تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: جلوگیری از لود شدن نرم افزارها

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض جلوگیری از لود شدن نرم افزارها

آیا راهی وجود داره که بدون تغییرات در ریجستری به محض Login شدن ویندوز از بوت شدن نرم افزارهای درون startup ویندوز جلوگیری کرد؟(مثلآ یه دانلود منیجر)(مثل گرفتن shift برای جلوگیری از autorun سی دی)

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز!!

والا چنین میانبری برای اینکار وجود نداره اما میتونید اون برنامه ها را با روش پایین کلاً از Startup بردارید:

اگر میخواهید اینکار را بوسیله خود ویندوز انجام بدید، میتونید در کادر Run کلمه Msconfig را نوشته و اینتر نمایید.

بعد به تب Startup برید و هر برنامه ای را که میخواهید از Startup برداشته شود،تیک کنار اون برنامه را بردارید.

اما برنامه های زیاد هستند که این کار را میتونید با نصب نمودن آنها نیز انجام بدید مانند Magic Utility، Tun-up Utility ، Super Utility و ...

مؤفق باشید!
    فرهمنــــــــد
    Last edited by Farahmand Farshidy; 01-03-2008 at 19:20.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

Farahmand Farshidy با تشکر از شما.مشکل محدود بودن دسترسی به تنظیمات سیستم ها توسط ادمین هست والااا...ولی فکر میکنم از safe mode بشه همین کار رو انجام داد.گفتم شاید کسی یه نیرنگ(!!!)درست و حسابی بلد باشه
    به هر حال ممنون

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز!

خواهش میکنم عزیزم.
    مشکل محدود بودن دسترسی به تنظیمات سیستم ها توسط ادمین هست والااا...ولی فکر میکنم از safe mode بشه همین کار رو انجام داد.گفتم شاید کسی یه نیرنگ(!!!)درست و حسابی بلد باشه
    به هر حال ممنون
    پس در اینصورت بیخیال شو چون در حالت Safe mode هم Admin اجازه ویرایش رجیستری و غیره را نمیده و این امکان برای شما میسر نیست تا Startup را ویرایش کنید.

مؤفق باشید!
    فرهمنــــــــد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

Farahmand Farshidy شما درست گفتید..امروز امتحان کردم.safe mode هم اجازه نمیده.پس بزار از این بحث خارش بشم.قبلآ یه برنامه admin maker برا xp دیده بودم.خودم هم تست کردم جواب داد.یعنی با limited لاگین میشدی برات admin میساخت.میشناسی؟لینکش رو اگه برام بزاری ممنون میشم.آقایی...کارت درست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •