اقا من تو برنامم 2 تا فرم دارم که توی اون تنظیمات فرم 2 رو از روی bnutton های فرم 1 عوض میکنم
حالا میخام برنامه رو جوری بنویسم که 2 تا فایل exe درست بشه یعنی form1 یه فایل exe و form 2 یه فایل exe دیگه داشته باشه
اقا من تو برنامم 2 تا فرم دارم که توی اون تنظیمات فرم 2 رو از روی bnutton های فرم 1 عوض میکنم
حالا میخام برنامه رو جوری بنویسم که 2 تا فایل exe درست بشه یعنی form1 یه فایل exe و form 2 یه فایل exe دیگه داشته باشه
توی یک پروژه نمی تونید دو تا خروجی Exe داشته باشید. باید برای هر کدام از آن فرم ها یک پروژه ایجاد کنید.
man farsi nadaram
pas chetor mishe projee nevesh ke ba un beshe ye khoroje exe dasht
همونطور که بصورت عادی پروژه میسازید و کامپایل می کنید؛ یعنی CTRL+F9 . فکر کنم برای شروع برنامه نویسی دلفی حداقل اینو باید بدونید.pas chetor mishe projee nevesh ke ba un beshe ye khoroje exe dasht
براي اين كار بايد به يك فايل Exe مقدارهاي مورد نظر رو اضافه نماييد ...همونطور که بصورت عادی پروژه میسازید و کامپایل می کنید؛ یعنی CTRL+F9 . فکر کنم برای شروع برنامه نویسی دلفی حداقل اینو باید بدونید.
ساخت و دستكاري يك فايل Exe تقريبا كمي پيچيده هست ، من به زودي مثالي براتون در اين مورد مي زارم ...
موفق باشيد ...
Last edited by Mahmood_N; 25-02-2008 at 01:24.
یعنی چی؟!براي اين كار بايد به يك فايل Exe مقدارهاي مورد نظر رو اضافه نماييد ...
این چه ربطی به سوال این بنده خدا داشت؟! این کاربر می خواد به ازاء هر کدوم از دو فرمی که داره، یک فایل EXE داشته باشه.ساخت و دستكاري يك فايل Exe تقريبا كمي پيچيده هست ،
ساخت فایل EXE = ساخت کامپایلر. می خواید نمونه یک کامپایلر دلفی رو بزارید؟!من به زودي مثالي براتون در اين مورد مي زارم ...
پروژه جديدي رو باز كنيد و Shift+F11 رو بزنيد. فرم دلخواه رو اضافه كنيد و كامپايل كنيد.حالا میخام برنامه رو جوری بنویسم که 2 تا فایل exe درست بشه یعنی form1 یه فایل exe و form 2 یه فایل exe دیگه داشته باشه
براي اين كار بايد به يك فايل Exe مقدارهاي مورد نظر رو اضافه نماييد ...يعني از paramstr استفاده كنهیعنی چی؟!
سلام دوست عزیز. هدفتون را از این کار میتونم بدونم؟
درست نفهمیدمپروژه جديدي رو باز كنيد و Shift+F11 رو بزنيد. فرم دلخواه رو اضافه كنيد و كامپايل كنيد.
یعنی دستمو روی shift+f11 نگه دارم و از گزینه new یه form دیگه انتخاب کنم؟
بعدش با این کار من 2 فایل exe خواهم داشت یکی برای form1 یکی برای form2؟
ببینید فکر کنم درست توضیح ندادم
من میخام یه چیزی بنویسم و بعد فایل exe رو روش کلیک کنم و برنامه که اجرا شد این توانایی ها رو داشته باشه
با اون بتونم یه form یا یه همچین چیزی بسازم و روی اون هر تغیری خاستم با برنامه بدم و سپس اون رو به صورت exe سیو کنم یه چیزی مثل برنامه های auto run نویسی ولی خیلی ساده تر
برای نوشتن یه برنامه نیاز دارمسلام دوست عزیز. هدفتون را از این کار میتونم بدونم؟
البته همان طور که معلومه من تازه کارم و بیشتر برای تمرین و یادگیری delphi این برنامه رو مینویسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)