من کامپیوترم رو تازه خریدم ولی ویندوزش هر چند روز یکبار خراب میشه به من بگید اشکال از Cpu است.![]()
من کامپیوترم رو تازه خریدم ولی ویندوزش هر چند روز یکبار خراب میشه به من بگید اشکال از Cpu است.![]()
سلام دوست عزیز
یعنی چی خراب میشه . منظورتون را واضح تر بگید .
یعنی بالا نمی یاد ؟
هنگ می کنه ؟
کند شده ؟
ویروسی می شه ؟
همه اینا یعنی خراب شدن . حالا منظور شما کدوم یکی از اینا هستش .
اگه بالا نیاد مشکل از نصب برنامه های سنگین می تونه باشه . پاک کردن فایلهای اساسی ویندوز مثل فایلهای بوت .
ویروسی شدن و که باعث از بین رفتن فایلهای اساسی سیستم عامل می شه .
نصب اشتباه سیستم عامل . موقع نصب درست فرمت نکردن درایوی ویندوز در ان نصب می شود .
اشکال در هارد شما .
اشکال در ram شما .
هنگ کردن سیستم مربوط می شه به در درجه اول پاور شما که ممکنه نتونه برق سیستم را درست تامین کنه و cpu شما که نمی تونه اطلاعات را به موقع و درست پردازش کنه . همچنین ram
کند شدن سیستم عامل می تونه از نصب برنامه های سنگین باشه . ویروسی شدن سیستم شما . استفاده از اینترنت که باعث ذخیره شدن کوکی ها در سیستم شما می شه . و نصب اشتباه سیستم عامل .
ویرسی شدن هم که باید از انتی ویروس های به روز مثل nod32 استفاده کنید .
و در اخر همه این اتفاقات می تونه بیفته به دلیل ناسازگاری قطعات شما .
یک ویندوز حداقل کم کم باید چند ماه برای شما کار کند.
سلام دوست من
شما بفرماييد كه چه مشكلي پيدا مي كنه كامپيوتر تون كه بعد شما ويندوزشو رو عوض مي كنيد چه مشكله پيدا مي كند؟![]()
سلام
منم موقعی که تازه کامپیوتر خریده بودم مشکل شما رو داشتم بدون هیچ کاری ویندوز مخصوصا 98 برای خودش کلا خراب میشد و پیغام ویندوز شما از دست رفته روی دسکتاپ خالی رو برای من میزاشت
مشکل از هارد بود شاید مشکل شما هم همین باشه برام کلا عوض کرد و یه هارد نو جا زد بعد کلی کش مکش تا خوب شد فکر میکنم هاد بدسکتور بود
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)