سلام.انتی ویروسم نورتونه میتونه شناسایی و پاکش کنه ولی بعد 10 دقیقه دوباره میاد.نمیدونم از کجا؟
میفرستتم تو این سایته
http://www.ad-w-a-r-e.com/cgi-bin/PopupV3?ID={ABFD1844-D971-3F9E-E11F-1465969D9929}&type=normal&mSkip=1&rnd=9496
سلام.انتی ویروسم نورتونه میتونه شناسایی و پاکش کنه ولی بعد 10 دقیقه دوباره میاد.نمیدونم از کجا؟
میفرستتم تو این سایته
http://www.ad-w-a-r-e.com/cgi-bin/PopupV3?ID={ABFD1844-D971-3F9E-E11F-1465969D9929}&type=normal&mSkip=1&rnd=9496
سلام آقا سامان گل ،
شما بايد ريشه مشكلتون رو در رجيستري پيدا كنيد و به قولي اون شاخه معيوب رو حذف كنيد ،
اين كليده حسابي مشكوك ميزنه :
{ABFD1844-D971-3F9E-E11F-1465969D9929}
شما اين رو در رجيستري سرچ كن ببين توضيحاتش چيه ، اگر آدرس لينك صفحه اينترنتي يا چيزي كه به اون Adware ختم ميشه بود ، كليد رو كامل از رجيستري حذف كنيد.
اميدوارم مشكلت برطرف بشه ...
سامان جان سلام _ ضمن احترام و تشكر از لرد لارن ، ميخوام بگم كه adware ها به راحتي ريشه و ردپايي تو رجيستري نمي ذارن و دستكاري رجيستري هم كار پر خطري هست . راه حلي كه ميخوام بدم خيلي ساده و كم حجم هست و رايگان . توي صفحه اول ياهو ، بالاي صفحه سمت راست نوشته : Get Yahoo! Toolbar with Anti-Spy ، يه تولبار داخل اينترنت اكسپلورر نصب مي كنه ، همراه نصب اين تولبار يه آنتي adware خوب هم نصب مي شه با قابليت آپديت شدن . اگه از تولبارش خوشت نيومد ميتوني از كنترل پنل بري و پاكش كني ، اما AntiSpy رو حذف نكن ،فايل اجراييش هم از طريق programfile قابل دسترسي هست . نرم افزاري ساده و بي خطر و خوب هست ضمن اينكه قابليت آپديت هم داره. جوابشو برام بنويس
سلام سيد مرتضي گل ،
اول از همه از اين روشي كه اين دوستمون رو راهنمايي كرديد ممنون ، درسته دستكاري رجيستري خطر داره اما اين كه ديگه مشخصه مشكل از كدوم كليده ...
راستي دوست خوبم ، آي دي من به فارسي مك لارن است ، شما " لرد لارن " !!!!!!!!! رو از كجا خوندي ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مک لارن خوبی؟نوشته شده توسط McLarenF1
من این فایل رو پاک کردم پاک میشه بازم میاد برم روش اس ام رو امتحان کنم
بابا چرا داری خودتون می کشید اینو نصب کن خلاص در ضمن من بهت می گم بیت دفیندر نصب کن من شب تا صبح وصلم به اینترنت تا این مشکل پیش بیاد که همیشه هم میاد بیت دفیندر و این sweep اونو ناک اوت می کنند اگه خواستی بگو لینکش بزارم
اینم فاز نداد .نمیدونم چه طوری میادنورتن باکش میکنه ولی بازم تولید میشه نمیدونم از کجانوشته شده توسط smhosseini
سلام دوست من
من به شما به جاي دستكاري تو رجيستري كه ممكنه بدتر مشكل ايجاد كنه استفاده از Zone Alarm رو پيشنهاد ميكنم
بهتذه قبل از نصب Zone Alarm , نورتون رو unistall كني تا مشكل پيش نياد
بعد با خيال راحت با zone aalrm با هر چي كه بهش ويروس ميگن بجنگ!!!
اگه سريال نامبرش رو خواستي بگو تا راحت update كني![]()
![]()
![]()
![]()
من با نورتن شديدا مخالفم !!!
تو كلاسهام هميشه به دانشجوهام اين رو ميگم
نورتن خيلي معروف و خيلي قوي هست اما به صورت اساي نمميتونه ويروسهارو مخصوصا Adware OR W32/Jeefo رو نابود كنه
و در حد نسبتا خوبي فقط اونهارو شناسايي مي كنه
سلام من با نورتن خیلی موافقم چون jeffo/w32 رو که رو هوا میزنه ادوارم خوب شناسایی ونابود میکنه این ادواره یه جورایی خفنهنوشته شده توسط KING ESFANDIYAR
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)