سلام. من این نرم افزار را می خوام که در این صفحه معرفی شده.
کسی می دونه اسم اصلی این نرم افزار(فارسی نشده اش) چیه؟ نرم افزار مشابهی براش سراغ دارین؟ ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. من این نرم افزار را می خوام که در این صفحه معرفی شده.
کسی می دونه اسم اصلی این نرم افزار(فارسی نشده اش) چیه؟ نرم افزار مشابهی براش سراغ دارین؟ ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rosetta Stone English UK | Level And II | 3 CD | ISO | 864 M
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مطمئنی این رزتا ست؟ من فکر نمی کنم. البته رزتا را ندارم اما بعید می دانم که رزتا بتواند کتابی را بگیرد و فایل صوتی اش را بدهد. کاری که این نرم افزار می کند. رفیق یک کم در پست هایت دقت کن!
Last edited by ramshad; 28-02-2008 at 09:10.
نرم افزاری که شما خواستین دستیار آموزش انگلیسی بود و من هم Rosetta Stone English UK | Level And II | 3 CD | ISO | 864 M رو معرفی کردم چون گفتین مشابه اون اینم هست
Learn To Speak English 9 DeLuxe ISO
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون بابت لینک ها اما نیاز من در واقع اینه که به یک نرم افزار کتاب بدم برام بخونه با صدای عالی تا بعدا در پلیرم گوش بدم! همین.
حالا درخواستت فرق کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواست درست = پاسخ درست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)