سلام ؛
این گفتگو رو برای این ایجاد کردم چون همه بفهمند که نرم افزار انتخابات مجلس رو با چی نوشتن و چه جوریه !!
آقا ما تو انتخابات عضو شدیم ؛ برای همینم این روزها دارن برای ما به صورت امتحانی انتخابات اجرا میکنن که تو اینترنت تمرین کنیم . از مزایای نرم افزار اینه !!!!!! :
1- اولاً با vb نوشتنش که برای شبکه اش از winsoc استفاده کردن
2-برای کانکت شدن اعضا باید یوزر نیم و پس ورد داشته باشیم که نکته جالب توجه اینه که حتی tab های برنامه هم درست تنظیم نشده و یا انکه مثلاً با دکمه Enter نمیشه کار کرد !!
2.5-جالبتر اینکه تو نرم افزار یه جا برای وارد کردن کد ملی داره و یه دکمه که چک میکنه ؛ ولی اولا تو اونجا که وارد میکنیم کلید back space کار نمیکنه و اگه مثلاً اشتباه وارد کردیم باید با موس انتخاب کنیم و بعد با del پاک کنیم ، تازه با کلید Enter هم پبت نمیکنه و حتماً باید با موس روی دکمه کلیک کنیم (البته این دو مورد برای بالا بردن سرعت رای گیری و در نهایت سرعت انتخابات است !!!!!)
3-تو نرم افزار از فونت فارسی نمیدونم چی چی استفاده کردن که تمام حروف فارسی برنامه رو که فونشو نداریم به صورت چرت و پرت می نویسه و در عین حال در کمال تعجب راه حلی که برای رفع این مشکل گفتن اینه که تنظیمات ویندوزو رو فارسی بزاریم !!! (حتما می دونید به این ربطی نداره بلکه باید فونت برنامه نصب شده باشه )
4-از همه مهمتر ما امروز یه تست آزمایشی داشتیم که ما که ADSL 256 داشتیم توی وارد کردن اطلاعات مشکل داشتیم چون قرار بود 20 تا رکورد وارد کنیم که 5 تا شو time out میداد !!! البته 3 تا از دوستان من هم که اونا هم عضو هستند زنگ زدن به من و گفتن اصلاً کار نمیکنه (چون با dial up هستن)
5-توی تلویزیون طرف داشت توضیح میداد که مثلاً زمان دقیق رای دادن فرد هم مشخصه حالا اگه شما مثلاً ساعت و تاریخ سیستمتون اشتباه باشه زمان هم اشتباه میشه ... یعنی دست اندر کاران برنامه انتخابات به خودشون زحمت این رو هم ندادن که مثلاً ساعت ثبت رای رو یه ساعت مشترک مثلاً ساعت سرور بزارن و حتی تاریخ!!!
حالا با این اوصاف چه جوری میخواهیم انتخابات برگزار کنیم خدا میدونه که چی به سر رای ها میاد !
این نرم افزار و فایلهای جانبی اش از سایت majles8.ir قابل دانلود هست البته اگه الان به دلیل شلوغی بشه دانلود کرد ...!!!
دوست دارم نظرات شما را هم در این مورد بدونم ...
درضمن یادم رفت که بگم اگه ساخت این نرم افزار رو به بچه های p30 می سپردن ، مطمئنم که 10 برابر از این بهتر میساختن...