سلام
كسي كرك برنامه Nero-8.2.8.0_eng رو داره
سلام
كسي كرك برنامه Nero-8.2.8.0_eng رو داره
از اينجا دانلود كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من از NERO 8.0.3 استفاده می کنم ... ولی سریال یا کرک اصلیشو نمی تونم پیدا کنم ... این کیجن هم نتونست کمکم کنه ...
دوست عزیز میشه راهنمایی کنی ؟
![]()
سلام
این دو سریال رو امتحان کن:
1K22-0867-0795-66M4-5344-4184-471M
1K22-2867-0K95-61K4-5000-CKAC-AA8X
آقا من هم همین مشکل شما رو داشتم ولی با این تفاوت که نرو من ورژن 8.2 بود واسه اینکه به مشکل بر نخوری ورژن 8.1 رو نصب کن
راستی به نظر من از وزژن میکرو نرو که حجمش هم 13 مگابایته استفاده کنی خیلی بهتر چون هم سریع نصب می شه هم 99% کارت رو راه می اندازه من که همین کارو کردم پیشنهاد می کنم شما هم امتحان کنید.
اینم لینک دانلودش
Nero 8 is a software solution that brings the digital world to your PC with features that make it fun and easy to create multimedia projects with high-quality, professional results. Create [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mixes and edit vacation videos in High Definition format. Share content around the world with simple [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] upload functions. Burn a disc with just one click, and then enjoy it in any room in your house with versatile streaming features. Rest easy knowing your data is safe in the event of a system crash or a damaged disc. Nero 8 lets you live the digital life with cutting-edge technology and world-class features.
New and Improved Features in Nero 8 :
* Direct access to all features from the project launcher
* High Definition format support
* Xbox 360™ and PlayStation® 3 streaming features
* Blu-ray Disc and HD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] support
* SecurDisc data protection support
* Copy a disc with just one click
* Graphics optimized for Windows Vista™
* Continual free updates
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S_A_E_I_D; 02-03-2008 at 21:28.
سلام,
ظاهرا باید فایل C:\Program Files\Common Files\Nero\Shared\NL3 را پاک کنی!!!
به امتحانش می ارزه
برای من که میخوام نصب کنم اصلا سریال رو قبول نمیکنه تو رو خدا سریال نامبر جدید بدید صواب داره
من هم هربار که می خوام اجراش کنم باید یک بار سریال بزنم
سلام alastoor مرسي از راهنمايد من با اين كرك نتونستم كار كونم ميشه يكي ديگه بدي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)