تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: یه نظر کارشناسی راجب این سیستم لطفا

در آغاز فعالیت armin22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض یه نظر کارشناسی راجب این سیستم لطفا

با سلام خدمت همگی دوستان. من دیشب تقریبا 6 ساعت توی این فروم داشتم سرچ می کردم تا آمار قطعات جدید دستم بیاد ( آخه خیلی وقت بود اصلن تو خط سخت افزار نبودم! ) واسه همین سعی کردم خودم مشخصات یک سیستم واسه خودم با توجه به راهنمایی که توی بقیه پست ها شده بود جور بکنم تا دیگه لازم نباشه بقیه به زحمت بیفتن و بخوان از اول یه لیست دراز پیشنهاد کنن حالا من خواهشم اینه که به مشخصات این سیستم که من نوشتم یه نگاه بیاندازید و بگید خوب هست یا نه؟ و اگر از این بهتر میشه باشه حتما بگید. در ضمن من بودجم تا 2 میلیون هست. این قیمت هارو از توی چندتا سایت پیدا کردم. راجب قیمت هم اگه دیدید کمتر یا زیادتره یه توضیح بدید. اخر هم اینکه من مشهد هستم، آیا تمام این قطعات اینجا پیدا میشه به نظرتون؟ اگر نشد من چکار می تونم بکنم؟ ممنون از همگی

CPU: Q6600 -----------> 290 T
    MB: ASUS - MAXIMUS FORMULA ------------> 300 T
    VGA: HD 3870x2 1GB -----------> 500 T
    HDD: HITACHI 750GB - 32MB Buffer ------------> 225 T
    RAM: Crucial 2*2GB - BUS 1066 -----------> 300 T
    CASE: Green Toniq3 ----------> 90 T
    POWER: OCZ GameXStream - 700W ------------> 170 T
    ADSL MODEM: PLANET ADE-4400A -----------> 60 T
    CDWR: ASUS 52x -----------> 23 T
    KEYBOARD & MOUSE: A$TECH KBS-6357 -----------> 32 T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

در مورد Cdrw كه نوشتي به نظر من يك Dvd رايتر بگير يه مدل لايتون داره كه ساتا هست اونو بگير حدود 40-45 بايد باشه.
    در مورد پاور اگه مي خواي اينهمه واسه پاور هزينه كني يك پاور 1030 وات گرين بگير حدود 190 بايد باشه.

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

مانیتور نمیخوای؟

هارد 500 گیگ Western digitall بهتره.

پاور : GP 780eps کافیه.

حتما DVD.RW بردار چون دیگه بازیها با این دیسک عرضه میشن.مدلهای لیتون و سامسونگ مناسب هستند.

البته قیمتها رو یه کم بالا نوشتی (سایتها 10 20 تومنی گرون میدن)

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون از راهنمایی راستش من دیویدی رایتر و مونیتور و اسپیکر دارم خودم. پس بقیه قطعات ( Cpu, Vga, Ram, Mb ) خوب هستند به نظرتون؟ راستی یک سوال خیلی مهم! من سیستمم رو هیچوقت خاموش نمی کنم، یعنی سیستم قبلیم حدود 2سال بود که خاموش نشده بود. چون دائم در حال دانلود هستم. به نظرتون اینجوری مشکلی واسه قطعات پیش نمیاد؟ چقدر میتونه رو عمر قطعات تاثیر داشته باشه؟

در ضمن این سوالمو جواب ندادید: من مشهد هستم، آیا تمام این قطعات اینجا پیدا میشه به نظرتون؟ اگر نشد من چکار می تونم بکنم؟

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام

هر قطعه اي كه پيدا نكردي به رايان صبا سفارش بده هر وقت پول را واريز كردي فرداش در خونه ات هست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by sabasistem_co; 25-02-2008 at 14:50.

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

پاك شد ببخشيد
    Last edited by sabasistem_co; 25-02-2008 at 14:49.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

CPU: Q6600 -----------> 290 T
    MB: ASUS - MAXIMUS FORMULA ------------> 300 T
    VGA: HD 3870x2 1GB -----------> 500 T
    HDD: HITACHI 750GB - 32MB Buffer ------------> 225 T
    RAM: Crucial 2*2GB - BUS 1066 -----------> 300 T
    CASE: Green Toniq3 ----------> 90 T
    POWER: OCZ GameXStream - 700W ------------> 170 T
    ADSL MODEM: PLANET ADE-4400A -----------> 60 T
    CDWR: ASUS 52x -----------> 23 T
    KEYBOARD & MOUSE: A$TECH KBS-6357 -----------> 32 T
    برای این قطعات راجع به قیمت گرافیک باید بیشتر باشه 10 - 20 توامن البته من قیمت ندارم چون یکی از اعضی وارد کرده بودند با قیمت 530 ...
    هارد اگه حجم برات مهمه به نظر من 3 تا 320 بخر با این قیمت البته نمیدونم چقدر تفاوت پرفورمنس دارن با این مدل ولی حجم رو من ترجیح میدم ...
    پاور هم از محصولات گرین میتونید استفاده کنید البته این مدل شما مدل قدرتمندیه ولی از نظر قیمت کمی گرون باید باشه ...
    کیس و سایر قطعات هم عالیه به نظر من ...
    هستم. به نظرتون اینجوری مشکلی واسه قطعات پیش نمیاد؟ چقدر میتونه رو عمر قطعات تاثیر داشته باشه؟
    نه مشکلی نباید پیش بیاد در حالت معمول البته طول عمر رو که نمیشه فهمید کم میشه یا نه ولی اسیبی به قطعات در شریاط عادی نمیرسه ...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون از همگی دوستان. پس بجز پاور و هارد بقیه قطعات رو تایید می کنید؟ من فردا می رم دنبالش، خدا کنه تمام قطعات اینجا پیدا بشه مخصوصا کارت گرافیک.

راستی این مدل کارت گرافیک (یعنی HD 3870x2 ) از 8800GTS بهتره به نظر شما؟ آخه اینجوری که من دیدم تو بیشتر بازی ها از 8800GTS کم میاره؟! بهتر نیست کارت گرافیکو یه تجدید نظری بکنیم؟

یه سوال دیگه هم داشتم، چجوری می تونم مطمئن بشم که فروشنده "دقیقا" همون قطعاتی و همون مشخصاتی که من دادم رو تهیه کرده و نصب کرده؟ مثلا از کجا معلوم میشه که رم با باس 1066 گذاشته، نه 800؟! آخه فروشندهای اینجا خیلی گرگن. اگه وارد نباشی راحت تو پاچت می کنن!

به نظرتون چه سیستم عاملی رو این سیستم نصب بکنم؟ ویستا یا XP؟

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

عزیز به نظرم این مین که انتخاب کردی خوبه و انتخاب های دیگه ای هم داری مثل GIGA X38-DQ6 و یا مین خوش قیمت و با کارای بالای ABIT IX38 GUADGT ........که یکی از دوستان این مین رو تست کرده می تونی تستش رو اینجا ببینی............یا مین ...asus p5e..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها من 2 تا سوال داشتم. امروز رفتم بازار ببینم این قطعات پیدا می شند یا نه. همه قطعات به جز کارت گرافیک موجود بود ولی گرافیکو هم گفتند واست پیدا می کنیم اما قیمت نداشتند. کسی قیمت الان 3870x2 رو داره؟ اگه می دونید حتما بگید چون خیلی فوری لازم دارم.

سوال دیگه هم اینکه مین maximus formula رو اینجا 345 میداد. به نظرتون یکم گرون نیست؟ ممنون میشم اگر فوری جواب بدید.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •