تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: نمی تونم وارد رجیستری شم !!

کـاربـر بـاسـابـقـه amin2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

14 نمی تونم وارد رجیستری شم !!

سلام دوستان مشکلی برا من پیش اومده وقتی میخوام از طریق RUN وارد رجیستری بشم ارور میده که عکس اون ارور رو میزارم که ببینید بهتر متوجه سوال من بشید . کمک کنید ممنون

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوستان مشکلی برا من پیش اومده وقتی میخوام از طریق RUN وارد رجیستری بشم ارور میده که عکس اون ارور رو میزارم که ببینید بهتر متوجه سوال من بشید . کمک کنید ممنون

سلام
    دوست عزیز به ادرسی که در امضاء من هست رجوع کنید مشکل شما پاسخ داده شده است .

موفق باشید .

کـاربـر بـاسـابـقـه amin2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Maelstorm

پيش فرض

کارهایی که در تاپیک مربوطه گفته بودین فایلهای autorun.inf رو پاک کنم این کار رو کردم ولی باز هم ریجستری همون حالته و باز نمیشه و فقط این مشکلو با باز کردن رجیستری دارم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

کارهایی که در تاپیک مربوطه گفته بودین فایلهای autorun.inf رو پاک کنم این کار رو کردم ولی باز هم ریجستری همون حالته و باز نمیشه و فقط این مشکلو با باز کردن رجیستری دارم
    سلام .
    سیستم شما یا ویروسی شده ، که در این صورت ابتدا یک ویروس یاب خوب مثل nod32 را نصب کرده و آن را از طریق اینترنت update یا به روز رسانی کنید ، و عمل ویروس یابی همه درایوهای هارد را انجام داده و بعد به سراغ فعال کردن رجیستری بروید .
    یا اینکه کسی یا خودتان در سیستم و یا رجیستری دستکاری کرده اید و رجیستری را غیر فعال کرده اید .
    روش اول :
    این دستور را بدون کم و زیاد توی run کپی کنید و بعد هم ok کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نکته : شما تنها در صورتی می تونید این کارها را انجام دهید که دسترسی در حد administrator داشته باشید .
    روش دوم :
    start > run > gpedit.msc
    در پنجره ای که باز می شود از سمت چپ مراحل زیر را طی کنید :
    از چپ به راست مراحل را طی کنید .
    user configuration > administrative templates > system
    حالا از سمت راست پنجره گزینه prevent access to registry editing tools را دو بار کلیک کرده و ببینید که گزینه not configured در حال انتخاب است یا نه .اگر گزینه enable در حال انتخاب باشد ، نمی توانید رجیستری را باز کنید، یعنی رجیستری قفل است یا غیر فعال است . ولی اگر گزینه not configured در حال انتخاب باشد ، یعنی radio button یا دکمه دایره شکل کنار گزینه پـُر باشد ، می توانید وارد رجیستری شوید ، یعنی رجیستری فعال است و قفل نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •