تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: Ie 8 نصب نمیشه

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض Ie 8 نصب نمیشه

من دیروز نسخه 8 اینترنت اکسپلورر رو دانلود کردم(البته فعلا بتا هست) میخواستم نصب کنم یه ابدیت میخواست اونو که دانلود کردم میخواستم نصب کنم پیغام داد که چون شما sp3 رو دارید احتیاجی به این ابدیت نیست ولی دوباره ie 8 برای نصبش درخواست اون رو کرد روی یه ویندوز که sp3 نداشت اون ابدیت نصب شد و بعدش به راحتی ie 8 هم نصب شد حالا به نظر دوستان چطور میشه اونو روی sp3 نصب کرد ؟کسی انگلیسیش خوبه برا از سایت ماروسافت علتش وراه نصبش روی sp3 رو جویا بشه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من دیروز نسخه 8 اینترنت اکسپلورر رو دانلود کردم(البته فعلا بتا هست) میخواستم نصب کنم یه ابدیت میخواست اونو که دانلود کردم میخواستم نصب کنم پیغام داد که چون شما sp3 رو دارید احتیاجی به این ابدیت نیست ولی دوباره ie 8 برای نصبش درخواست اون رو کرد روی یه ویندوز که sp3 نداشت اون ابدیت نصب شد و بعدش به راحتی ie 8 هم نصب شد حالا به نظر دوستان چطور میشه اونو روی sp3 نصب کرد ؟کسی انگلیسیش خوبه برا از سایت ماروسافت علتش وراه نصبش روی sp3 رو جویا بشه؟
    لطفا یا عکس پیغام را بذارین یا عینا پیغام را نقل کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh

پيش فرض

عكس بزاريد

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

وقتی میخوام IE رو نصب کنم سیستم رو چک میکنه و میگه یه ابدیت میخواد که خودش میره به صفحه دانلود اون ابدیت ونصب خود IE دیگه متوقف وبسته میشه وقتی اون ابدیت رو نصب دانلود کردم بعد از اجرا این پیغام رو داد

و وقتی دوباره خواستم IE8 رو نصب کنم با همون پیغام دانلود این ابدیت مواجه شدم
    یه بار دیگه میگم الان SP3 رو سیستمم نصب هست و روی اون یکی ویندوزم که Sp2 بود به راحتی وبعد از نصب این ابدیت نصب شد ولی وری این که SP3 هست نصب این ابدیت با اون پیغام مواجه میشه
    لطفا راهنمایی بفرمایید

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من همین ابدیت رو میگم روی سیستمم نصب نمیشه و اون پیغام بالایی رو میده ولی روی ویندوزی که Sp2 بود نصب شد و بعدش هم Ie8 به راحتی نصب شد
    کسی نمیتونه با ساپورت خود ماکروسافت تماس بگیره ازشون بپرسه که راه نصبش چیه برا سیستمی که Sp3 رو نصب کرده؟(ie8 درخواست این ابدیت رو میکنه در حالی که اون ابدیت نصب نمیشه و پیغام بالایی رو میده چه باید کرد؟)

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

sp3 چی ؟ آر سی 1 یا 2 ؟
    ساپورت هم تو technet

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من که بدون هیچگونه آپدیتی نصبش کردم در ضمن Sp3 هم بود.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ورژن SP3 که من نصب کردم 3244 هست دیگه بعد از اون هر چی اومده رو من نصب نکردم و با توجه به صحبت جناب abbasjun با نصب اخرین ورژن SP3 مشکلی نخواهد بود اما حالا کی میتونه این همه حجم رو دانلود کنه اونم نسخه ای که هنوز نهایی نشده باید خدا خدا کنم از طریق دانلود افلاین برام بیاد تا اونو نصب کنم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

هر مشکلی هست با توجه به پیام مربوط به ورژن سیستم عاملتون هست.

با توجه به بتا بودن ممکن است مشکلاتی هم در سر راه باشد زمانی که نسخه نهایی شده دانلود کنید هر چند در مورد IE7 هم مشکلاتی بوده که مایکروسافت جوابی به آنها نداده از جمله نبودن نوار آدرس ، حذف نشدن IE7 که شما نمونه هایی از آن را می توانید در مجله ی pcworldببینید
    اما من ایمیلی می فرستم اگر جواب دادن متن پاسخ را براتون می ذارم.

موفق باشید.راستی ویندوزتون را که قانونی کردید؟ و نسخه ی IE را از کجا دانلود کردید؟(چه سایتی)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •