تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل با object ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه MohammadJavad.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مشکل با object ها

سلام
    دوستان یه سوال تابلو داشتم که حسابی گیجم کرده اگه جواب بدین یه دنیا ممنون میشم
    خیلی راحت میتونم یه property ایجاد کنم و تو برنامم ازش استفاده کنم
    ولی نمیدونم چه طور میشه کاری کرد که مثلا یه خاصیت به یه textbox یا label یا chekbox یا ... اضافه کرد

مثلا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که test الان یه property که به شی text box اضافه شده
    نمیدونم منظور من رو متوجه شدین یا نه اگه نشدین بگین بیشتر توضیح بدم

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    راه اصلی این کار وراثت است، به تاپیک زیر مراجعه کنید و کد سمپل را دانلود کنید، و ببینید چگونه خوصیت ها به کلاسس Button اضافه شده اند...
    forum.p30world.com/showthread.php?t=195710&page=3

البته VS2008 قابلیت جدید با نام توابع Extension را معرفی کرده که همان توابع نوع friend موجود در ++C هستند. (قابلیت ساده و کوچک، ولی جالب)
    این توابع بدون وراثت به یک کلاسس میچسبند (!) و فقط در پروژه های دات نت 3 و تحت VS2008 در دسترس هستند.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام استاد
    ممنون از راهنمایت اون سورسی هم که گذاشته بودی خیلی چیزا ازش فهمیدم
    فقط یه چند تا سوال دیگه دارم
    Overridable چه وقتی استفاده میشه ممکن دربارش توضیح بدی همچنین Overrides و Protected
    اگه یه توضیح بدی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مورد overrides یه چیزای فهمیدم
    ولی overridable و protected چیزی دستگیرم نشد
    یه سوال دیگه هم داشتم که البته خیلی ابتدای دیگه به بزرگی خودتون عفو کنید اخه تازه کار با UC و کلاس
    نویسی رو شروع کردم . وقتی ما از یه button به ارث میبریم رویداد های اونم میشه به ارث برد
    یا اینکه باید رویداد ها رو نوشت ؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    بسیار خوشحالم که معنی Overrides را میدانید، این خیلی کمک میکند و کار نوشتاری را من را کم میکند.
    Overrides فقط برای متدهایی در کلاسس مشتق شده قابل استفاده است که قبلاً در کلاسس پایه با Overridable تعریف شده باشند.

یعنی Overridable نوعی مجوز برای کلاسسهای مشتق شده است تا بتوانند متد را Override کنند، وگرنه شما حق Override متدها را در حالت پیشفرض ندارید!

کلمات حوزه دید
    Private
    کوچکترین حوزه دید، قابل رویت/دستکاری/فراخانی و... در کوچکترین محدوده که قالباً یک Class یا Structure است.

Protected
    قابل رویت/دستکاری/فراخانی و... در کوچکترین محدوده و نیز کلاسسهای مشتق شده که قالباً یک Class یا Structure است.

Friend
    قابل رویت/دستکاری/فراخانی و... در اسمبلی جاری (داخل خود exe یا dll برنامه)

Friend Protected
    تلفیق friend و protected یعنی خود حوزه جاری + وراثت ها + کدهای داخل اسمبلی جاری

Public
    قابل رویت/دستکاری/فراخانی و... در تمام نقاط و همه جا، حتی از خارج از اسمبلی جاری و از یک exe یا dll دیگر

در مورد ارث بری هم باید بگویم، همه داشته ها و نداشته های کلاسس پایه به ارث برده میشوند، بجز فقط و فقط سازنده ها(New یا وهله یا نمونه، ....)
    وقتی دارید کلاسس ها New میکنید، قالباً چند پارامتر از شما شاید گرفته شود (که در مورد کنترلرهاییی مثل TextBox و Button و... اینطور نیست) این روال سازنده به ارث برده نمیشود و در صورت نیاز باید مجدداً تعریف شود، که البته دلیلش هم اگر کمی فکر کنید کاملاً عقلانی خواهد بود.

------------------------------------
    در اصل هر جایی که شما میتوانید property و function و sub و event و... تعریف کنید، حتماً وراثتی از شی ای گرفته اید و در حال کد نویسی داخل بدنه یک نوع Class هستند (حتی Structure ها و Module ها هم نوعی کلاسس هستند ولی با وراثت اجباری و ثابت و غیر قابل تغییر).
    در WinForm ها معمولاً وراثتی دارید از کلاسس Form و در WebForm ها معمولاً وراثتی دارید از کلاسس Page ، اگر کمی دقت کنید دستورات Inherits (یا : در #C) را میتوانید ببینید یا در vb.* یا در designer.vb.* ها ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون از این که وقت گذاشتی و این همه تایپ کردی و این توضیح کامل رو دادی . نمیدونم چه طور ازت تشکر کنم
    بازم ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •