عزیزان من گفتم سوالمو اینجا مطرح کنم بهتره چون همتون ایکاره اید . برنامه نویسی رو با چه برنامه ای شروع کنم بهتره ؟ یعنی هم راحت تر از بقیه باشه هم یه دید کلی درباره برنامه نویسی بهم بده .
منتظر یاری سبزتان هستیم .![]()
عزیزان من گفتم سوالمو اینجا مطرح کنم بهتره چون همتون ایکاره اید . برنامه نویسی رو با چه برنامه ای شروع کنم بهتره ؟ یعنی هم راحت تر از بقیه باشه هم یه دید کلی درباره برنامه نویسی بهم بده .
منتظر یاری سبزتان هستیم .![]()
پاسکال !! یک زبان سطح بالا برای برنامه نویسی ...
یه ذره پاسکال رو کار کن تا با دنیای برنامه نویسی به سادگی آشنا شی بعد برو سراغ زبان های دیگه ...
سلام دوست من
در این مورد تایپیک های زیادی هست
جواب هر كسي كه بخواد مسئولانه بهتون جواب بده كاملا به اين بستگي داره كه هدفتون از برنامه نويس چي باشه.
پيشنهاد خوبي داديد.پاسكال براي كسايي كه مي خوان برنامه نويسي رو اصولي و راحت شروع كنن زبون فوق العاده ايه
زياد سخت نگيريد!
مگه برنامه نویسی فقط به هک و اینجور کارا ختم می شه که این لینک رو گذاشتین ؟
از شما هم متشکرم . از کجا می تونم مقالاتی در این مورد پیدا کنم ؟ ( مقالاتی در مورد مقدمات برنامه نویسی )
اون لینک رو واسه شما نذاشتن. توی امضاشونه.![]()
درسته آقا من این روزا خیلی پریشونم .![]()
سلام شما برای یادگیری پاسکال چه کتابی پیشنهاد میکنید؟![]()
سلام دوست عزیز ، من برنامه نویسی رو به دو قسمت تبدیل می کنم ، 1- برنامه نویسی شبکه ،اینترنت و ... 2- برنامه نویسی برنمایب کاربردی .
برای هر کدوم از این نوع برنامه ها من یکی دو زبان برنامه نویسی رو بهت ÷یشنهاد می کنم ، برای نوع 1 ، اول html یاد بگیر ، بعد از اون می تونی بری سراغ php , asp.java script . برای برنامه نویسی نوع دوم بهت ÷یشنهاد می کنم اول cرو یاد بگیری ، بعدش برو سراغ ساخت یافته اون c++ ، بعد از فول شدن این دوتا برو سراغ برنامه های visual . البته همه این کارا رو نمی تونی یک شبه انجام بدی حداقل 3 سال زمان نیاز داره ، بنابراین باید صبر و تحمل زیادی داشته باشی ، امیدوارم چیزهای که نوشتم به دردت بخوره ، موفق باشی
سلام
اگر فقط قصد شما صرفا یادگیری برنامه نویسی است همان pascal
اما فقط اشکالش اینکه شی گرا نیست و ممکنه بعدا بخواهید برنامه نویسی جدیدی یادبگیرید که شی گرا باشه در نتیجه پاسکال هیچ کمکی به شما نمی کنه چون برنامه نویسی شی گرا کمی متفاوته.
در ضمن یادگیری یک زبان برنامه نویسی جدید (با داشتن یک ذهنیت قبلی و آموزه های قبلی) حداکثر 2 هفته بیشتر هم طول نمی کشه.
بهتره به همراه pascal یک زبان شی گرا رو هم یاد بگیرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)