تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: پيشنهاد شما چه مدل mp3 player هست؟ (لطفا کمک کنید.)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض پيشنهاد شما چه مدل mp3 player هست؟ (لطفا کمک کنید.)

يکي از آشناهاي ما قراره تا يک ماه ديگه از کانادا بياد ، به همين خاطر قصد دارم بهش بگم که برام يه mp3 player بياره ولي در بين مارکها و حجم هاي مختلف موندم که چي رو انتخاب کنم ، اميدورام شما بتونيد بهم کمک کنيد.
    تا الان که تحقيق کردم مدل هاي مختلف کريتيو به نظرم از بقيه بهتر اومدن(البته با توجه به شرایط ایران) . در حال حاضر اين مدل هاي کريتيو مد نظرمه:

Creative Zen Micro 5GB
    Creative Zen Neeon اين مدل هم فکر کنم 5 گيگ باشه
    Creative Zen Sleek 20GB
    Creative Zen MicroPhoto 8GB
    Creative Jukebox Zen Xtra 30GB or 40GB

من حالا از شما چند تا سوال دارم :
    اول اينکه اين مدل ها رو مي شه به راحتي به عنوان کول ديسک هم استفاده کرد (توسط پورت يو اس پي و ايجاد درايو خارجي ) يا براي انتقال اطلاعات نياز به برنامه مخصوص دارن؟
    دوم اينکه از نظر امکانات کدوم يکي از اين مدل ها بيشترين امکانات رو داره؟ هر کدوم چه مزايا و چه معايبي داره و...؟
    همچنين ممنون مي شم اگر بهم بگيد هر کدوم از اين مدلها چقدر پام در مياد و اگر مدلها و مارکهاي ديگه اي هم به نظرتون مي رسه و فکر مي کنيد مناسب باشه ممنون مي شم که راهنماييم کنيد.(من حدودا 200 تومن مي تونم خرج کنم)

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز اول بايد به يه نكته اشاره كنم اونم اينه كه اصلا هيچ سودي براي شما نداره كه MP3 Player رو از کانادا براتون بیارن چون نهایتا 10 یا 15 تومن از لحاظ مالی سود می کنید (شاید) و گارانتی رو هم از دست میدید. شما بهتره MP3 Player رو از همین ایران بخرید که هم گارانتی داره و هم تقریبا همون قیمته و در ضمن هر مدلی هم بخوای گیرت میاد. فقط می مونه این که بگی چینیه یا ... که اون Creative هایی که تو بازار هست خوب جواب دادن.

حالا از اینها گذشته اگر نظر من رو می خوای بگو برات دوربین دیجیتال بیاره تا 200 یا 300 تومنی سود کنی. البته فقط بعضی مدل ها سودشون زیاده و بعضی ها با ایران هم قیمتن.

اگر سوالی بود در خدمتم.

پروفشنال hoseinquest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    خودم ‌اينجا‌ قلبم ‌بين‌الحرمين

پيش فرض

بسته به مدل ممکنه به درایور نیاز داشته باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

در مورد قیمت ، یعنی واقعا اختلاف قیمت 10 - 15 هزار تومنه؟مگه قیمت زن میکرو 5 گیگ در کانادا چقدره ؟ من در اهواز 200 تومن قیمت کردم (در تهران نمی دونم قیمتش چنده ولی فکر کنم همین حدود باشه)
    در ضمن کدوم یکی از این مدلها نیاز به درایور داره؟ چون یکی از مهمترین خصوصیاتی که مد نظرمه خاصیت کول دیسک بودنه .

در آغاز فعالیت ADK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

دوست عزیز
    من یک عدد از آنهائی که شما مد نظرتان است را از انگلستان آورده ام و بعد از تحقیق زیاد creative را خریدم
    اکر می خواهید در حال رانندگی یا ورزش موزیک گوش دهید انتخاب اول در تمام دنیا creative است و اگر نه ]i-pod

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پدرام عزيز. همشون Cool disk هم هستن. نگران نباش. Cool disk بودن هم زیاد ربطی به درایور داشتن نداره عزیز جان.
    من قیمت ها رو در آمریکا و تهران بررسی کردم. اصلا فرق نمی کرد.می دونی که آمریکا و کانادا هم کاملا هم بازارن. حالا اون 10 ، 15 تومن رو هم به خاطر خالی نبودن عریضه گفتم. چیزی بگو بیاره که بیارزه.

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

pedram جان مدل های Muvo هم خوب هستند که این لینک عکس یکی از مدل های Muvo هست که Muvo2 نام داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

حسام جان من مدل Muvo رو که بررسی کردم متاسفانه در صفحه lcd اون به راحتی نمیشه در فایلها و پوشه ها گشت(با توجه به حافظه زیادی که داره و فایلها و پوشه های زیادی که من قصد دارم در اون بریزم)

راستی یه سوال در مورد قیمت این مدلها داشتم که این دستگاهها در دوبی و سوریه هم به همین قیمت هستن؟ چون شنیدم این دستگاهها در کشورهای عربی بسیار ارزون تمام میشن.

پروفشنال H3SAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهـــــــان

پيش فرض

البته من نمیتونم سما کدوم مدل MuVo رو میگید چون MuVo فقط همین مدل را نداره و حدود 20 مدل از این مدل وجود داره البته من از نمایندگی تهران Creative در باره این مدل (MuVo2) سوال کردم گفت: "من حتی اسمش رو هم نشنیدم " شرمنده من خودم هم قیمتشو نمی دونم بعد اون هم بستگی به حجم حافظه اش داره.

داره خودمونی میشه nazari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    خراسان رضوی -شهرستان فردوس

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •