سلام
دوستان و کاربران گرامی
از این پس اخبار مربوط به گوشیهای عرضه شده برند موتورلا را فقط در این تاپیک اعلام بفرمایید.
پستهای خارج از موضوع تاپیک بدون اطلاع حذف میگردد.
با تشکر از همکاری شما
مخلصیم
سلام
دوستان و کاربران گرامی
از این پس اخبار مربوط به گوشیهای عرضه شده برند موتورلا را فقط در این تاپیک اعلام بفرمایید.
پستهای خارج از موضوع تاپیک بدون اطلاع حذف میگردد.
با تشکر از همکاری شما
مخلصیم
سئول :
موتورولای کره یک گوشی از شری گوشیهای RAZR2 Luxury Edition را با نام 'Luxury Beckham phone’ معرفی کرد ....
این گوشی که از 18K طلا طراحی شده و دارای طراحی مارپیج چرمی در پشت هستش ...
David Beckham که یکی از هواداران موتورولا هست هر از گاهی مدلهایی واسش ساخته میشه
امکانات این گوشی :
1. صفحه نمایش داخلی 2.2 اینچ با رزولوشن 320×240 پیکسل و صفحه نمایش خارجی 2 اینچ
2. دوربین دیجیتال 2 مگاپیکسل
3. مموری داخلی 2 گیگابایت
4. بلوتوث و USB نسخه 2
ویدیوی این گوشی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين گوشي اگه اشتباه نكنم خيلي وقته به بازار هم عرضه شده تو همين انجمن يكي از دوستان عكس و مطالبي راجبعش گذاشته بود
سلام دوست عزیز ....
این خبر مربوط به 2008-03-05 هستش ...
موفق باشی ...
رئیس بخش موبایل موتورولا استعفا داد
طبق گزارشی که موتورولا در تاریخ 7 مازچ 2008 اعلام کرد , Stu Reed مدیر بخش موبایل موتورولا تقاضای استعفای فوری خود را به طور رسمی از موتورولا خواستار شد ....
Stu Reed و تیمش کمک زیادی از سال 1980 به موتورولا کرد تا بخش موبایل موتورولا رونق پیدا کنه و کرد ....
Greg Brown رئیس کل موتورولا گفت : به طور رسیمی از Stu به خاطر کمک و راهنماییشان به موتورولا قدردانی میکنیم و برای ایشان آرزوی موفقیت در آینده داریم ...
سایت engadget.com با اظهار نا امیدی گفت بخش موبایل موتورولا از اواخر سال گذشته رو به کمرنگی پیش رفت و متاسفانه امروز هم شاهد استعفای ضروری Stu بودیم ...
خیلی از Comment های مردم عادی اینه که موتورولا داره پاشو از عرضه گوشیهای همراه بیرون میکشه ...
ولی به نظر من موتورولا بهترین کارو کرد .... تیم موبایل موتورولا همگی اخراج شدند ... من مطمئنم موتورولا با آوردن افراد با شایستگی بیشتر میخواد دوباره خودشو نشون بده ...
به هر حال باید منتظر موند ....
منابع :
کد:
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S A M S U N G; 08-03-2008 at 23:51.
یعنی چی؟؟؟؟؟
یعنی تمام شایعاتی که بابت ورشکستگی و .... گفتن حقیقت داره؟؟؟؟ یعنی موتورلا غول تلفن همراه با یه بحران جدی روبرو هست؟؟
یا نه فقط یکی از عضا استعفا داده؟؟
عزیزم سایت Letsmoto.com که یک سایت معتبر روسی هستش و یکی از بزرگترین باشگاه های موتو دنیا این داستان رو بسیار مثبت تحلیل کرده و گفته موتو با تکنولوژی سابق و طراحی سابق هستش
کسایی که از موتورلا استعفا دادن کارمندان بخش بازاریابی و اقتصادی موتورلا بودن نه کارمندان بخش طراحی وساختش دلیل اصلیش هم استراتژی بدشون برای فروش توی دنیا بود که باعث شده بود گوشی های موتو دیر و با تاخییر وارد بازار بین المللی بشن نمونش Z10 که 5 ماه دیر تر از زمان اعلام شده قرار شده به پروسه تولید برسه. بشن که اخراچ شدن و برای حفظ آبرو از نام استعفا استفاده کردن...
در هر صورت استنباط همه اینه که این کار میتون موفقیت های جدیدی رو برای بخش بازاریابی موتو بدست بیاره و استراتژی این شرکت رو برای زمان نحوه پخش محصولات موتو عوض کنه
Last edited by Apachi; 09-03-2008 at 00:27.
Apachi جان سلام ....
بنده هم گفتم که اینکار میتونه به نفع موتورولا باشه ...
عزیز جان شما اگه سایت موتورولا میرفتین متوجه میشدین که رئیس بخش موبایل موتورولا و تیمش همیگی استعفا دادن ... البته شما درست میگین اخراج شدن ...
گفته سایت Motorola.Com :
SCHAUMBURG, Ill. -- March 7, 2008 -- Motorola, Inc. (NYSE: MOT) today announced that Stu Reed, formerly the president of Motorola’s Mobile Devices business, has decided to leave the Company, effective immediately.
Mr. Reed and his team launched a number of key initiatives important to the Mobile Devices business that the Company will continue to drive and expand upon.
Prior to Mr. Reed’s role as Mobile Devices president, he led the transformation of our supply chain organization, which encompasses the global operations associated with procurement, new product introduction, manufacturing and customer fulfillment. In addition, Mr. Reed also helped the Company generate significant cost savings by consolidating suppliers and implementing a comprehensive supply chain strategy.
“We appreciate Stu’s many contributions to Motorola and wish him the best in the future,” said Greg Brown, president and chief executive officer
قسمتهای پر رنگ بیشتر دقت کنین ....
موفق باشی ....
that an exodus we smell, or what? Nary 24 hours after Motorola's chief marketing officer decided to start his weekend early by parting ways with the company, along comes word that the (now-former) president of Motorola's Mobile Devices business is doing the same. According to a breaking release from Moto, Stu Reed's departure is "effective immediately," and Greg Brown, company president and CEO, made mention that the outfit "appreciates [his] many contributions and wishes him the best in the future." As of now, there's no word on who's lined up fill Mr. Reed's shoes, but it seems the pool of choices could be dwindling
من حرف شما رو تایید کردم دوست خوب فقط یادآور شدم کسایی که از موتورلا خارج شدن همه در بخش بازرگانی و بازرایابش بودن...
Last edited by Apachi; 09-03-2008 at 12:02.
من یک گوشی e6
موتورولا می خواهم بخرم ولی نمیدانم که از کجا خریداری کنم قیمتشم در حال حاضر نمی دانم لطفا جایی که
این گوشی را داشته باشه را به من اطلاع دهید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)