سلام
آقا من یه مشکل دارم و اونم اینکه وقتی داخل فولدرها میرم هی تند و تند خود به خود رفرش میشه .حالا من میتونم زمانش رو زیاد کنم یا اصلاً رفرش اتوماتیک رو بردارم ؟
ممنونم
سعید
سلام
آقا من یه مشکل دارم و اونم اینکه وقتی داخل فولدرها میرم هی تند و تند خود به خود رفرش میشه .حالا من میتونم زمانش رو زیاد کنم یا اصلاً رفرش اتوماتیک رو بردارم ؟
ممنونم
سعید
سلام دوست عزیز
راستش یک بار بیشتر این عمل نباید اتفاق بیفته . تا حالا ندیدم که چند بار پشت سر هم این اتفاق بیفته .
بهتره یک بار درایو هاتون را disk difragmant کنید .
موفق باشید .
سلام عزیزان
در ادامه فرمایشات مهدی جان عرض کنم که شما میتونین با برداشتن allow indexing service از properties اون درایو , refresh رو از کار بندازین
رفرش اتوماتیک منظورم بود
ایا شما فقط ذر صفحه اول درایو این مشکل رو دارین یا داخل پوشه ها هم مشکل دارین ؟
موفق باشین
سلام به دوستان عزیز و ممنون از جواب هاتون
خدمت آقا مهدی عزیز باید بگم که جدیداً ویندوز رو که عوض کردم بعدش disk difragmant کردم برای همه درایوها
وخدمت دوست عزیزم هم باید بگم که این مشکل رو بیشتر در داخل پوشه ها دارم چون حقیقتش زیاد داخل صفحه درایوها نمیمونم و الان هم که نگاه می کنم با برداشتن اون تیک بهتر شده حالا باز هم نگاه می کنم و اگه مشکلی بود خبرش رو میدم.
از هر دوی شما ممنونم
موفق باشید
سعید
دوستان عزیز دوباره سلام
من دوباره همون مشکل رو دارم و حالا که نگاه میکنم می بینم که پایین صفحه می نویسه searching for items و نکته مهم اینکه وقتی یک یا چند آیتم رو انتخاب می کنم این اتفاق می افته یعنی چیزی مثل رفرش شدن و پایینش هم اون گزینه رو می نویسه و بعد از اون میبینید که آیتم ها از حالت انتخاب دراومدن.
میشه راهنماییم کنید که از شر این حالت خلاص بشم ؟
ممنونم
سعید
سلام عزیزم
توی ران بنویس
net stop cisvc.exe
و اینتر بزن ببینم مشکلت حل نمیشه
موفق باشی عزیزم
سلام.احتمالا نرم افزاری داره سیستموتون رو جستجو می کنه.شاید هم یه ویروس اینکارو انجام میده.
سلام
من هم دقيقا همين مشكل و دارم و صفحه به صورت مداوم رفرش مي شه
حتي وقتي اكسپلور اينترنت رو هم باز مي كنم به طور مداوم رفرش مي شه
با باز كردن منوي استارت يا ران عمل رفرش موقتا متوقف مي شه
ويندوز رو همين الان عوض كردم و همين كه بالا اومد دوباره شروع شد
آنتي ويروس Avira هم نصب كردم و اپديت اما ويروسي پيدا نكرد
usage در تسك منيجر براي System Idle Process روي 99 درصده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)