سلام عزیزان
چند روز وقتی رو اینترنت اکسپلورر کلیک می کنم این پیغام رو میده:
کسی می تونه کمکم کنه دوباره بتونم ازش استفاده کنم؟
سلام عزیزان
چند روز وقتی رو اینترنت اکسپلورر کلیک می کنم این پیغام رو میده:
کسی می تونه کمکم کنه دوباره بتونم ازش استفاده کنم؟
فایر فاکس رو نزدما! اینترنت اکسپلوررررررررررررررر.
نمی دونم چرا آیکن فایرفاکس رو نشون میده!
کمک
سلام
چه طور شده که اینطور شده ؟
مگه شما فایرفاکس هم روی سیستمتون نصب هستش ؟
یکبار history اینترنت اکسپلورر را خالی کنید . و یکبار هم اونا از قسمت کامپونت های ویندوز پاکش کنید و دوباره نصبش کنید .
اگه فایرفاکس هم روی سیستمون هستش اونا پاکش کنید .
بله ، فایرفاکس نصبه. الآن از اون استفاده می کنم. history رو پاک کردم ولی کامپونت چیه؟چه جوری
؟
سلام
دوست عزیز به برنامه هایی که توسط سیستم عامل عرضه می شن componente گفته می شه .
به کنترل پنل برو و سپس add remove\program سپس سمت چپ پنل یه گزینه هستش به اسم add remove windows components اونا برن تا یه پنجره باز بشه .
اونجا اینترنت اکسپولرر هستش تیک اونا بردار و چند تا next بزن تا پاک بشه . حالا سی دی ویندوز را بزار و تیک اونا بزن بعد چند تا next بزن تا نصب بشه .
قبلا فایرفاکس را هم از روی سیتسمت پاک کن و دوباره نصب کن .
برو توی رجیستری اسم هر دوتا مرورگر را سرچ کن هر چی مربوط به این دو تا بود را از سمت راست پاک کن .فقط سمت راستی ها را پاک کن . دو بار روش کلیک کن و محتواش را پاک کن .
Last edited by mahdi7610; 17-02-2008 at 17:56.
می بخشید دو بار ارسال شد
ممنون آقا مهدی ، اینکارو می کنم نتیجه ش رو می گم بهتون.
![]()
ببین حاج خانوم من از رایانه سر در میارم ولی کامپیوتر نمیدونم چیه
وقتی دوباره فایر فاکس نصب میکنی پیغام میده که دوست دارید جای تنظیمات مرور گر قبلی {IE} بشینم که شما باید no رو بزنید
میبینمت
اگه اینجوری بود به جای ایکون اینترنت اگسپلورر ایکون firefox روی صفحه های وب save شده بود در ضمن موقع اجرا ارور هم نمی داد اگر هم ارور میداد این ارور نبودببین حاج خانوم من از رایانه سر در میارم ولی کامپیوتر نمیدونم چیه
وقتی دوباره فایر فاکس نصب میکنی پیغام میده که دوست دارید جای تنظیمات مرور گر قبلی {IE} بشینم که شما باید no رو بزنید
میبینمت
همیشه اون جور که شما میگید نمیشه بعضی اوقات هم فرق فکوله
من با اپرا کار میکنم و به جای جمله معروف ( مشترک گرامی.) هر موقع به ----- بر میخورم یه صفحه میاد و در خواست سیو میده مثل بالا البطه نه کاملا
مهدی جان کامل توضیح داد من برای بعدش گفتم که ممکن دوباره تنظیماتشون با هم یکی بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)