تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: چطوري مي شه همه برنامه هاي غير ضروري ويندوز رو بنديم؟

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض چطوري مي شه همه برنامه هاي غير ضروري ويندوز رو بنديم؟

سلام دوستان
    چطوري مي شه برنامه هاي غير ضروي ويندوز رو بست و اسم ان چي و چطوري مي شه همه انها رو با هم بست كسي راهي بلد است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تو run بزنيد msconfig تو سربرگ services و startup همه برنامه هايي كه خودبخود لود ميشن ليست شده هر كدوم رو نمي خواييد غير فعال كنيد با يه ريستارت ديگه هيچ كدمشون بالا نمياد.اين راحت ترين راه بود...

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

تو run بزنيد msconfig تو سربرگ services و startup همه برنامه هايي كه خودبخود لود ميشن ليست شده هر كدوم رو نمي خواييد غير فعال كنيد با يه ريستارت ديگه هيچ كدمشون بالا نمياد.اين راحت ترين راه بود...
    سلام دوست منم
    ممنون از راهنمايتون
    روش ديگري رو مي خواستم اينو رو بلد بودممممممم
    در هر صورت ممنون

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوستان
    چطوري مي شه برنامه هاي غير ضروي ويندوز رو بست و اسم ان چي و چطوري مي شه همه انها رو با هم بست كسي راهي بلد است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    این دستور را توی run بنویس و بعد هم ok کن
    Services.msc
    لیستی از سویسهایی که هنگام بوت ویندوز اجرا می شن را برات میاره . هر کدوم را که نمی خوای اجرا بشه روش دوبار کلیک کن و بعد از پنجره باز شده گزینه disable را انتخاب کن .

موفق باشی .

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام سینا عزیز!

سلام دوستان
    ببین عزیزم، برنامه های ویندوز تقریباً همه برای راه اندازی ویندوز ضروری اند و به نظر من برنامه ای وجود نداره که غیر ضروری باشه و ویندوز از اون استفاده نکنه اما اون برنامه را اجرا کنه اما اگر شماچنین برنامه ای را در ویندوز میشناسی اسمشو بگو تا ما هم روش بستنشو (در صورت بلد بودن) برات بگیم.

اما اگر میخواهی تا یکی از برنامه های ویندوز را با استفاده از ابزار های خود ویندوز و نه با استفاده از برنامه های جانبی از کار بیندازی، یکی از روش کلی و اصلی اینست:

در کادر Run بنویس Msconfig و بعد اینتر بزن.یه پنجره باز میشه که در قسمت Title bar اش متن System Configuration Utility بنظر میرسه.

شما بروی تب Services کلیک کن و اسم برنامه یا برنامه های مورد نظر خود را در لیست سرویس های ویندوز جستجو کن (اسم ها بعضاً بصورت اختصار شده نوشته شده اند و شما باید اینو حتماً بدانی ) و بعد از آن که اسمش را پیدا کردی تیک کنار اسم اون برنامه را بردار.حال اگر اون برنامه طوری تنظیم شده که با بالا آمدن ویندوز اون هم بارگزاری میشه، شما بروی تب Startup کلیک نموده و با پیدا کردن اسم اون برنامه در این لیست ، تیک کنار اسم این برنامه را نیز بردار. حال یه بار ویندوز را Restart کن و بعد از آن میبینی که اون برنامه دیگه لود نمیشه.

هشدار: امکان داره کاری کنی که دیگه ویندوزت بالا نیاد و یا مشکل برات ایجاد کنه که مسؤولیتش بعهده خود شما خواهد بود (بعداً نگی نگفتی ها!)

اگر خواستی عکس عملیات را انحام بدی با همون روش بالا عمل کن اما اینبار اسم برنامه را تیک بزن.

اگر باز هم سوالی بود و یا هدف شما چیز دیگری بود لطف نمود واضح تر بنویس تا متوجه سوالت بشیم.

مؤفق باشید!
    فرهمنــــــــد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام
    این دستور را توی run بنویس و بعد هم ok کن
    Services.msc
    لیستی از سویسهایی که هنگام بوت ویندوز اجرا می شن را برات میاره . هر کدوم را که نمی خوای اجرا بشه روش دوبار کلیک کن و بعد از پنجره باز شده گزینه disable را انتخاب کن .

موفق باشی .
    سلام دوست من اقا مهدي
    مشكل من اينجاست كه نمي دوني اسمشون چي هستن؟منظورم ايراني چي مشه؟
    معنيش چيه
    تو معني كلمات سرور ها رو بلد هستي؟
    به ما هم بگو خيلي خيلي ممنون مي شم

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با معذرت رفقا!

من طوری جوابو نوشتم که متوجه نشدم شما سینا جان را قبلاًٌ راهنمای نموده بودید.

مؤفق باشید!
    فرهمنــــــــد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام سینا عزیز!

ببین عزیزم، برنامه های ویندوز تقریباً همه برای راه اندازی ویندوز ضروری اند و به نظر من برنامه ای وجود نداره که غیر ضروری باشه و ویندوز از اون استفاده نکنه اما اون برنامه را اجرا کنه اما اگر شماچنین برنامه ای را در ویندوز میشناسی اسمشو بگو تا ما هم روش بستنشو (در صورت بلد بودن) برات بگیم.

اما اگر میخواهی تا یکی از برنامه های ویندوز را با استفاده از ابزار های خود ویندوز و نه با استفاده از برنامه های جانبی از کار بیندازی، یکی از روش کلی و اصلی اینست:

در کادر Run بنویس Msconfig و بعد اینتر بزن.یه پنجره باز میشه که در قسمت Title bar اش متن System Configuration Utility بنظر میرسه.

شما بروی تب Services کلیک کن و اسم برنامه یا برنامه های مورد نظر خود را در لیست سرویس های ویندوز جستجو کن (اسم ها بعضاً بصورت اختصار شده نوشته شده اند و شما باید اینو حتماً بدانی ) و بعد از آن که اسمش را پیدا کردی تیک کنار اسم اون برنامه را بردار.حال اگر اون برنامه طوری تنظیم شده که با بالا آمدن ویندوز اون هم بارگزاری میشه، شما بروی تب Startup کلیک نموده و با پیدا کردن اسم اون برنامه در این لیست ، تیک کنار اسم این برنامه را نیز بردار. حال یه بار ویندوز را Restart کن و بعد از آن میبینی که اون برنامه دیگه لود نمیشه.

هشدار: امکان داره کاری کنی که دیگه ویندوزت بالا نیاد و یا مشکل برات ایجاد کنه که مسؤولیتش بعهده خود شما خواهد بود (بعداً نگی نگفتی ها!)

اگر خواستی عکس عملیات را انحام بدی با همون روش بالا عمل کن اما اینبار اسم برنامه را تیک بزن.

اگر باز هم سوالی بود و یا هدف شما چیز دیگری بود لطف نمود واضح تر بنویس تا متوجه سوالت بشیم.

مؤفق باشید!
    فرهمنــــــــد
    سلام دوست من ممنون از راهنمايتون ول من اين رو مي دونستم بازم ممنون
    ولي من اون بالا براي مهدي توضيح داد مشكل از كجا اب مي خوره
    اگر تونسيت كمك كنيد ممنون مي شم
    به هر حال ممنون دوست خوبم

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزان

من هم یه سوال داشتم

ایا کسی مقاله ای در مورد سرویس های راه اندازی شده و کار اونها داره که مثلا بگه index service چه قد cpu اشغال میکنه و کارش چیه و از کجا اجرا میشه و چه جور cansel میشه

اگه داشته باشین یه دنیا ممنونتون میشم

موفق باشین

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست من ممنون از راهنمايتون ول من اين رو مي دونستم بازم ممنون
    ولي من اون بالا براي مهدي توضيح داد مشكل از كجا اب مي خوره
    اگر تونسيت كمك كنيد ممنون مي شم
    به هر حال ممنون دوست خوبم
    سلام سینا جان
    این قسمتها را می تونی با خیال راحت اگه سیستمت شبکه نیست غیر فعال کنی .

Alerter
    Clipbook
    Computer Browser
    Distributed Link Tracking Client
    Fast User Switching
    Human Interface Access Devices
    Indexing Service
    IPSEC Service
    Messenger
    Netmeeting Remote Desktop Sharping
    Portable Media Serial Number
    Remote Desktop Help Session Manager
    Remote Procedure Call Locator
    Remote Registry
    Remote Registry Service
    Secondary Logon
    Routing & Remote Access
    Server
    SSDP Discovery Service
    Telnet
    TCP/IP NetBIOS Helper
    Upload Manager
    Universal Plag and Play Device Host
    Windows Time
    Workstation
    Last edited by mahdi7610; 28-02-2008 at 15:33.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •