تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: هر عکس تو کامپیوتر تا چه اندازه ای تو چاپ کیفیتشو از دست نمیده؟

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض هر عکس تو کامپیوتر تا چه اندازه ای تو چاپ کیفیتشو از دست نمیده؟

با عرض سلام

من میخوام یه سری عکس چاپ کنم با سایز های 1024*768
    ولی وقتی این عکسا رو درگ میکنم تو یه برگه A4 خیلی کوچیک میشن.
    میخوام بدونم آخرین سایزی که یه عکس که کیفیتش High هست رو میشه چاپ کرد چند برابرشه؟
    مثلا" همون 1024*768 رو میشه نهایتا چند سانت در چند سانت چاپ کرد؟

متشکرم

مثال:

Last edited by Linux Learner; 06-03-2008 at 10:34. دليل: قرار دادن عکس

Banned sooshiyanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این عکس شما DPI پایینی داره

توی فتوشاپ , Image Size عکست رو بگیر , بعد DPI رو 300 کن بعد که عکس بزرگ شد , بکش و بنداز توی فتوشاپ , بعد اگر بزرگ بود خیلی , با دکمه های ترکیبی Ctrl + T کوچیکش کن تا سایز دلخواه , از هر طرف هم سعی کن 1 تا 1.5 سانتیمتر خالی باشه تا پرینتر بتونه کاغذ رو بکشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چرا میکشی میندازی تو یه پیج دیگه اینطوری همیشه یه مقداری افت میکنه

همونطور که دوستمون گفت Dpi تصویرت رو بزار رو 300 که برای چاپ در اندازه صفحات روزنامه هم کافیه
    بعد سایز عکست رو با حفظ نسبت های طول و عرض به سایزی که قراره تو ورقه ی A4 پرینت بگیری تغییر بده بعد راحت پرینت بگیر در ضمن قبلش مانیتورت رو کالیبره کن تا رنگ هایی رو که میبینی عیناً پرینت بشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mishel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اين كاري كه شما مي گيد اصلا اصولي و صحيح نيست چون كيفيت عكس چاپ شده بسيار پايين خواهد بود. اين كار هيچ فرقي با اين نداره كه همون عكس كوچك رو كه درگ كردين بگيريم بكشيم بزرگ كنيم تا سايز كاغذ بشه. يك عكس با سايز 1024 در 768 پيكسل رو صرف نظر از dpi اون حداكثر ميشه در سايز 8.67 در 6.5 سانتي متر با كيفيت 300 dpi چاپ كرد بدون افت كيفيت.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان اين كاري كه شما مي گيد اصلا اصولي و صحيح نيست چون كيفيت عكس چاپ شده بسيار پايين خواهد بود. اين كار هيچ فرقي با اين نداره كه همون عكس كوچك رو كه درگ كردين بگيريم بكشيم بزرگ كنيم تا سايز كاغذ بشه. يك عكس با سايز 1024 در 768 پيكسل رو صرف نظر از dpi اون حداكثر ميشه در سايز 8.67 در 6.5 سانتي متر با كيفيت 300 dpi چاپ كرد بدون افت كيفيت.
    نه عزیزم , DPI رو که میبری بالا , تعداد پیکسل بر اینچ زیاد میشه , این کار با ترانسفر تنها انجام نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mishel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیزم , DPI رو که میبری بالا , تعداد پیکسل بر اینچ زیاد میشه , این کار با ترانسفر تنها انجام نمیشه
    عزيزم كاري كه شما گفتي هيچ فرقي با ترنسفرم كردن يك عكس نداره. وقتي dpi رو در Image size فوقوشاپ بالا مي بري به دليل اين كه فوتوشاپ سايز چاپ شدن عكس رو به طور پيش فرض ثابت در نظر مي گيره به ناچار تعداد پيكسل ها رو افزايش مي ده يعني در اصل عكس رو ترنسفرم مي كنه و ابعادش رو افزايش مي ده. عكسي وقتي ابعادش 1024*768 باشه و 72dpi اگر شما dpi رو بزاري روي 300dpi فوتوشاپ ابعادش رو تبديل مي كنه به 4266*3200. به خاطر اين افزايش پيكسل وقتي درگش مي كني در يك صفحه جديد با كيفيت 300dpi اندازش تغيير نمي كنه و گرنه دقيقا انگار همون عكس 72dpi رو درگ كردي و بعد ترنسفرمش كردي تا پيكسلهاش زياد بشه. فوتوشاپ پيكسلي رو كه نمي تونه خلق بكنه عزيزم. قبلا گفتم كه يك عكس با سايز 1024*768 پيكسل رو حداكثر در سايز 8.67*6.5 سانتي متر ميشه با كيفيت 300dpi چاپ كرد. قبول نداري برو تو فوتوشاپ يك عكس 1024*768 با كيفيت 72dpi باز كن بعد برو تو Image size از سه تا چك باكس پايين سمت چپ چك باكس Resample Image رو غير فعّال كن تا فوتوشاپ ديگه عكس رو ترنسفرم نكنه اونوقت كيفيت رو بزار روي 300dpi و ببين كه سايز چاپ عكس كم ميشه و مياد رو عددي كه بهت گفتم.
    شما مفهوم dpi رو درك نكردي عزيزم. خواستي باز توضيح ميدم برات. من فوتوشاپ تدريس مي كنم.
    Last edited by Mishel; 24-05-2008 at 21:15.

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

چرا میکشی میندازی تو یه پیج دیگه اینطوری همیشه یه مقداری افت میکنه

همونطور که دوستمون گفت Dpi تصویرت رو بزار رو 300 که برای چاپ در اندازه صفحات روزنامه هم کافیه
    بعد سایز عکست رو با حفظ نسبت های طول و عرض به سایزی که قراره تو ورقه ی A4 پرینت بگیری تغییر بده بعد راحت پرینت بگیر در ضمن قبلش مانیتورت رو کالیبره کن تا رنگ هایی رو که میبینی عیناً پرینت بشن
    دیر جواب میدم، اشکالی نداره!

این کالیبره که گفتی، الآن درد فتوشاپ من همینه.
    همش وقتی یه پیج جدید باز میکنم سفید رو زرد نشون میده و باید Color Manegment رو تغییر بدم.
    چیکار کنم تا مثل قبلا" بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebru_gundes_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یه سرچ با این تیتر کن به جوابت میرسی

آموزش کالیبره کردن مانیتور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام يك چاپگر اپسون r290 دارم ولي موقع چاپ عكسها رو قرمز مي كنه قبلا اينجوري نبود همه راهها رو هم امتحان كردم كسي مي تونه كمكم كنه كه چطوري اونو تنظيم كنم كه موقع چاپ عكس به همون رنگي كه داخل مانيتور هست چاپ بشه اگه كسي كمكم كنه ممنون مي شم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

كسي هست كه برنامه جديدي براي رتوش عكس به من معرفي كنه كه عكس زياد حالت طبيعي خودشو از دست نده كيفيتش هم پايين نياد برا عكسهاي پرسنلي

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •