تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشكل در نحوه اتصال گزارش ايجاد شده از طريق Rave با دلفي

در آغاز فعالیت parvaz64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مشكل در نحوه اتصال گزارش ايجاد شده از طريق Rave با دلفي

با سلام .من توي گزارش گيريدلفي مشكل دارم ممنون مي‌شم اگر كمكم كنيد.من به وسيلهRave Report يكگزارش ساختم.و از طريقAdoاون رو به بانك اكسس وصل كردم و به وسيلهDriver data view بهdata base وصل كردم و در پايان هم گزارشم رو با پسوند.rav ذخيره كردم.من مي خوام توي دلفي يك دكمه پرينت بزارم كه گزارشم رو نمايشبده.
    تو دلفي هم از طريقRv project به گزارشم ارتباطدادم.ولي از اونجايي كه من توي فرمم يكDbGrid دارم كه باAdo query وdata source بهبانك اكسس وصل شدند ) و از اين نظر دچار مشكلي نيستم.( نمي تونم ازRv Table Connection و ياRv data Set Connectionارتباط به بانك رو ايجادكنم. اما با جستجويي كه كردماكثرا از طريق يكtabaleكه از كامپوننتBDE آوردند تونستند گزارش بگيرند. و من كار كردن باtable رو بلدنيستم.
    توي دلفي 7 هم اگر باquick report گزارشبگيرم ديگه با دلفي 10 باز نمي شه.من هم برنامه ام رو با دلفي 10 نوشتم.
    Last edited by parvaz64; 22-02-2008 at 21:13.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كسي جواب سوال منو نمي دونه؟ من چه connection اي رو بايد بزارم؟تا به فايل rav ارتباط داده بشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

,واقعا كسي جواب سوالم رو نميدونه؟ سوالم سخته؟ بي ربطه؟ مشكلش چيه؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

در حالت عادي RvDataSetConnection به ADOTable يا ADOQuery وصل ميشه ... ، مشكل اصلي كجاست ؟
    توجه كنيد كه RvDataSetConnection رو به ADOTable وصل كنيد ، نه ADOConnection ...

موفق باشيد ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز از اينكه به سوالم جواب دادين ممنونم.
    Rv project روبهفايلRavوRvDataSetConnectionروبهADOTableوصلكردم.ويكButton ايجاد كرده RvProject1.Execute; را به عنوان كد داخلش نوشتم .پس از اجرا و كليك بر روي دكمه كادري اومد كه من هم open رو زدم و پيغام خطا ظاهر شد.
    No DataLink drivers have been loaded.use the DatalinkADO.RVD driver file for the Rave server/IDE or include the unit RvDLADO for applications.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در حالت عادي RvDataSetConnection به ADOTable يا ADOQuery وصل ميشه ... ، مشكل اصلي كجاست ؟
    توجه كنيد كه RvDataSetConnection رو به ADOTable وصل كنيد ، نه ADOConnection ...

موفق باشيد ...
    اقا محمود ممكنه تو حل مشكلم كمكم كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •