تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: بحث راجع به Pcb کارت های گرافیک و تاثیرات ان بر پرفورمنس کارت

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض بحث راجع به Pcb کارت های گرافیک و تاثیرات ان بر پرفورمنس کارت

سلام
    اول میخوام بگم PCB یعنی چی و چیه ...
    PCB یا Printed Circuit Board به برد کارت گرافیک گفته میشه ... البته نه فقط برای گرافیک ولی ما راجع به کارتهای گرافیکی قراره بحث کنیم ...
    با توجه به وجود برند های مختلف با برد های متفاوت (برای مثال وجود دو نوع برد برای کارت گرافیک ASUS-EN8800GTX که یکی 6 لایه با رنگ سبز که در سایت Asus هم همین مدل معرفی شده و عکسش موجوده و یک مدل با برد 10 لایه که رنگ سیاه هست و در بازار موجوده ) در بازار قرار شده اینجا راجع به تاثیرات برد کارت گرافیک (PCB) بر روی پرفورمنس کاری ان بحث بشه ...

من تاپیک رو راه انداختم شما ادمه بدید ...

موفق باشید ...

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام بنی جان ..
    یه مطلب مناسب ارایه کن که بتونیم روش بحث کنیم .. یکم موضوع را و باز تر کنی جا برای بحث داره ..

موفق باشی /.

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

PCB یا Printed Circuit Board به برد کارت گرافیک گفته میشه ... البته نه فقط برای گرافیک ولی ما راجع به کارتهای گرافیکی قراره بحث کنیم ...
    با توجه به وجود برند های مختلف با برد های متفاوت (برای مثال وجود دو نوع برد برای کارت گرافیک ASUS-EN8800GTX که یکی 6 لایه با رنگ سبز که در سایت Asus هم همین مدل معرفی شده و عکسش موجوده و یک مدل با برد 10 لایه که رنگ سیاه هست و در بازار موجوده ) در بازار قرار شده اینجا راجع به تاثیرات برد کارت گرافیک (PCB) بر روی پرفورمنس کاری ان بحث بشه ...
    احتمالا تاثیر در قدرت کارت نداره ولی ممکنه در خنک بودن کارت و انتقال جریان اطلاعات تاثیر داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

احتمالا تاثیر در قدرت کارت نداره ولی ممکنه در خنک بودن کارت و انتقال جریان اطلاعات تاثیر داشته باشه.
    خوب اگه کارت خنک باشه قابلیت اورکلاکش میره بالا و به قول خودتون انتقال اطلاعات میره بالا که این برابر با سرعت بیشتره ...
    Last edited by Benygh; 02-03-2008 at 19:08.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خوب دوستان توضیح میدن Pcb چطوری میتونه باعث خنک شدن کارت یا انتقال جریان اطلاعات بشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب دوستان توضیح میدن Pcb چطوری میتونه باعث خنک شدن
    من قسمت خودم رو جمع و جور کنم اول ... یاسر جان شما هم ماله خودتو ...
    حالا من یک توضیح دست و پا شکسته میدم اگه غلطه Stream کامل و درستش کنه (چه خوب میندازیم گردن مردم ... )
    وقتی خازن ها و سایر قطعات روی برد سوار میشه جریانی توی مسیر چاپ شده اون رد و بدل میشه حتما باید گرمایی تولید بکنه ...
    این گرما به مرور زمان روی عمر ممکنه تاثیر بذاره .... البته به برد هم بستگی داره که مثلا اگه 10 لایه باشه عمرش ممکنه بیشتر هم بشه ...

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

من قسمت خودم رو جمع و جور کنم اول ... یاسر جان شما هم ماله خودتو ...
    حالا من یک توضیح دست و پا شکسته میدم اگه غلطه Stream کامل و درستش کنه (چه خوب میندازیم گردن مردم ... )
    وقتی خازن ها و سایر قطعات روی برد سوار میشه جریانی توی مسیر چاپ شده اون رد و بدل میشه حتما باید گرمایی تولید بکنه ...
    این گرما به مرور زمان روی عمر ممکنه تاثیر بذاره .... البته به برد هم بستگی داره که مثلا اگه 10 لایه باشه عمرش ممکنه بیشتر هم بشه ...
    خب خوبه ! ولی جریان های خیلی بالاتر از اونی که شما فکر میکنی ممکنه باعث ایجاد حرارت در یک هادی بشن .

اون حرارتی هم که ممکنه روی برد حس کنی به خاطر اینه که حرارت قطعات دیگه مثل GPU یا Memory یا خازن ها به pcb منتقل شده .

البته طبق اطلاعاتی که دارم جسته گریخته پیدا میکنم این لایه های بیشتر روی جلوگیری از تداخل فرکانسی و

افزایش هر چه بیشتر نسبت سیگنال به نویز تاثیر دارند و در نتیجه Life Time کارت گرافیک رو افزایش میدن .

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

البته طبق اطلاعاتی که دارم جسته گریخته پیدا میکنم این لایه های بیشتر روی جلوگیری از تداخل فرکانسی و

افزایش هر چه بیشتر نسبت سیگنال به نویز تاثیر دارند و در نتیجه Life Time کارت گرافیک رو افزایش میدن .
    پس حرفای من تا حدی درست بوده ...
    ولی اگه فقط مشکل اینه چرا مثلا میگن GTX 8800 دو نوع برد داره منظورم Asus که مثلا یکی میگفت ماله تو اگه سیاه باشه چیپ مموریش اینجوریه و ...
    ایا این استثناست یا همیشه صادقه ؟

حـــــرفـه ای Gabana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام ..

بسیار عالی .. اگر دوستان توانستند سایت مرجع یا لینک هم ارایه کنن ..
    ممنون ./

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام ..

بسیار عالی .. اگر دوستان توانستند سایت مرجع یا لینک هم ارایه کنن ..
    ممنون ./
    Gabana جان من هر چی گشتم مرجعی پیدا نکردم که توضیح داده باشه ... میخواستم پرفورمنس کارتها رو بررسی کنم که دیدم نه پیدا نمیشه که نمیشه اگه دوستان لطف کنند ... اگه پیدا کردند ... بذارند ...
    ممنون ...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •