سلام
چطوری می تونم از یه جدولی که با sql server 2000طراحی شده تو C# print بگیرم مثلا تو دلفی با این دستور میشه chapfrm.QuickRep1.Preview; تو C# نمیدونم چطوری میشه اگه می دونید خواهشا راهنماییم کنید.مرسی.
سلام
چطوری می تونم از یه جدولی که با sql server 2000طراحی شده تو C# print بگیرم مثلا تو دلفی با این دستور میشه chapfrm.QuickRep1.Preview; تو C# نمیدونم چطوری میشه اگه می دونید خواهشا راهنماییم کنید.مرسی.
کسی نمیدونه دوستان عجله دارم.....
سلام
شما برای پرینت گرفتن میتونید یه گزارش ایجاد کنید و از اون پرینت بگیرید ، سمپلش تو سایت h02.ir پیدا میشه
اگه اسرار دارین که از خود فرم پرینت بگیرید یه سرچ تو انجمن بکنید شاید بتونید پیداش کنید چون قبلا تو همین انجمن دیدم که آقای h2 توضیح کامل داده بودند ، برای سرچ هم از گوگل استفاده کنید با سرچ خود انجمن معمولا به جایی نمیرسید !
سلام...
آره می خوام از یه گزارشی پرینت بگیرم ولی نمی دونم چطوری گزارش رو درست کردم ولی دستور پرینت رو نمی دونم شما می دونید؟
رپرت خود visual studio يا Crystal report ?
سلام سمپل سایت رو هم دیدم ولی یه کوچولو سخت می زد (کریستال ریپورت) با vb هم بود اگه راه حل دیگه ای هست خواهشا بگید...
گزارشی که با کريستال درست کرديد حتما تو يه ويور نشونش داديد پس با اين کد ساده ازش پرينت بگيرين
در ضمن اگه اينتوری کارتون راه نيفتاد بگين همون مثال کامل اقای h2 رو واستون سی نردبونيش کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه یه چیز جمع و جور میخوای و نمی خوای خودتو دردسر بندازی من بهت پیشنهاد می کنم از کمپوننت های DevExpress استفاده کن دیتا گریدش مستقیماً قابل پرینت گرفتن هستش به همون سادگی که آقا نیما نوشته
هم حرفه ایه هم راحت
اگه میخوای گزارش بگیری Stimul Report واقعاً عالیه و حرف نداره آموزش مولتی مدیا هم تو سایتش داره
لینک دانلودشون رو تو چند روز آینده تو وبلاگم میذارم
موفق باشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام چطوری میتونم از اطلاعات یه datagridview پرینت بگیرم کدش چیه؟
Using Devexpress Grid
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای عبارت قرمز رنگ تمام کنترلهایی که میشه ازشون پرینت گرفت رو میتونید بزارید
در مورد Datagridview جستجو کنی پیدا می کنی من قبلاً دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)