گوشی خوبی به نظر میاد با یه مموری 2GB و یه دوربین 3.15MP .ولی ال سی دیش کوچیکه.2 اینچ
ولی من بازم میگم واسه کسی که دوربین زیاد مهم نیست w910 یه چیز دیگست![]()
گوشی خوبی به نظر میاد با یه مموری 2GB و یه دوربین 3.15MP .ولی ال سی دیش کوچیکه.2 اینچ
ولی من بازم میگم واسه کسی که دوربین زیاد مهم نیست w910 یه چیز دیگست![]()
گوشیه خوب و شیکیه ! و احتمالا مثه W880 فروش خوبی خواهد داشت ! ولی یه عیب اساسی داره فک کنم سونی ضعیفترین دوربین ممکنه رو روش گذاشته !
والا بلستر جان دو سه نمونه عکسایه گرفته شده با این گوشی رو دیدم نویز خیلی زیاد و در هم رفتگی رنگها و ... توش به شدت دیده میشد ! درسته یه گوشی موزیک و از سری دبلیو هستش و بیشتر ازش انتظار کیفیت صدای بالا میره ولی خوب با توجه به سابقه ی سونی ازش انتظار بیشتری داشتم ...! ( نمونه عکساشو میتونید تو موبایل رویو ببینید )
شارژ باطریشم از لحاظ پخش موزیک 16 ساعت هست ( تقریبا برابر W810 ) که بین گوشی های سری W چندان خوب نیست با توجه به اینکه بعضیاشون 20-25 ساعت شارژ دارن واسه پخش موزیک . ( البته طبق گفته موبایل رویو با استفاده ی معمولی و متوسط حدود 2-3 روز دووم میاره باطریش که خیلی مناسبه نسبت به گوشی های همرده ی برندهای دیگه )
ال سی دی با کیفیتی داره و زیر نور خورشید هم متنها به خوبی خوانا هستن ( طبق گفته موبایل رویو )
برعکس W880 رادیو هم داره ! همینطور Edge رو هم ساپورت میکنه ( واسه کسایی که ایرانسل دارن خبر خوبیه )
در مجموع فقط دوربینش رو نقطه ضعفش میبینم ... به نظرم قیمت حدود 300 تومن واسش مناسب باشه ... الان که قیمتش کاذبه ولی احتمالا تا 4-5 ماه دیگه به این قیمت میرسه ( با توجه به عرضه شدن گوشی های سری G , C , همینطور W980 )
البته تو جی اس ام آرنا هم زده :اینم White Peper مربوط به W890i که بر خلاف reviewهای سایتهای مختلف نشون میده که دوربین W890i با 30 فریم در ثانیه فیلم میگیره!
هر چند تا جایی که یادمه قبلا نزده بود ... احتمالا تازه متوجه شدن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که خیلی خوشم اومد ..خیلی باحاله..
من به شخصه با این حرف شما مخالفم به نظر من یکی از بهترین 3.2 مگاپیکسلی هاست نسبت به ضخامتش...
این عکسها 1 روز بعد از ورود این گوشی به بازار گرفته شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mobilecowboys; 04-03-2008 at 15:49.
ولی فکر کنم صداش خیلی خوب باشه چون سری دبلیو معمولا با اینکه یک اسپیکر دارن ولی صدای با کیفیت و بلندی دارن حالا اینکه استریو اسپیکر داره باید صداش خیلی خوب باشه
قیمتش هم که عالیه.با توجه به اینکه تازه وارد بازار شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)