تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: کمک چرا گوشی من تنظیماتش این جریه

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

14 کمک چرا گوشی من تنظیماتش این جریه

سلام
    گوشی من k810i هست وقتی میخوام چراغ قوه ش رو روشن کنم نمیشه اصلا" گزینه ای واسه روشن کردن اون نداره یا مثلا"بعد یه مدت صفحه کوشیم خواموش میشه میرم تو تنضیماتش اما هیچی واسه این کار نداره حالا من باید چیکار کنم آیا باید نرم افزار خواسی رو گوشیم نصب کنم جان من هر کی میدونه بگه گوشیم رو هم تازه گرفتم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام
    گوشی من k810i هست وقتی میخوام چراغ قوه ش رو روشن کنم نمیشه اصلا" گزینه ای واسه روشن کردن اون نداره یا مثلا"بعد یه مدت صفحه کوشیم خواموش میشه میرم تو تنضیماتش اما هیچی واسه این کار نداره حالا من باید چیکار کنم آیا باید نرم افزار خواسی رو گوشیم نصب کنم جان من هر کی میدونه بگه گوشیم رو هم تازه گرفتم
    K810 فلاش زنون داره.فلاش زنون با اون فلاشی که روی K750 و W800 و بعضی گوشی های دیگه سونی اریکسون هست فرق داره و نمیشه ازش به عنوان چراغ قوه استفاده کرد.واسه فیلم برداری هم نمیشه ازش استفاده کنی.فقط وقتی میخوای عکس بگیری روشن میشه.
    در مورد خاموش شدن صفحه گوشیت هم دقیقا منظورت رو نمیفهمم!!!ولی گوشیت رو یه master reset بکن.شاید درست شه

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

پيش فرض

ببخشید منظورتون بازگشت به تنظیمات کارخانه هست اگه این کارو کنم چیز هایی که توش ریختم پاک میشه درسته هم رم و هم سیمکارت.

راستی واسه چراغ قوه نمیشه کاری کرد نرم افزاری نیست که نسب کنی درست شه
    Last edited by DHAMID; 29-02-2008 at 20:36.

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

پيش فرض

خوب من master reset هم کردم ولی درست نشد و هنوز هم صفحش بعد چند ثانیه خاموش میشه و به اصتلاح به خواب میره حالا چی کار کنم آیا برنامه خواصی برای این کار هست؟

پروفشنال n_yaghmaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ببين يکي از مشکلات عمده گوشي هاي سوني اريکسون اينه که تنظيمات صفحه قابل دستکاري نيست اين بدين معناست که شما نميتوني تنظيمات مدت زمان روشن بودن صفحه چراغ رئ تعيين کني ولي هر چه روشنايي کمتر باشه نور صفحه بيشتر مي شه
    يکي ديگه از مشکلاتي که گوشي سوني اريکسون داره و شايد باهاش مواجه نشي اينه که زماني که گوشي رو بخواي در حالت عدم پاسخگويي دايورت کني زمان از تو نميپرسه و خودش به طور اتومات بعد از 17 ثانيه دايورت مي کنه اين طبيعيه
    در مورد مشکل بعدي هم همونطور که سامان جان گفتند فلاش زنون قابليت اينو نداره که روشن بشه
    يکي از دوستانم مي گفت که برنامه اي هست که چراغ قرمز اونو براي مدتي روشن مي کنه دنبالش بگرد اگه باشه پيدا مي کني

در آغاز فعالیت منصور2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    اگر گوشیتو تازه گرفتی برو پیش فروشنده اش مشکلتو حل کن حتما یه ضمانتی داره
    یا اینکه بهت انداختن

پروفشنال DHAMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ؟

پيش فرض

ببینید من زیاد از گوشی سر در نمیارم فقط میخواستم بدونم میشه با نصب پتچ برای گوشی چراغ قوه شو رشن کرد واین که با هک کردن گوشی تنظیماتشو دست کاری کرد.مشکل اساسی من اینه که گوشیم بعد یه مدت به خوابمیره یعنی صفحه نمایشش خاموش میشه که البته با زدن یه دکمه میشه روشن کرد تو k750 رفیقم این تنظیماتو داره حالا ماله من که نداره میخواستم بدونم که با هک گوشیم میتونم این تنظیماتو بهش اضافه کنم.اگه میشه خودم که بلد نیستم این جا هم درخواست دادم هیچکی بهمون نگفت حالا بدم بیرون این کارو واسم میکنه اگه آره تقرببا" چقدر میگیره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •