تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: Bluescreen در Vista

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض Bluescreen در Vista

سلام .. من جديدا يه سيستم جديد خريدم. از موقعي كه خريدم سيستمم در ويندوز XP هيچ مشكلي نداره اما تو ويست توضاع فرق مي كنه دائم BSOD ميداد معمولا IRQL_Less_or_Not , Memory managementاينقدر ويندوز نصب كردم و درايور ها رو دوباره نصب كردم تا واسه دو هفته خوب كار مي كرد با نصب كردن كارت گرافيك دوباره مشكل بوجود اومد. من درايور هاي كارت گرافيك و صدا رو Update كردم جاي رم ها رو عوض كردم و كارت هاي PCI رو برداشتم اما هنوز مشكل دارم پنجره ها گاهي بدون علت بسته ميشه و گاهي صفحه آبي ( BlueScreen) ميده ويندوزهاي32Bit Ultimate و HomePrimium , 64bit-ultimate رو امتحان كردم اما هنوز سيستمم ايراد داره البته اخيرا بيشتر موقع صفحه آبي پيغام اررور NTFS.SYS رو ميده نمي دونم اشكال از ناسازگاري گرافيك آنبرد و گرافيك جديدم است ولي من تا قبل از نصب اين هم دائم مشكل داشتم و تازه 2 هفته بود كه خوب كار مي كرد برنامه نيست كه بتونه فايل dump رو ترجمه كنه و بگه مشكل چيه؟؟ من در ويندوز XP حتي يه مشكل كوچيك ندارم اما واسه ويستا همه چيز فرق مي كنه ضمنا تمام قطعاتم ويستا ساپورت هستند
    سيستم من:
    GigaByte GA-690G S3H
    Athlon X2 4600
    XFX 8800GT 512MB
    Ram 2gb Apacer 800MHz
    HDD Samsung 250GB
    Power 580W Green
    DVD-Rom Lite on
    Dvd-Writer Pioneer
    Tv Card Leadtek TV2000XP Global
    Modem Creative

( اين دوتاي آخر رو از سيستم برداشتم ولي فرقي نكرده)

پروفشنال imanprjr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    كرمان

پيش فرض

خوب عزیز به p30 خوش آمدین, سیستم خوبی دارین مشکل سخت افزاری شما ندارید.... به نظر می آیید که مشکل سیستم شما مال ویندوز ویستای هسته که استفاده می کنین که احتمالآ ورژن
    قفل شکسته یا تقلبی هسته عزیز....

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این مسئله BSOD در ویستا ربطی به Crack نداره (البته در اکثر مواقع!) و برای همه پیش میاد. سعی کنید همیشه Hotfix های ویستا رو نصب کنید تقریبا اکثر مشکلات به خصوص IRQL_Less_or_Not_EQUAL درست میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •