تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل در ويرايش يك كامپوننت جوملا

داره خودمونی میشه hes_violin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Best Place , Ir.Iran

پيش فرض مشکل در ويرايش يك كامپوننت جوملا

با سلام دوستان

من دوست نداشتم که در پایان نوشته های استاتیک علامت نظر بیاد واسه همین اومدم تو کامپونت ها com_comment رو حذف کردم .

بعد اومدم تو سایت . باز میشد . مرفتم توی بخش ها وا میشد . ولی دیگه محتواها و محتوای استاتیک رو میخواستم باز کنم این ارور رو میداد :

Warning: require() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: Unable to access /home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26

Warning: require(/home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php) [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: failed to open stream: No such file or directory in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26

Warning: require() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: Unable to access /home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26

Warning: require(/home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php) [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: failed to open stream: No such file or directory in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26

Fatal error: require() [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: Failed opening required '/home/haghname/public_html/index//administrator/components/com_comment/config.comment.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/haghname/public_html/index/mambots/content/moscomment.php on line 26

ولی متاسفانه یه بار که دیسکانکت کردم من اصلا به این دومین دیگه نمیتونم برم . یعنی اصلا نمیتونم وارد سایت خودم بشم . در صورتی که دیگران واسه باز کردن صفحه اولش مشکلی ندارن .

لطفا راه نمایی کنید دوستان .

پروفشنال anarchist60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

این کامپوننت یه مامبوت هم داره که بایست حذف یا غیر فعالش کنی...

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این کامپوننت یه مامبوت هم داره که بایست حذف یا غیر فعالش کنی...
    درسته
    بايد تمام مامبوت ها و كامپوننت ها و ماژول ها را پاك كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •