تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: سیستم یهو ریستارت یا خاموش میشه.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض سیستم یهو ریستارت یا خاموش میشه.....

چند وقته سیستم یهو وسط کار خاموش میشه یا بعضی وقتا قبل از اینکه بالا بیاد ریستارت میشه یا اینکه وسط کار هنگ میکنه و نه میشه خاموشش کرد نه ریستارتش کرد (باید از برق قطع کنم).
    یه بار سیستم رو چک کردم همه چیز رو باز کردم و دوباره نصب کردم بازم همون طوری بود. دوتا رم 512 دارم و 2تا هم 1گیگ که البته فقط دوتا 512 رو میزاشتم. بعدش دوتا 1گیگ رو بجای اونا گذاشتم بازم نشد. باز یه بار یکی از یک گیگ ها رو برداشتم و یکیشو فقط گذاشتم بازم نشد.

حالا موقعی که بالا میاد این ارور رو هم میده:

درضمن این رو هم اضافه کنم که نزدیک 4-5 ماه میشه که یکی از پین های CPU شیکسته و درواقع وجود نداره و این مشکلی که در حال حاضر دارم حدود 3هفته تا 1ماه میشه که دارم.
    یه چیز دیگم یادم اومد. تو این چند روز پشت Pc نمیشستم ولی میزاشتم دانلود بشه و از صبح تا شب روشن بود و هیچ اتفاقی نمیوفتاد ولی تا خودم میشینم و مثلا یه winamp رو باز میکنم و یاهومسنجر و غیره... این اتفاق میوفته.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دقیقا عیب از همان سی پی یو هستش و افزایش دمایش
    دمای آن رو تو setup چک کن

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

منم مشکل تورو داشتم ولی cpu سالم بودش ولی...مثل تئ بود...پاورم مشکل داشت...عوضش کردم حل شد......ببین پاورت سالمه...مال من اینقدر بهش فشار میومد که سیماش ذوب شده بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دقیقا عیب از همان سی پی یو هستش و افزایش دمایش
    دمای آن رو تو setup چک کن
    دما بین 80-84 هستش...
    حالا باید چی کارش کنم؟

منم مشکل تورو داشتم ولی cpu سالم بودش ولی...مثل تئ بود...پاورم مشکل داشت...عوضش کردم حل شد......ببین پاورت سالمه...مال من اینقدر بهش فشار میومد که سیماش ذوب شده بود
    والله قبل از مشکلدار شدن cpu هم این مشکل برام پیش اومده بود که همون موقع بود که اومدم سیستم رو اوردم پایین و دوباره جم کردمش و سر همون پینش شیکست. دوباره مشکلم حل شده بود که بازم الان همون شد که شد.
    حالا چه طور به فهمم پاور مشکل داره؟
    سیم ها مشکلی نداره...

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

نه عزيز مشكل از cpu نميتونه باشه............. چون اگر مشكل از داخ شدن cpu باشه... سيستم خود به خود خاموش ميشه........

اين مشكل ميتونه مربوط به ram سيستم باشه........... با تعويض آن.ميتونيد اين موضوع را چك كنيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی من عرض کردم:

چند وقته سیستم یهو وسط کار خاموش میشه یا بعضی وقتا قبل از اینکه بالا بیاد ریستارت میشه یا اینکه وسط کار هنگ میکنه و نه میشه خاموشش کرد نه ریستارتش کرد (باید از برق قطع کنم).
    دوتا رم 512 دارم و 2تا هم 1گیگ که البته فقط دوتا 512 رو میزاشتم. بعدش دوتا 1گیگ رو بجای اونا گذاشتم بازم نشد. باز یه بار یکی از یک گیگ ها رو برداشتم و یکیشو فقط گذاشتم بازم نشد.

دوستان حالا من چیکار کنم همچنان مشکل رو دارم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مثلا الان میخوام یه فایل تصویری رو تبدیل کنم، تا 50-60 % میره و بعدش یا خاموش میشه سیستم یا هنگ میکنه. برای همین فکر میکنم شاید برای Cpu باشه.

آخر فروم باز amin123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خوب ممكنه cpu شما خراب يا نيمسوز شده باشه.......
    ميتونيد cpu را عوض كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •