سایتی که کاربران بتوانند موزیک عکس وارد کرده یا دانلود کنن کمک کنید
سایتی که کاربران بتوانند موزیک عکس وارد کرده یا دانلود کنن کمک کنید
دوست عزيز اگر شما مي خواهيد چنين سايتي را طراحي كنيد بايد توانايي ايجاد صفحات وب دايناميك را داشته
باشيد مثلا با php يا asp و يا .... ابتدا مشخص كنيد دقيقا چقدر اطلاعات در اين زمينه داريد و با چي كار مي كنين
تا بهتر بشه كمك كرد.
بهترین راه استفاده از همون آماده ها هست چون حداقل مشکل های امنیتی شون رفع شده
asp یاد دارم ولی مستقیما کد نویسیش رو کم مشکل من اینه که نمیدونم موزیک یا ویدیو را چطور در بانک قرار میدهند آیا اصلا از همین sql ومانند اون استفاده می کنند یا نه اگه راهنمایی کنی ممنون میشم
فایل رو که توی بانک نمی ذارند!!!
فایل رو آپلود می کنند (کدش زیاده) و با بانک فقط می گن که همچین فایلی موجوده
لطفا توضیح بدید چطور آپلود می کنند یا اینکه یک سایت (فارسی ) یا کتاب معرفی کنید که در این مورد باشه ممنون میشم
خوب شما اول از همه یه فرم از نوع multipart/form-data می خوای که توش یه input از نوع file باشه:
بعد هم یه صفحه ی PHP می خوای که فایل رو بگیره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون "/var/www/uploads/" می تونه با جایی که می خوای آپلود کنی عوض بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه کم توضیح:
اصل کار آپلود رو همون فرم HTML انجام میده و یه متغیر با نام userfile از نوع file ومحتوای فایلت به php می فرسته که توی php این آرایه ساخته میشه :و توی اون آرایه اطلاعات فایلت هست. مثلاً محتواش چیه، حجمش چقدره و اسم موقتی اش چیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد شما باید با تابع move_uploaded_file ، فایل مورد نظرتون رو move کنید به هر جایی که خواستید و با هر اسمی ذخیره کنید
هر جاش رو نفهمیدی بگو بیشتر توضیح بدم
Last edited by dogtag; 25-02-2008 at 11:58.
dogtag عزیز من که الان در حالت طراحی هستم باید بجای
var/www/uploads/" آدرس http//:localhost
رو وارد کنم و اینکه در مورد اون تابعی که کار move رو میکنه هم بیشتر توضیح بده
1- شما نباید آدرس وب بهش بدی. شما باید آدرس فایل بدی. مثلاً:
ویندوز:
لینوکس:c:\www\upload
2- ببین شما که آپلود می کنی میره توی مسیری که توی apache براش تعریف شده و با یه اسم تصادفی ذخیره میشه و یعنی شما هیچ دسترسی به فایلت نداری مگر اینکه بلافاصله با اون تابع جابجاش کنی و با اسمی که می خوای ذخیر کنیvar/www/uploads/
مفید بود؟
میشه در مورد این نقل قول بیشتر بگی و اینکه این آماده ها رو از کجا گیر بیارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)