تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: نگران شدم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض نگران شدم...

آيا اين امان داره كه هكري از طريق اينترنت وارد سيستم كامپيوتري فرد شود واطلاعاتي رو از هاردش بدزدد
    دوستم فكر ميكنه كه عكسهايي كه از كامپيوترش پاك شده كار يك هكر باشه كه از كامپپيوترش دزديده. دوستم از dial up استفاده مي كنه.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

آيا اين امان داره كه هكري از طريق اينترنت وارد سيستم كامپيوتري فرد شود واطلاعاتي رو از هاردش بدزدد
    دوستم فكر ميكنه كه عكسهايي كه از كامپيوترش پاك شده كار يك هكر باشه كه از كامپپيوترش دزديده. دوستم از dial up استفاده مي كنه.
    سلام دوست عزیز

راستش امکان داشتنش امکان داره . توی دنیایی اینترنت هیچ چیز غیر ممکن نیست . اما اون چه ادم بیکاری بوده که اومده عکسهای دوستت را دزدیده این یه کم غیر منتظره و باور نکردنی هستش .

احتمال داره عکسها مخفی شده باشند یا به صورت سوپر هایدن در اومده باشند که اگه به ادرسی که توی امضاء من هستش رجوع کنی سه یا چهار روش برای فهمیدن اینکه ایا اطلاعات واقعا پاک شده اند یا اینکه به صورت سوپر هایدن در اومدن گفتم . می تونی از این طریق متوجه بشی .
    این کار ، کار ویروس می باشد .
    موفق باشی .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستم زياد به اينترنت وارد نميشه واگه وارد بشه بخاطر dial up بودن ارتباط زود قطع ميشه
    راستي گفته بود يه موقعه هايي از فيل تر شكن استفاده مي كرده
    راستي من مي خوام در مور د اين كه گفتهي امكان داره دزديده بشه اطلاعاتي ميخوام ....

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوستم زياد به اينترنت وارد نميشه واگه وارد بشه بخاطر dial up بودن ارتباط زود قطع ميشه
    راستي گفته بود يه موقعه هايي از فيل تر شكن استفاده مي كرده
    راستي من مي خوام در مور د اين كه گفتهي امكان داره دزديده بشه اطلاعاتي ميخوام ....
    شما دوست دارید اطلاعات دوستتون برگرده یا اینکه نحوه دزیدن اطلاعات دیگران را یاد بگیرید ؟

دزدین اطلاعات کسی که زیاد به اینترنت نمیاد امکان نداره . اصلا زیاد هم به اینترنت بیاد دزیدن اطلاعات دیگران کار هر کسی نیست .
    وقتی می گید دوستتون از فیل تر شکن استفاده می کنه این دیگه معلومه که ایشون به سایتهایی می رن که وجود ویروس و تروجان توی این جور سایتها بسیار زیاد هستش .

کسی که ایدی یکی را می دزده و ایجور کارا را می کنه به اینا نمی گن هکر . به اینا می گن بچه بازی .

دزدیدن اطلاعات دیگران نیاز به دانش بسیار زیادی در زمینه برنامه نویسی داره .

موفق باشید .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نگران نباش،چون در صدش خیلی کمه.حدودا صفر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

احتمال اینکه هک شده 2 درصده
    شاید کامپیوترش ویروس گرفته ! و عکساش مخفی شده

پروفشنال C0nd@ct0r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسی که ایدی یکی را می دزده و ایجور کارا را می کنه به اینا نمی گن هکر . به اینا می گن بچه بازی :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •