سلام به همه
اینو برای همین مسابقه خودمون طراحی کرده بودم ولی نمی دونم چرا دلمو زده می خوام یه کار دیگه شروع کنم
نظرتون چیه ؟ راجع به این و اینکه یکی دیگه شروع کنم
البته زیاد هم وقت نگرفت حدود 3 ساعت
از این :
رسیدم به این:
![]()
سلام به همه
اینو برای همین مسابقه خودمون طراحی کرده بودم ولی نمی دونم چرا دلمو زده می خوام یه کار دیگه شروع کنم
نظرتون چیه ؟ راجع به این و اینکه یکی دیگه شروع کنم
البته زیاد هم وقت نگرفت حدود 3 ساعت
از این :
رسیدم به این:
![]()
سلام ...
این مدلت الان لباس تنشه دیگه ؟ نه؟ چرا لباساش رو جدا درست نکردی؟ البته میشه فیساشو کپی کنی اما فرم بدن زیر لباس مشکل دار میشه...
در کل قشنگ شده.
آقا واقعا جالبه!!!
چطوری از اون بالایی به پایینی رسیدی؟ کارت خیلی درسته.
راستی از اون نور شدید تصویر پایینی خیلی خوشم اومد.
خیلی باحال شده ... با مزس .... فقط نمیدونم چرا دهن اکثر کاراکتر هات این مدلیه ... گشاد ! :d
آره تنشه ........ آخه راستش من هنوز وقت نکردم این cloth رو یاد بگیرم و اگه بخوام جدا درست کنم باید با reactor بکنم که هم دردسر داره هم اینکه چون از این فقط یه عکس می خوام نه فیلم می تونم مدل لباسو با زبراش درارم ...... حالا صبر کن بهش texture بدم درست می شه ..... البته اگه بخوام رو همین ادامه بدم
ممنون از نظرت
نظر لطفته ........ ممنون
مرسی داش علیدهنشم راست می گی یه ذره گشاده
![]()
راستش من انقدر با مدل ور می رم تا اونی که می خوام در بیاد .....نمی دونم ..... لابد کودک درونم دهنش گشاده![]()
بابا بلاخره نگفتین رو همین ادامه بدم ؟ ........ به جایی می رسه ؟ ........... یا یکی دیگه شروع کنم؟
همین خوبه ...چشه مگه ؟!
آقا این چه حرفیه
همینو برو جلو
خیلی قشنگ شده مهام
واقعا من موندم تو توی کاره آنریل چقدر انرژی داری
.
راستی یه بحث بی ربط ( منم مثل خودت توی skin موندم ( تو چیکارش کردی ؟ ( حل شد؟ )))
آخه راستش غیر از این که دلمو زده یه مشکل دیگه هم داره..........تو زبراش که آدم داره کار می کنه افسار گسیخته می شه همین جوری تعداد سگمنتها رو می بره بالا بعد که میاد تو مکس گریش می گیره ..... با multi res
هم جواب نمی ده تا می زنم می زنه out of memory میاد بیرون ولی با optimize جواب داد ولی بازم یه ایراداتی بود
حالا ببینیم چی می شه شاید همینو ادامه دادم
آخ هادی جون دست رو دلم نزار که خیلی خوردم دارم می ترکم
نه بابا درست نشد که نشد ........... مکس 8 هم ریختم همون جوری بود ........ حالا می دونی دارم چی کار می کنم ....... نخندیها........ می رم تو زبراش مدل رو مثلا دستش رو میارم بالا بعد تو مکس مرف می کنم
فکر کن ........ با morph بخوای یه آدم رو راه ببری
دیگه کمکم به فکر فروختن کامپیوترم افتادم............ واقعا این autodesk هم شورشو در اورده
.... برنامه نیست که باگ نامست
......... اگه راهی پیدا کردی ما رم بی خبر نزار
من که هنوز راهی نیافتم داداش اما اگه یه کاریش کردم حتما میگم
راستی شنیدم میشه با زیبراش هم اسکلت بندی ) rig ( رو انجام داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)