دوستان بنظر خودم بهترین لب تاب از نظر گرافیک دلهایی که 8600 جی تی هستن بهترینن بالا تر از اون هم دیدی اگه موجوده اطلاع بدید
مرسی![]()
دوستان بنظر خودم بهترین لب تاب از نظر گرافیک دلهایی که 8600 جی تی هستن بهترینن بالا تر از اون هم دیدی اگه موجوده اطلاع بدید
مرسی![]()
راستی تا حالا دیدید کسی با اور کلاک حرفهای منظورم حد بالاست لب تاب رو به .... بفرسته. منظورم اینه که بسوزه یا بخاطر قیمت لب تاب کسی اهل اور گرافیکش نیست؟؟؟
راستی تا حالا دیدید کسی با اور کلاک حرفهای منظورم حد بالاست لب تاب رو به .... بفرسته. منظورم اینه که بسوزه یا بخاطر قیمت لب تاب کسی اهل اور گرافیکش نیست؟؟؟
من از این همه پست عذر میخام آخه با gprs کار میکنم و 10 بار کیلیک کردم که پست بده که سند نمیشد وهمه رو با هم داد.
سلام دوست عزیز من اور میکنم همیشه موقع بازی البته اوری که واقعا نتیجه بده و دمای گرافیک بی خود بالا نره مثلا روی کلاک 650 دمای کارت از 58 بالا نمیزنه این اور یک اور عالیه واسه لپ تاپ البته باید دو عدد جلد نوار کاست در زیر پایه های پشتی لپ تاپ گزاشت تا هوا جریان پیدا کنه من این آموزش رو اینجا
دادم اما دوستان ریختم رو سرم گفتن این کار مال بچه های بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همچین کارایی رو به هیچ وجه بدون تحقیق انجام نمیدم شاید بگم فقط واسه امن بودن این کار یه هفته تو نت چرخیدم با تشکر
جالب بود مگه چه بازی یا کاری میکنی که لب تاب نمیکشه.![]()
بالاترین گرافیک رو الان لپ تاپ های Dell XPS M1730 دارند که اینه و روی اسلات SLi روی مادربرد لپ تاپ نصب شده :
NVIDIA GeForce 8700M GT
بالاتر هم فکر نکنم اومده باشه ... که این سری روی لپ تاپ هایGaming dell نصب شده و قیمت نوت بوک هم میزنه بالای 2.8 میلیون !!!
اطلاعات بیشتر در مورد این گرافیک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود این لپ تاپ ها با کانفیگ های مختلف :
و یک review خوب :
قیمت های بین المللی :
در ضمن آورکلاک نکن گرافیک لپ تاپ رو چون مطمئن باش آسیب میزنه ... حالا به خودش نه ولی حرارتش به سایر قسمت ها ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دل 1520 و ووسترو 1500 هم زیاد گرافیکشون جالب نیست ... درسته 8600 GT هستند اما برای بازی نیستند
Last edited by REGISTERED USER; 03-03-2008 at 12:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)