همین !
مثلا" دیگران اگه بخوان عوض کنن نشه اینکارو بکنن ؟
همین !
مثلا" دیگران اگه بخوان عوض کنن نشه اینکارو بکنن ؟
سلام عزیزم
gpedit \ user configuration \ administractiv template \ desktop \ active desktop
و سپس گزینه ی Active desktop wallpaper رو بزنین و سپس enable و باقیش معلومه
موفق باشی
میتونید دستور زیر رو تو ران بنویسید و اجرا کنید یا اینکه تو یک تکست داکیومنت کپی کنید و با پسوند bat ذخیرش کنید و بعد اجراش کنید :
و بعد لاگ آف کنید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by K A R I M I; 14-02-2008 at 14:50.
سلام کریمی جان
خوبی ؟
می شه یه کم توضیح بدی . برا من نشد . اگه بشه عالی می شه .
سلام مهدی جان ،
کار نشد نداره
شما یه عکس با فرمت jpg و با نام shell رو در دایرکتوری c بذارید و بعد کد زیر رو مطابق روشی که گفتم کپی کنید و اجرا کنید :
خوب حالا لاگ آف کنید ، من همین الآن تست کردم به خوبی جواب میده ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر نتیجه نگرفتید روی یه عکسی کلیک راست کنید و ست از بکگراند رو بزنید و بعد رو دسکتاپ کلیک راست و پراپرتیز رو بزنید و از اونجا هم یه بار عکس دسکتاپ رو عوض کنید ( هر عکسی که بود ) خوب حالا یه بار لاگ آف کنید و دوبار کد رو تو ران بزنید یا تو بت کپی کنید ، ویندوز هست دیگه هزار تا ناز داره ...
همون عبارت رو تو ران کپی کن و به جای متن قرمز آدرس والپیپر رو بنویس
بدون هیچ فاصله کم یا زیاد
اینجوری دیگه نمیشه والپیپر رو تغییر داد
سلام کریمی عزیز و Carl گل
درست شد . قبلا هم همین کارا کرده بودم اما نمی دونم چرا نشده بود . در ضمن بدون لاگ اف شد .
نه به اون که قبلا لاگ اف هم کردم نشد نه به این که بدون لاگ اف شد .
راستی حالا چه جوری می شه اینا غیر فعال کرد .
راستی حالا چه جوری می شه اینا غیر فعال کرد .همون کارهایی که آقا بهروز گفتن انجام بده؛ فقط آخرش disable رو بزن.gpedit.msc \ user configuration \ administractiv template \ desktop \ active desktop
و سپس گزینه ی Active desktop wallpaper رو بزنین و سپس enable و باقیش معلومه
راحت تر اینه که این رو تو ران کپی کنید و یه رفرش کنید ( دیگه آدرس هم نمی خواد ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کریمی به خدا خیلی گلی
اون روشا خودم می دونستم . می خواستم اینطوریشا بدونم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)