تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: رنگ Led کارت شبکه

داره خودمونی میشه krypton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض رنگ Led کارت شبکه

من یک مادربرد ASUS دارم به شماره m2a-vm که دارای کارت شبکه onboard است
    قبلا بدون مشکل از کارت شبکه استفاده میکردم ولی جدیدا با اینکه سیستم به صورت کامل اتصال به شبکه را از طریق lan نشان میدهد ولی دیگر کامپیوتر های شبکه قابل دستیابی نیستند و وقتی از دستور ping برای چک کردن ip مرود نظر در مورد اتصال استفاده میکنم نشان میدهد که آن ip قابل دستیابی نیست و چهار بسته فرستاده شده بدون REPLY میمانند
    جدیدا موردی به چشمم خورد که وادارم کرد موضوع را مطرح کنم و اون اینکه کارت شبکه ها داری دو LED هستند یکی نشان دهنده اتصال است و بعد از وصل شدن کابل سبز میشود و دیگری نشان دهنده انتقال داده است که مرتبا در هنگام انتقال داده روشن و خاموش میشود.
    تمام کامپیوتر های بدون مشکل در شبکه LED روشن ثابت سبز دارند ولی کامپیوتر دارای مشکل LED نارنجی دارد

اشکال کار از کجاست؟؟؟

پروفشنال mamad_tk_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قبلا بدون مشکل از کارت شبکه استفاده میکردم ولی جدیدا با اینکه سیستم به صورت کامل اتصال به شبکه را از طریق lan نشان میدهد ولی دیگر کامپیوتر های شبکه قابل دستیابی نیستند و وقتی از دستور ping برای چک کردن ip مرود نظر در مورد اتصال استفاده میکنم نشان میدهد که آن ip قابل دستیابی نیست و چهار بسته فرستاده شده بدون REPLY میمانند
    جدیدا موردی به چشمم خورد که وادارم کرد موضوع را مطرح کنم و اون اینکه کارت شبکه ها داری دو LED هستند یکی نشان دهنده اتصال است و بعد از وصل شدن کابل سبز میشود و دیگری نشان دهنده انتقال داده است که مرتبا در هنگام انتقال داده روشن و خاموش میشود.
    تمام کامپیوتر های بدون مشکل در شبکه LED روشن ثابت سبز دارند ولی کامپیوتر دارای مشکل LED نارنجی دارد

اشکال کار از کجاست؟؟؟
    دوست عزيز

به احتمال قوي كابل شبكه ي شما دچار مشكل ( مانند قطعي يا هر مشكل ديگري) شده است .

اگر مي توانيد كابل شبكه ي آن كامپيوتر را به يك كيس ديگر وصل كنيد ببينيد چراغ چه رنگي مي شو د ، و آيا مي توانيد كامپيوتر ديگري را ping كنيد يا نه .

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اشکال کار از کجاست؟؟؟
    رنگش مهم نیست شما یک بار درایور شبکه رو REMOVE کن ریست کن

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

رنگش مهم نیست شما یک بار درایور شبکه رو REMOVE کن ریست کن
    پس چه چيزي مهم است اگر رنگ چراغ مهم نيست
    دوست عزيز در اين مدل كه ايشان گفتند رنگ چراغ مهم است .
    لطفا دوستان را گمراه نفرماييد .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از هر دو تای شما بزرگواران متشکرم ولی چند تا نکته اضافه کنم
    من چند بار کارت شبکه رو نصب کردم و حتی آخرین ورژن اون رو از روی سایت برداشتم و نصب کردم ولی مشکل حل نشد
    و در مورد کابل هم از چند کابل دیگر که برای سیستم های دیگه بدون مشکل کار میکرد هم استفاده کردم و به نتیجه نرسیدم
    من حتی هیچ انتی ویروسی رو سیستم ندارم و دنبال این هستم که بفهمم مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری و به علت پلمپ بودن سیستم نمیتونم از کارت شبکه دیگه استفاده کنم
    یعنی اگه مطمئن شم که مشکل سخت افزاری است بی خیال وضوع میشم اگه هم نرم افزاری باشه میخوام که حلش کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از هر دو تای شما بزرگواران متشکرم ولی چند تا نکته اضافه کنم
    من چند بار کارت شبکه رو نصب کردم و حتی آخرین ورژن اون رو از روی سایت برداشتم و نصب کردم ولی مشکل حل نشد
    من حتی هیچ انتی ویروسی رو سیستم ندارم و دنبال این هستم که بفهمم مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری و به علت پلمپ بودن سیستم نمیتونم از کارت شبکه دیگه استفاده کنم
    یعنی اگه مطمئن شم که مشکل سخت افزاری است بی خیال وضوع میشم اگه هم نرم افزاری باشه میخوام که حلش کنم
    دوست عزيز
    از هر جهتي فكر مي كنم مشكل شما عزيز سخت افزاري است .
    اگر كه كامپيوتر شما گارانتي دارد ، بهتر است با شركت مربوطه موضوع را در ميان بگذاريد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منظورتون از این حرف چیه:

تمام کامپیوتر های بدون مشکل در شبکه Led روشن ثابت سبز دارند ولی کامپیوتر دارای مشکل Led نارنجی دارد

یعنی چه جور مشکلی داره Led ی نارنجیتون یا سبزتون

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظورتون از این حرف چیه:

تمام کامپیوتر های بدون مشکل در شبکه Led روشن ثابت سبز دارند ولی کامپیوتر دارای مشکل Led نارنجی دارد

کارت شبکه کامپیوتر دوتا LED دارد که یکی هنگام اتصال کابل شبکه به صورت ثابت به رنگ سبز روشن میباشد و دیگری هنگام انتقال داده روشن و خاموش میشود
    در مورد سیستم من فقط چراغی که مربوط به انتقال داده است و باید قاعدتا روشن و خاموش شود به صورت ثابت زرد رنگ میباشد و ا LED دیگری هم خاموش است
    که البته با توضیحات دوستان متقاعد شدم که اشکال باید سخت افزاری باشد

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظورتون از این حرف چیه:

کارت شبکه کامپیوتر دوتا LED دارد که یکی هنگام اتصال کابل شبکه به صورت ثابت به رنگ سبز روشن میباشد و دیگری هنگام انتقال داده روشن و خاموش میشود
    در مورد سیستم من فقط چراغی که مربوط به انتقال داده است و باید قاعدتا روشن و خاموش شود به صورت ثابت زرد رنگ میباشد و ا LED دیگری هم خاموش است
    که البته با توضیحات دوستان متقاعد شدم که اشکال باید سخت افزاری باشد

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درسته احتمالا سخت افزاری هستش اما

اتصال های کوتاه در سویچ کابل کشی و .. رو هم در نظر بگیرین و یه چک کنید ...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •