سلام رفقا. سیستم من اصلا ساعت و تاریخش درست نمیشن و دائم قاطی میشن. وقتی هم درست میکنم بعد از یک شات داون باز هم عوض میشن. کسی میتونه راهنمایی کنه.؟
سلام رفقا. سیستم من اصلا ساعت و تاریخش درست نمیشن و دائم قاطی میشن. وقتی هم درست میکنم بعد از یک شات داون باز هم عوض میشن. کسی میتونه راهنمایی کنه.؟
سلام دوست عزیز
به قسمت تنظیمات ساعت خودتون برید و تیک گزینه ای که تاریخ و ساعت را با اینتر نت اپدیت می کنه را بردارید .
اگه درست نشد . مشکل از باطری مادربورد شما هستش که احتمال زیاد خراب شده و باید اونا تعویض کنید .
موفق باشید .
ممنون مهدی جان که جواب دادی
ولی به نظرم مشکل از باتری نیست چون ساعت سیستم صفر نمیشه و هر وقت روشن میکنم یه تاریخ و ساعت دیگه رو نشون میده.
از اون تیک هم که گفتین نبود
سلام دوست خوبم
قرار نیست ساعت سیستم صفر بشه . همین که ساعت سیستم عقب می مونه یا تغییر می کنه . مشکل از باطری مادربورد هستش .
چون باطری مادریورد هستش که تنظیمات ساعت را توی خودش نگه می داره .
تنها دلیلش همین دوتا بودن که گفتم . حالا اگه از اون تیک نباشه احتمالش خیلی زیاده که از باطری باشه .
موفق باشی .
سلام
یه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه ، میتونید با دانلود و اجرا کردن این امتحانش کنید !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام محمد جان
این برنامه چی کار می کنه ؟
من دانلود کردم اما اجرا نمی شه .
باید اجرا بشه ؟
موفق باشی .
فقط توی تسک منیجر نشون میده. کار خاصی نکرد
سلام بر همه
اون برنامه ای که جناب کریمی معرفی کردن ، تنظیم ساعت ویندوز رو به هم میریزه !
دیدن برنامه ی زیر هم خالی از لطف نیست !
به هر حال ممکنه مشکل جناب merlin001 از یک برنامه ی مخرب باشه .
همیشه سبز ...
سلام محمد عزیز!
امیدوارم خرم و صحتمند باشید!
باید اعتراف کرد که واقعاً خطرناکید!
اما بار اول که اجرا کردم یه ارور سیستمی (System Error) داد اما بعد از آنکه در قسمت Compatibility برای ویندوز 2000 تنظیمش کردم اجرا شد و کار کرد. میشه بگید دلیلش چی بود؟
همیشه مؤفق و کد باز باشید!
فرهمند
سلام فرهمند جاننوشته شده توسط Farahmand Farshidy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم حالت خوب و خوش باشه .
برنامه رو یه خورده خطرناک کردمباید اعتراف کرد که واقعاً خطرناکید!![]()
دوباره دانلود کن ...
اون Error مربوط میشه به Visual Themes که درستش کردم .اما بار اول که اجرا کردم یه ارور سیستمی (System Error) داد اما بعد از آنکه در قسمت Compatibility برای ویندوز 2000 تنظیمش کردم اجرا شد و کار کرد. میشه بگید دلیلش چی بود؟
در خدمتیم ...همیشه مؤفق و کد باز باشید!
فرهمند
همیشه سبز ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)