سلام
تذکر:میخواستم بعد از اینکه نتونستم درایور هام رو نصب کنم ،دیگه توی این انجمن پست ندم تا بعد از کنکور،تا اینکه:
چند روز پیش در مجموعه نرم افزار lord یک دی وی دیش Linux mandriva 2008بود
لایو هم بود امومد بالا اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد چیزی بود که من توی ابونتو و کوبونتو بهش نرسیدم
بله،لوگوی nvedia ،نصبش کردم وقتی اومد بالا یسری سوال ازم کرد یچیز جالب دیگه این بود که خودش مودمم رو شناخته بود
گرافیک هم ok بود
از kde3.5 استفاده میکنه .رفتم توی درایو هام،آهان وقتی میخواستم موقع نصب mount point درایو های ویندوزم رو روی media بزارم دیدم همچین چیزی نداره منم نزاشتم
ولی باز همه ی درایو هام بود.چه جالب ؟!
گفتم خب باز هم فرمت ها رو که نمیشناسه؟چه فایده؟رفتم یه mp3 پخش کردم دیدم میشناسه(کف میکنیم)
گفتم من که صدا رو نمیتونسم قبلا بشنوم ؟پس چه فایده؟اسپیکر رو روشن کردم دیدم داره صدا از خودش در میکنه(کف میکنیم)
فرمت avi رو هم ساپورت میکنه بقیه رو هنوز تست نکردم .رفتم توی قسمت برنامه هاش دیدم روی همه برنامه ها تیک زده یعنی همه نصب شده مثل mplayer البته پیداش نکردم میدونید کجاست؟
یه چیز جالب روی دسکتاپش یه آیکون بود که نوشته بود ریجستر ؟!اول فکر کردم خب میخوان بدونن چقدر کاربر دارن!
بعدش دیدم یه آیکون دیگه هم هست که نوشته upgrade to powerpack
خب که چی؟روی آیکون عکس سبد خرید بود؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟
کسی میدونه قضیه چیه ؟
اگه اطلاعاتی دارین در مورد این توزیع بدین؟
راستی وقتی سیستم داره بالا میاد صفحه ی boot آبی رنگ هست و اسم mandriva رو نوشته؟!
حالا مایکروسافت گرفته شد
ببخشید سرتون رو درد آوردم
چرا خب این توزیع معروف نیست؟(البته من نشنیده بودم شاید شما شنیده باشید)
ممنون