چند وقتیه که کامپیوترم یه هو ری استارت میکنه.
وسط کار کردن. انگار کم میاره.
آیا ممکنه مال منبع تغذیه باشه ؟
کسی میتونه راهنمائیم کنه
چند وقتیه که کامپیوترم یه هو ری استارت میکنه.
وسط کار کردن. انگار کم میاره.
آیا ممکنه مال منبع تغذیه باشه ؟
کسی میتونه راهنمائیم کنه
به احتمال زياد مشكل از رم هستش . جا شو روي ماژول ها عوض كن .
مادربرد رو نگاه کن اگه خازن هاش باد کرده باشند و روغن از شون بیرون زده باشه هم اینطوری میشه...
نه خوشبختانه خازن باد نکرده
جای رم رو هم قبلا عوض کردم
باز هم همینطوره
بعضی روزها 4-5 بار میشه
بعضی موقع هم تا چند روز اصلا نمیشه
با hd tune تست کن احتمال زیاد هاردت بدسکتور داره
پاور رو هم تست کن
سلام
دوست من این قضیه راجدی بگیر .چون سیستم من دقیقا همین ایرادراداشت
ومن هم بیخیال تااینکه هفته قبل مادربردم عمرش راداد به مادربرد شما.به
احتمال زیاد مشکل ازپاورباشه .به من که اینو گفتن .
منم اين مشكل رو داشتم تا اينكه چند وقت پيش فهميدم كه چون پاورم ضعيفه بعضي وقتا زورش نميرسه فن سي پي يو رو بگردونه، كيس رو باز كن تا يه هفته بعد از روشن كردن يه نگاهي بنداز ببين ميچرخه يا نه؟ اگه نميچرخيد يا فن مشكل داره يا پاور.
اگه هم ميچرخيد و باز ريستارت شد پس مشكل از جاي ديگس، جدي بگيرش وگرنه حسابي خرج ميزاره رو دستت!
يا حق
سلام توي setup نگاه كن ببين درجه حرارت cpu چقدر است ممكنه درجه حرارت cpu بالا باشه كه سيستم ريست كنه
فن CPU رو حتما تست كن ببين كه كار كنه، اگه كارميكنه شايد خميري كه زير فن و راديات CPU قرار داده خشك شده. قيمت اين خمير سيليكوني زياد هم نيست. اگه خشك شده يه مقدار به راديات روي CPU بزن شايد درست شه. بعضي مواقع با گرم شدن بيش از حد كارت گرافيك هم سيستم قفل و بعد Restart ميشه كه اون رو هم بايد با قرار دادن يه فن روي كارت گرافيك حل كرد. اگه Ram با MotherBoard ست نشده باشند هم اين مشكل پيش مياد
دوستان دقیقا من هم همین مشگل را داشتم و هم اکنون هم دارم و نمی دانم این مشگل را خواهم داشت یا نه .
در ضمن 2تا Power سوزاندم و الان باز هم که عوض کردم همین مشگل را دارد و نمی دانم مشگل از کجاست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)