کسی میتونه برا کد و دیکد کردن یک رشته(String) کمکم کنه؟ اگه آره ممنون میشم
کسی میتونه برا کد و دیکد کردن یک رشته(String) کمکم کنه؟ اگه آره ممنون میشم
الگوريتم مورد استفاده رو توضيح بديد شايد ...
Sha1 یک الگوریتم کد گذاری بر روی داده یا هر چزی دیگری می باشد. من یه هفته دیگه یه فایلی دریافت خواهم کرد که با همین الگوریتم کد شده و باید دیکد کرده و اطلاعات داخل آن را بخونم. روی اطلاعات خوانده شده یک سری عملیات خاص انجام خواهم داد و دوباره باید با همین الگوریتم کد کرده و برگردونم. این یک پروژه کاری هستش که برام خیلی حیاتی هستش.
دیگه توضیح خاصی نداره. فقط اینا بگم که STRING کد شده میگیرم و STRING کد شده پس می دم. این وسط باید یه سری عملیات انجام بدم.با تشکر
TurboPower LockBox
من خیلی وقت پیش توی یه پروژه ازش استفاده کردم. راضی بودم. اگر می خوای بدونی چطور پیاده سازیش میکنه، کافیه سورسش رو نگاه کنی. Documentation همراه کامپوننت هم خوب و کافی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز. من سایتو نگاه کردم ولی نمیدونم کدوم یکی را دانلود کنم. اگه لطف کنی لینک دانلودش را برام بذاری ممنون میشم. مرسی
سلام
من يه توصيه مي كنم. اونم اينكه اگه برنامه اي كه مي نويسي خيلي مهمه از الگوريتم هاي معروف استفاده نكن چون خيلي سريع راه Decode كردنش رو هكر ها مي دونن. بازم ميگم اگه خيلي مهمه وگرنه نه!!! از خودتم مي توني يه الگوريتم Decode بسازي كه به نظر من بهتره.
موفق باشي
باي
اتفاقا باید از همچین الگوریتم هایی استفاده بکنه، چون امتحان خودشون رو پس دادن. امنیت این روشها صرفا بخاطر الگوریتمشون نیست، چون الگوریتمشون همین الان هم همه جا پیدا میشه، بلکه نوع کلیدهایی هست که استفاده می کنند. مثلا در حال حاضر با دانش موجود امکان شکستن یک کلید 512 بایتی که از اعداد اول بدست اومده، عملا غیرممکن هست، چون باز کردنش، حتی با ابرکامپیوترهای موجود، به چند صد سال زمان نیاز داره.من يه توصيه مي كنم. اونم اينكه اگه برنامه اي كه مي نويسي خيلي مهمه از الگوريتم هاي معروف استفاده نكن چون خيلي سريع راه Decode كردنش رو هكر ها مي دونن.
تنها جایی که میشه منطقا استفاده از الگوریتم های استاندارد رو محکوم کرد جایی هست که بحث امنیت ملی و داده های نظامی مطرح میشه چون احتمال اینکه این الگوریتم های تجاری کلیدهای مخفی برای رمزگشایی توسط NSA داشته باشند خیلی زیاده. غیر از این مورد دیگه هیچ جای نگرانی نیست. همین الان هم می بینید که سایت های معاملات تجاری مثل PayPal برای داد و ستد کردن پول از همین الگوریتم های استاندارد موجود استفاده می کنند، یا شرکت های نرم افزاری کدهای خودشان را با همین الگوریتم ها Sign می کنند.
در ضمن، LockBox الگوریتم های استاندارد را براساس همون استاندارد پیاده سازی میکنهه، یعنی خودش الگوریتم من درآوردی نداره.
یک نکته رو هم توجه داشته باشید. SHA-1 یک الگوریتم Hash ساز هست. نمی تونید کد تولید شده توسط آن را Decode کنید. الگوریتم هایی مثل SHA-1 یا MD5 برای رمزنگاری داده ها بکار نمیرند. اگر درباره این الگوریتم و بطور کلی الگوریتم های ساخت Hash اطلاع ندارید، بهتر اول درباره اش تحقیق کنید.
یک دکمه بزرگ دانلود داره که وقتی روش کلیک می کنید یک صفحه باز میشه که توش کلا دوتا لینک دانلود بیشتر نیست. یکی خود کامپوننت به همراه سورسش، و یکی هم مستندات و راهنمای استفاده از کامپوننتمن سایتو نگاه کردم ولی نمیدونم کدوم یکی را دانلود کنم.
دقيقا همينه كه VDeveloper گفتند:
البته با sha-1 كار نكردم اما ميتونم الگوريتم hashing ي رو معرفي كنم كه در php هم همه دارند از اون استفاده مي كنند و هنوز راه برگشتي براش پيدا نشده: MD5SHA-1 یک الگوریتم Hash ساز هست
اگر به كامپوننت نياز داريد بگيد تا بذارم.
اگه لطف کنین ممنون میشم. چون میخوام در این مورد اطلاعاتم را زیاد کنم. اما در مورد SHA1 گفتنی هستم که یه فایل از طرف یه شرکت آلمانی دریافت خواهم کرد که با این الگوریتم code شده باید بتونم decode کنم و اطلاعات مورد نیاز را ازش بردارم. پسورد های مورد نیاز برای decode را در اختیارم خواهند گذاشت. لازم به ذکر است که بعد از خواندن اطلاعات تعییراتی بر روی فایل انجام خواهم داد که دوباره باید code کنم و فایل را برگردونم. ممنون از همه
در مورد SHA1 مطمئن نيستم اما MD5 برگشت پذير نيستباید بتونم decode کنم
اگر منظور از پسورد، الگوريتم هست كه لطف كنيد و در اختيار ما هم بگذاريدپسورد های مورد نیاز برای decode را در اختیارم خواهند گذاشت
كامپوننت HashLib رو ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد:
نام كامپوننت: HashLib v1.0
حجم فايل: 47.35 KB
الگوريتم هاي hash و encode كه در اين كامپوننت هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)