تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 81

نام تاپيک: کلوپ Z6

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض کلوپ Z6

Motorokr z6

لطفآ از این به بعد کلیه بحث ها در مورد این غول چند رسانه ای رو اینجا مطرح کنید.....
    همینطوری که همه میدونین این گوشی علاوه بر طراحی خیلی قشنگش داخلش حرف های زیادی برای گفتن داره
    در حال حاظر هیچ رقیبی نداره مهمترین عنصر این گوشی که رقیبی نداره پردزنده 500 (628) مگا هرتزی هستش که بدون شک روی هیچگوشی دیگر وجود نداره
    تنها رقیب این گوشی در پردازنده N95 8 GB هستش که 294 مگاهرتز پردازنده داره
    جالب بدونید پردازنده هر دوی این گوشی ها از یک مدل هستند یعنی ARM11
    سیستم عاملش لینوکس- جاوا هستش یک قالب جدید و بسیار قدرتمنده تا جایی که باهاش Dos , Winodws 3.1 شبیه سازی شده و در آینده ای نزدیک منتظر سیستم عامل های سنگین تر هم باشید
    کاری که هیچ سیمبین یا Winows CE هرگز نمیتونه انجام بده.....
    این گوشی از مموری Micro SD پشتی بانی میکنه و موتورلا قول داده در نسخه های آینده این گوشی پشتی بانی از مموری 4GB,8GB رو هم قرار بده
    دوربینش 2 مگا پیکسلی هست همراه با فلش از نوع Led
    و فیلم برداری از نوع QCIF
    با توجه به نوع طراحی این گوشی دوربین جز امکانت اضافیش هستش ...

LCD این گوشی از نوع 240 * 320 هستش همانند N95,A1200,V3X و غیره
    ابعادش هم 41 در 32 میلیمتر هستش
    64MB حافظه داخلی
    قابلیت شناسیایی توسط مدیا پلیر 11 برای تبدیل و تنظیم موزیک و لیست موزیک ها....
    Last edited by Apachi; 10-03-2008 at 01:59.

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

Monster pack چیست:
    Monster pack یا MP بسته ای است که سیستم عمل گوشی شما رو به صورت کلی یا جزئی میتونه تغییر بده و دوباره نویسی کنه این بسته ها توسط افراد برای بر طرف کرد عیب های نسخه های اولیه گوشی طراحی میشه که اکثر توسط سازنده توی کشور ها دیگه پخش میشه و کاربرانی که توی اون کشور ها هستند برای کاربران دیگه جهان این بسته ها روبه اشترک میگذارند
    برای مثال در نسخه از گوشی A1200 که وارد برزیل میشه قسمت فیلم برداری گوشی تغییر کرده و بهتر شده و امکانات بیشتری داره
    کاربران برزیلی این قسمت رو از سیستم عامل گوشیشون جدا میکنن و برای عموم به اشتراک میگذارند جمع تمامی این امکانات اضافه شده تبدیل به یکMP میشه
    دوستان مشکل پریدن آنتن به خاطر تنظیم این گوشی سفارش امارات و دوبی هستش و با پهنای باند کم ما تنظیم نشده که بعد از نصب این Monster packها به حالت global در میاد برای رفع این مشکل کافیه گوشی رو به یکی از Monster pack های موجود فلش کنید بعد از این کار پوز 3310 رو هم میزنه...
    در بعضی از موارد هم نیاز به Flax کردن گوشی هستش که امکانتی زیاد به گوشی میده و باز میتونه آنتن دهی رو به صورت چشمگیری بالا ببره...

Download RSD Lite اگه RSD رو ندارنید دانلودش کنید

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گوشی رو خاموش کنید و * and # (* به همرا #) رو با هم فشار دهید بعد دکمه روشن رو بزنید
    اکنون میتوانید گوشی را به کامپیوتر وصل کنید
    RSD Lite رو باز کنید
    RSD گوشی شما رو شناسایی می کند
    به روز شده ترین MP ها رو از این سایت دانلود کنید

کد:
    کد:
    فایل دانلود شده را از طریق RSD بروی گوشی بریزد یعنی Browse کنید و در RSD دکمه START رو بزنید..

MP های سایت بالا برای تما می گوشی های Z6کار برد دارد ولی برای افزایش کیفت فیلم برداری و سرعت گوشی بایداز MP های دیگر استفاده کنید که بعدآ براتون میگم چون اگه اطلاعتتون کم باشه اونها میتونن گوشیتون رو خراب کنن و تبدیل به پاره آجر کنن ولی MP های این سایت با تمامی ورژن های این گوشی سازگار هستند...

برای نصب تم بعد از اینک یک از MP های بالا رو نصب کردید توی مموری گوشی فولدری هب نام .SKIN ساخته میشه که کافی تم ها رو بریزیدتو اون تو تا گوشی بشناستشون...
    این گوشی فرمت های WMV,MPG4,MEG رو ساپورت میکنه همینطور با برنامهZPLAYERمیتونی باهاش .AVI,DAT,,...رو اجرا کنی که باز تبدیل کننده ویدویی و برنامه Zplayer رو تو چندر روز دیگه براتون میگذارم

راستی تا چند روز دیگه ورژن جدید RSD رو هم براتون Upload میکنم

البته تمامی این موارد رو قبلآ یکی از دوستان انجمن توضیح دادان که من توی این تاپیک به قلم خودم برا ی کاربران تازه وارد که Z6 دارن نوشتم...
    __________________________________________________ _________
    MP: Monster pack
    Last edited by Apachi; 10-03-2008 at 02:03.

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از تاپیکت

راستی این mp ها کار فریمور رو میکنن دزسته؟

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

ممنون از تاپیکت

راستی این mp ها کار فریمور رو میکنن دزسته؟
    ممنونم ساسان عزیز
    دقیقآ عزیزم ولی بعضی وقتها از حد فریمور کارخانه ای خارج میشن و مثلآ صدای گوشی رو هم زیاد میکنن یا برنامه هایی که بیرون باید بخری روی روگوشی دزدکی نصب میکنن...
    Last edited by Apachi; 08-03-2008 at 00:24.

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

CPUداخلی این مبایل 628Mhz هستش که برنامه ها اشتباه می کنند چون هنوز همچین CPU برای مبایل های دیگه به کار نرفته و ماکسیموم500mhzرو فرض کردن بعد از اینکه موضوع رو فهمیدم بیشتر عاشق گوشیم شدم

به نقل از
    کد:
    Thanks to the CPU running at 628 MHz, the handset passed our performance tests with flying colors. Below you can find its results placed face-to-face with those put up by the ROKR E2.
    Last edited by Apachi; 10-03-2008 at 02:03.

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا لطفا لینک بهترین MP موجود برای z6 رو بزارید! یادم هست برای V3x چقدر دنبال فایل مناسب گشتم! امیدوارم برای z6 اینجوری نباشه، که البته اگه باشه هم من فردا میرم بخرمش!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان لطفا سعی کنید یک کمی هم به این تاپیک برسید! الآن تاپیک "سری جدید گوشی های موتورولا وارد بازار ایران شد. " رو دارید با مطالب z6 پر میکنید! خوب همینجا پستشون کنید که بهتره! اگه هم کسی سوالی در مورد این گوشی کرد، بهش لینک اینجا رو بدید.
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه mani32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با تبریک سال نو
    منهم یک موتو Z6 از دبی خریدم که این مشکلات رو دارم:
    1) فقط شارژ گوشی داشت؟ ایا باید کابل usb و هدفون خودم بخرم؟ چه مارکی و حدود قیمت چنده؟ چه لوازمی میشه اضافه گرفت؟
    2) مشکل پریدن انتن هست که باید خاموش روشن کنم تا دزست بشه... لینکهای بالا هم همش غیر فعال هستند....
    3)هر بار که روشن میکنم میپرسه مد پرواز یا ... چه جوری میشه غیر فعال کرد ؟

حتما با کار کردن بیشتر از محاسنشم میگم....ممنون از لطفتون
    Last edited by mani32; 30-03-2008 at 10:39.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

چند تا سوال داشتم:
    1-مشکل آنتن دهی نداره؟
    2-قیمت با گارانتی فیتکو چقدره؟
    3-کار کردن با کیبوردش چطوره ؟یعنی به راحتی مشه تایپ کرد؟نرم و بزرگه؟
    4-کیفیت و بلندی صدا در اسپیکر با مقایسه برام بگین:
    5-هر عیبی که این گوشی داره رو برام بگید

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پاسخ به سوال دو پست اخیر:
    این گوشی در ایران با گارنتی فیتکو موجوده که من تقریبا 3 هفته پیش 246 خریدم.
    درسته! توی جعبه گوشی اکسسوریس وجود نداره. توی بازار هم متاسفانه سخت پیدا میشه. البته من نخریدم. چون آهنگ با گوشی گوش نمیدم و کابل USB هم مال v3x قبلیم رو برداشتم!!
    مشکل پریدن آنتن برای من که وجود داره. مثلا وقتی یه جایی میرم که آنتن نداره، بعد میام بیرون مینویسه; unregistered sim که من نمیدونم چجوری این مشکل حل میشه! و برام هم زیاد مهم نیست!
    گوشی بسیار خوشدستیه، اگه با گوشی های موتورولا راحت باشید، این گوشی مشکلی نداره. فقط چون پورت usb بدجایی (سمت راست پایین) تعبیه شده، وقتی شارژری، چیزی بهش وصل باشه یکم اذیت میشید.
    اون مشکل مد پرواز رو هم نمیدونم چجوری غیر فعال میشه، ولی تا حالا که بهش برنخورده ام!
    اسپیکرش هم زیاد صدای بلندی نداره (مثل اکثر گوشی های موتو) ولی صدای کاملا شفاف و واضحی داره. ویبره ی قابل قبولی هم داره.
    اگه سوالی هست در خدمتم.
    فعلا بای

صفحه 1 از 9 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •