تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: نرم افزار انتخابات مجلس عجب چیزیه !!! (حتماً ببینید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdibarghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض نرم افزار انتخابات مجلس عجب چیزیه !!! (حتماً ببینید)

سلام ؛
    این گفتگو رو برای این ایجاد کردم چون همه بفهمند که نرم افزار انتخابات مجلس رو با چی نوشتن و چه جوریه !!
    آقا ما تو انتخابات عضو شدیم ؛ برای همینم این روزها دارن برای ما به صورت امتحانی انتخابات اجرا میکنن که تو اینترنت تمرین کنیم . از مزایای نرم افزار اینه !!!!!! :
    1- اولاً با vb نوشتنش که برای شبکه اش از winsoc استفاده کردن
    2-برای کانکت شدن اعضا باید یوزر نیم و پس ورد داشته باشیم که نکته جالب توجه اینه که حتی tab های برنامه هم درست تنظیم نشده و یا انکه مثلاً با دکمه Enter نمیشه کار کرد !!
    2.5-جالبتر اینکه تو نرم افزار یه جا برای وارد کردن کد ملی داره و یه دکمه که چک میکنه ؛ ولی اولا تو اونجا که وارد میکنیم کلید back space کار نمیکنه و اگه مثلاً اشتباه وارد کردیم باید با موس انتخاب کنیم و بعد با del پاک کنیم ، تازه با کلید Enter هم پبت نمیکنه و حتماً باید با موس روی دکمه کلیک کنیم (البته این دو مورد برای بالا بردن سرعت رای گیری و در نهایت سرعت انتخابات است !!!!!)
    3-تو نرم افزار از فونت فارسی نمیدونم چی چی استفاده کردن که تمام حروف فارسی برنامه رو که فونشو نداریم به صورت چرت و پرت می نویسه و در عین حال در کمال تعجب راه حلی که برای رفع این مشکل گفتن اینه که تنظیمات ویندوزو رو فارسی بزاریم !!! (حتما می دونید به این ربطی نداره بلکه باید فونت برنامه نصب شده باشه )
    4-از همه مهمتر ما امروز یه تست آزمایشی داشتیم که ما که ADSL 256 داشتیم توی وارد کردن اطلاعات مشکل داشتیم چون قرار بود 20 تا رکورد وارد کنیم که 5 تا شو time out میداد !!! البته 3 تا از دوستان من هم که اونا هم عضو هستند زنگ زدن به من و گفتن اصلاً کار نمیکنه (چون با dial up هستن)
    5-توی تلویزیون طرف داشت توضیح میداد که مثلاً زمان دقیق رای دادن فرد هم مشخصه حالا اگه شما مثلاً ساعت و تاریخ سیستمتون اشتباه باشه زمان هم اشتباه میشه ... یعنی دست اندر کاران برنامه انتخابات به خودشون زحمت این رو هم ندادن که مثلاً ساعت ثبت رای رو یه ساعت مشترک مثلاً ساعت سرور بزارن و حتی تاریخ!!!

حالا با این اوصاف چه جوری میخواهیم انتخابات برگزار کنیم خدا میدونه که چی به سر رای ها میاد !
    این نرم افزار و فایلهای جانبی اش از سایت majles8.ir قابل دانلود هست البته اگه الان به دلیل شلوغی بشه دانلود کرد ...!!!
    دوست دارم نظرات شما را هم در این مورد بدونم ...
    درضمن یادم رفت که بگم اگه ساخت این نرم افزار رو به بچه های p30 می سپردن ، مطمئنم که 10 برابر از این بهتر میساختن...
    Last edited by mehdibarghi; 02-03-2008 at 09:50.

پروفشنال majj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به نظر شما کجای این کار ایراد داره
    فکر کنم یادتون رفته توی ایران زندگی میکنید اگه اینجوری نبود باید تعجب میکردین

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز من مخالفتی با این کار ندارم...فقط میگم چرا اینجوری.
    وقتی که می خواهیم یه انتخابات مکانیزه درست و حسابی داشته باشیم باید فکر همه چیز اونو بکنیم تا یه وقت مثل سایت قبلی مجلس 8 هکش نکنن و رای ها زیاد و کم بشه ... به جرات میگم این برنامه ای که من دیدم به راحتی در روز انتخابات میشه اطلاعات سرورشو عوض کرد و این به خاطر حس میهن دوستیه که میگم امنیت انتخابات در خطره!! شما یه زحمت به خودتون بدین و برنامه رو از سایتش بگیرین تا خودتون متوجه ضعف کامل برنامه بشوید ... سازندگان نرم افزار حتی زحمت pack کردن برنامه رو هم به خودشون ندادن تا مثلاً آدرس سرور و غیره رو در نیارن و ... خلاصه هدف من از این بحثها اصلاً انتقاد به نظام و از این جور بحثهای سیاسی نیست بلکه کمک به رفع نقائص است ...
    Last edited by mehdibarghi; 02-03-2008 at 20:25.

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگه يه كم با دقت مطالب اين سايتو مي خونديد متوجه مي شديد كه اين فقط يه تست براي تعيين ميزان پاسخگوي سرور ها به بار سنگينيه كه به مدت يك ربع قراره بهشون تحميل بشه ...همين!

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا اتفاقاً مطالب سایتو کامل کامل خوندم و اون توضیحی که داده مربوط به تست با حرفای من منافاتی نداره من در مورد نرم افزار دارم بحث می کنم و مشکلات آن و اگه قراره این نرم افزار تو انتخابات استفاده بشه من که واقعاً متاسف میشم چون ما این همه داریم تو همه زمینه ها خرج می کنیم ، خب این یکی شم روش ، میامدن و به یه شرکت بهتر میدادن تا اینقدر آبرو ریزی نشه .
    اصلاً شما برنامه رو دیدین و یا ایرادایی رو که من گرفتم خوندین ؟؟؟
    باز هم میگم من هیچ مخالفتی با برگزاری انتخابات مکانیزه ندارم و لی اینجوری و با این کیفیت نه !!! اصلاً هیچ میدونین دارن بررسی می کنن که اینترنت کل کشور رو در روز انتخابات قطع کنن !!! من که اصلاً راضی نیستم یعنی اینقدر سرور و نرم افزارشون ضعیفه که نمیتونن حدود 40000 تا شعبه اخذ رای رو ساپورت کنن ؟؟؟!!!
    شما میدونین که اگه احیاناً اینترنتو قطع کنن چه ضرری به اقتصاد و تجارت الکترونیکی می خوره ؟؟!! البته همه اینها به کنار ....... من قصد بحث سیاسی و از این حرفا ندارم ولی بعضی موقعا هم یه خورده پول بیشتر به یه شرکت معتبر تر بدیم بهتر از اینه که به یه شرکت ضعیف تو مناقصه پول کمتر بدیم و هم آبرومون بره و هم از طرف دیگه ضرر هنگفت تری بهمون بخوره ...
    باز هم میگم من هیچ مخالفتی با نظام ندارم بلکه همش از روی دلسوزیه که میگم کشور ما نباید اینقدر ضعیف عمل کنه!! اصلاً تمام این نظراتی را هم که اینجا گفتم توی سایت انتخابات هم گفتم و حتی آموزشش رو هم دادم که چجوری برنامه رو درست کنن!! امیدوارم شما هم یه خورده منطقی تر عمل کنید ... من که خیلی ناراحتم...

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    من که به سایت سر نزدم و وقت هم ندارم و از صحت مطلب و اینکه آزمایش است یا نسخه کامل است خبری ندارم....

ولی در هر حال مطلب جالبی بود... ممنون.
    به قول جناب majj بیشتر از این هم نمیتوان از نرم افزارهای ویندوزی و وبی ایرانی انتظار داشت.

داره خودمونی میشه nk_hsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این آخریه خیلی بد بود!
    دوست عزیز چرا همه ایران رو زیر سوال بردید
    بگو اون تیمی که این برنامه رو نوشته مشکل داشته که باید کمکشون کنیم که اصلاح کنند مثلا برای رئیس جمهور یا وزارت کشور Pm بفرستیم و درست نقد کنیم و پیشنهاد بدیم .
    به امید ایرانی سربلند و عالم

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

1

سلام
    این آخریه خیلی بد بود!
    دوست عزیز چرا همه ایران رو زیر سوال بردید
    بگو اون تیمی که این برنامه رو نوشته مشکل داشته که باید کمکشون کنیم که اصلاح کنند مثلا برای رئیس جمهور یا وزارت کشور Pm بفرستیم و درست نقد کنیم و پیشنهاد بدیم .
    به امید ایرانی سربلند و عالم
    ناراحت نشید عزیز دل بابا! زیاد جدی نگیرید!
    خودمونیم، من که تا حالا برنامه ایرانی با پدر و مادر دار ندیدم!
    تو یکی دیگر از تاپیک ها هم گفته بودم، فقط مشخصه خاص برنامه های ایرانی این است که پنجچره و دکمه هایش شکل آدمی زاد و مستطیلی نیست. مثلاً دکمه ها اولش طلایی، روش که میری نقره ای میشه، فشارش که میدی بلوری میشه، ولش هم که میکنی، یه چند صدتا پیغام خطا میگیری و بعد هم ریست!
    (یه جوایی بیشتر عاشق فتوشاپ هستند تا برنامه نویسی! تازه به ظاهر همون فتوشاپ هم دقت نمیکنند! فتوشاپ هنوز برای منوهایش هم آیکون نگذاشته!؟ بلد نبودند؟! یا سلیقه شان ایراد داشته؟!)

در مورد بازی ها برعکس، دوستم یک بازی ایرانی ریخته بود، کله شخص اول داستان به جای دایره، بیشتر به مستطیل میزد!!!!!
    البته جای شکرش باقی است که ویروس های ایرانی از برنامه های ایرانی افتضاح تر هستند.

Last edited by _H2_; 03-03-2008 at 15:11.

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اگه ميدونستم اينقدر ناراحت مي شي اصلا چيزي نمي گفتم ولي به گفته اين سايت اين فقط تستِ باره
    كسايي كه از شبكه و اينترنت سر رشته دارن منظور منو مي فهمن.اين با تست نرم افزار فرق ميكنه

پروفشنال azorbet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

به جای اینکه موج منفی بدید،بیاید خودمون یه پروژه رو شروع کنیم و به قول خودتون یه چیز با پدر و مادر درست کنیم تا انشالله در انتخابات بعدی استفاده بشه.0

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •