دوستان 75 درجه دماي زياديه
دوستان 75 درجه دماي زياديه
نه عزیز ، اتفاقآ اگه در حالت LOAD باشه خیلی هم خوبه .
البته برای این جور بحث ها تاپیک مجزا داریم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته مهدی جان در حالت لود رندرهای سنگین دما بالاتر میرود.دوستان 75 درجه دماي زياديه
به نظر من دمای کارت یه کمی بالا است و بهتره اون رو زیر 60 درجه نگه داری.
آخه وقتي با خنك كنده خودش تا 80ميره چطور خنكش كنه امكانات و تجهيزات مي خواد كه نداريم.....
حالا چه برسه به fatality كه خيلي هم داغ مي كنه واين دما شاييد بشه گفت عاليع....
دما کاملا مناسبه ... تهویه هوا رو بهتر کنید بهتر میشه ...
نرماله ...
درسته بحث ما بحث گرفتن بهترین کارآیی از قطعه هست.و خود سازنده فقط به فکر من و شما نیست یه کمی هم به فکر جیبش هست.به هر حال تو یه مقاله ی معتبر که خوندم برای ROCH های استاندارد نوشته بود برای داشتن بهترین عمر مفید قطعه بهتره قطعه زیر 70 درجه نگه داشته بشه و به اجزای هر 10 درجه دمای بیشتر 2 سال از عمر قطعه کاهش میابد البته در قطعات مثل سی پی یو این قضیه متفاوت هست.آخه وقتي با خنك كنده خودش تا 80ميره چطور خنكش كنه امكانات و تجهيزات مي خواد كه نداريم.....
حالا چه برسه به fatality كه خيلي هم داغ مي كنه واين دما شاييد بشه گفت عاليع....
یاسر جان همیشه که توی این دما نخواهد بود ...
ممنون بله اين موضوع رو مي دونم ........درست ولي وقتي تهويه هم خوب باشه و دماي كارت در حالت لود روي 80باشه نمي شه كاريش كرد مگر اين كه دست كني توي جيبت و يكم خرج كني واتر كولينگ بزاري روش تا دما به صورت خيلي محصوص كاهش پيدا كنه كه ماشاالله توي ايران پيدا نمي شه....:دي... مگر مثل من بسازي كه به درد سرش نمي ارزه....درسته بحث ما بحث گرفتن بهترین کارآیی از قطعه هست.و خود سازنده فقط به فکر من و شما نیست یه کمی هم به فکر جیبش هست.به هر حال تو یه مقاله ی معتبر که خوندم برای Roch های استاندارد نوشته بود برای داشتن بهترین عمر مفید قطعه بهتره قطعه زیر 70 درجه نگه داشته بشه و به اجزای هر 10 درجه دمای بیشتر 2 سال از عمر قطعه کاهش میابد البته در قطعات مثل سی پی یو این قضیه متفاوت هست.
منظورت از رندر سنگین چیه ؟شما یه برنامه لینک بده که از ATI TOOL بیشتر دمای GPU رو بالا ببره .
ضمنآ من تو پست بالا گفتم که اگه تو LOAD باشه دما خوبیه !
خب طبق گفته کمپانی XFX یکی از کمپانی های درجه 1 و تخصصی مونتاژ VGA دمای ایدال برای GPU بین 50 تا 80 درجه سانتی گراد هست .
ضمنآ هر 10 درجه افزایش دما تو اون محدوده ( 50 تا 80 درجه ) میتونه 50% از عمر کارت شما کم کنه و هر 10 درجه کاهش دما میتونه 100% به عمر کارت شما اضافه کنه.
این لینک دانلود PDF مربوطه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mahdi_Moosavi; 08-03-2008 at 17:29.
با تشكر از همه در مورد دماي كارت حالا من چه خاكي تو سرم كنم دارم ديوونه ميشم پس بايد فن بگيرم البته جاش اينجا نيست ولي بچه ها چه فني با چه اسمي و چه ماركي بگيرم كه بتونم دما رو به 70 برسونم مشكل قيمت هم ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)