سلام
آیا لپتاپ وسترو 1500 ، برای بازیهایی همچون nfs pro street و fifa08 ( در دقت نمایش بالا ) مناسب است .
اگر لپتاپی تا قیمت 1 میلیون و 400 هزار تومان وجود دارد که از این نظر برتر باشد لطفا معرفی نمایید .![]()
سلام
آیا لپتاپ وسترو 1500 ، برای بازیهایی همچون nfs pro street و fifa08 ( در دقت نمایش بالا ) مناسب است .
اگر لپتاپی تا قیمت 1 میلیون و 400 هزار تومان وجود دارد که از این نظر برتر باشد لطفا معرفی نمایید .![]()
لپ تاپ واسه بازي XPS 1530 ....... حيف يه كم گرونه.......
كاملا تاييد ميشه........ واقعا چيز معركه اي هست....... البته 3 تا CONFIGURE داره ..... اما هر سه خوب هستند
گرافیک geforce 8400M به بالا میتونه اجرا کنه ...سلام
اگر لپتاپی تا قیمت 1 میلیون و 400 هزار تومان وجود دارد که از این نظر برتر باشد لطفا معرفی نمایید .
اون که نور علی نور هست ... GF8600 M GT. بازی NFS چیه ؟ crysis خوراکشه !!!
علاوه بر گرونی اینه که مدل های روز و دوست داشتنی اش تو بازار کمیابهلپ تاپ واسه بازي Xps 1530 ....... حيف يه كم گرونه.......
از راهنمایی خوب همه شما عزیزان تشکر می کنم .
فکر می کنم جوابم رو گرفتم .
اما به نظرم دل اينسپايرون 1520 از وسترو 1500 بهتره..........1500 بيزينسيه
دوست عزیز . نسخه ی بیزینس از نظر کاربر معمولی چقدر با بیسیک فرق داره ؟
می گن بیسیک حتی بعضی قابلیتهای 3D رو هم نداره ؟
خیلی خودش رو نشون می ده ؟
من منظورم نسخه ويستا بيزينس نبود......... منظورم اين بود وسترو براي كارهاي بيزينسي هست و اينسپايرون براي كارهاي خونگي.........
ويستا بيسك يه كم از ايكس پي بهتره........
اینطور حرف نزن ... اصلا پلت فرم ویستا با xp خیلی تفاوت داره اینطور نیست که یکم بیشترهويستا بيسك يه كم از ايكس پي بهتره........
دوست عزیز . نسخه ی بیزینس از نظر کاربر معمولی چقدر با بیسیک فرق داره ؟
می گن بیسیک حتی بعضی قابلیتهای 3D رو هم نداره ؟
خیلی خودش رو نشون می ده ؟
منظورش کاربری لپ تاپ بود نه نسخه ویندوز vista اون ... سوتفاهم شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)