سلام دوستان همنجور كه گفتم من شنبه يا يكشنه امتحان عملي ويژوال بسيك دارم لطفان كمك كنيد اگر ويژوال رو پاسش كردم ديپلممممم رو مي گيرم به اميد خدا از شما مي خوام كه به من كمك كنيد سوال مهم با جواب رو بهم بديد خيلي خيلي ممنون مي شم اگر كمك كنيدددددد![]()
انشالله به اميد خدا قبول مي شه
برات دعا مي كنم قبول بشي
باشه برات دعا مي كنم
اصلان به من چه خودت برو دعا كن
سلام دوستان همنجور كه گفتم من شنبه يا يكشنه امتحان عملي ويژوال بسيك دارم لطفان كمك كنيد اگر ويژوال رو پاسش كردم ديپلممممم رو مي گيرم به اميد خدا از شما مي خوام كه به من كمك كنيد سوال مهم با جواب رو بهم بديد خيلي خيلي ممنون مي شم اگر كمك كنيدددددد![]()
salam ye mail bezar ye dictionary barat beferstam shayad be darde bokhore ya inke mail bezan be [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by soda_india; 13-02-2008 at 20:05.
ما كه سوال و جواب نداريم ننه!ولي دعاي ما پشت سرت!بهتر نبود تو طول ترم درس مي خوندي تا بخواي سوالاي مهم رو حفظ كني
الهي كه قبول بشي
ولي مجيد جان راست ميگه
من فكر نمي كنم 2 روزه بتوني چيزي ياد بگيري .
نه ........... فايده نداره
خودت رو براي سري بعدي آماده كن
بشر جايز الخطا است ديگر چه كنيم .
.
.
.
.
.
.
شوخي كردم داداش
انشاالله قبول ميشي .
2 روز زياد هم هست
يه برنامه تفريحي هم مي توني بينش بزاري
و در كل اميدوارم كه رديف قبول بشي
Last edited by mamad_tk_pk; 14-02-2008 at 00:45.
سلام به همگي
اقا من براي مدرك ويژوال بيسك 2بار تا حالا امتحان دادم كه اين دفعه قبول شدم در امتحان كتبي و چند روز ديگه امتحان عملي دارم خيلي تا حالا خوندم راستشو مي گم ولي اين عملي خيلي ساخته بايداز 100 بالا 70 بياري تا قبول بشي
مي دونيددوستان مشكل چي؟ مشكلي اين كه بعضي موقعه كه امتحان مي دم سوال هاش رو براي بار اول مي ببينم يا شخصي با خلاقيت خودش يك برنامه درست مي كنه و به تو مگه برنامه نويسش كن و بعضي موقعه ها سوالش از اسون اسون تر ولي بعضي موقع ها
من قبلان رايانه كار در جه1 و درجه 2 رو پاس كردم حالا مونده اين يكي يعني ويژوال بيسك پيشرفته اگر بگيرمش ديپلم من مي شه برنامه نويسي كامپيوتر انشالله![]()
حالا از شما يك چيزي مي خوام به من كمك كنيد چندتا سوال كه بنظر خودتون مهم ميايد رو بگييد يا اون بخش هايشو رو كه مهم هستن بگيد بيشتر بخونم اگر تونستيد يكي سوال به من بديد تا خودم حلش كنم خدا خيرتون بده
---------------
ممنون از اينكه برام دعا كرديد![]()
منم براي شما دعا مي كنم توي زندگيتون هميشه موفق باشيد تقديم به شما![]()
سلام
اقا كسي سوال ها مهم رو پيدا كرددد؟![]()
ما فقط میتونیم دعا کنیم .. چون اینقدر سوال میشه پرسید که حتی فکرشم نمیتونی بکنی ... ولی یه خورده علاقه داشته باشی قبول میشی
دعا هم نمیشه کرد چون همه چیز بر میگرده به خود طرف اینطور نیست که آدم تلاش نکنه بعد هم بگه "خوب دیگه خدایا منو قبول کنی ها!"
در این مورد من با مجید عزیز موافقم "بهتر نبود تو طول ترم درس مي خوندي تا بخواي سوالاي مهم رو حفظ كني"
ولی در کل امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی
سلام دوست من اول از همه تقديم به شماااااااااااا
بعدشم من درسم رو مي خونم الان حدود 1 ماه دارم مي خونم شايد هم بيشتر علاقه هم دارم حتا خود ابتكاري هم دارم توي بعضي فرومول ها ولي دوست من در ويژوال بسيك پيشرفته فرمول ها زياد است ادم گمشون مي كنه مشكل همين جا تازه بعضي فرومول ها كمي پيچيده هستن
من مي گم خوندم ولي شما هم يك دعا كنيد ما قبول بشيمممممممم ديپلمون رو بگيريم![]()
دوست عزيز پس كي امتحان ميدي ؟؟؟؟؟
ما رو هم از نتيجه با خبر كن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)