تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشکل در hipernate

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

10 مشکل در hipernate

سلام دوستان

من یه مشکل تو hipernate کردن دارم:
    وفتی که Hipernate می کنم به خوبی سیستم خاموش می شه ولی وقتی که می خوام که دوباره کامپیوتر رو روشن کنم ویندوز لود میکنه ، ولی آخرش وقتی می خواد وارد ویندوز بشه یه صفحه آبی میاد و سیستم ریستارت میشه! البته این مشکل تو Sleep هم وجود داره یعتی وقتی می خواد از حالت Sleep هم خارج بشه همین صفحه آبی میاد و ...

البته این مشکل رو تا یه هفته پیش نداشتم ولی نمی دونم چه مرگش شد ، الان یه هفتش اینجوریه مجبور می کنه کامپیوتر رو فقط خاموش کنم که انوم موقع بالا اومدن آدمو دق مرگ می کنه!

این مشکل رو من تو XP هم دارم ولی فعلا ویستا واجبتره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کاشکی در مورد اون صفحه آبی که می بینید بیشتر توضیح می دادید ولی اگه اون صفحه آبی معروف باشه که مد نظر منه وقتی میاد که یه قطعه سخت افزاری روی سیستمت یا تازه نصب شده باشه یا Driver نصب اون سخت افزار دچار مشکل شده باشه من خودم دچار این مشکل شده بودم چون ویندوز آپدیت های مودم و دانلود کرده بود و منم نصبش کردم اینجوری میشد.......من روی اکثر سیستم هایی که دیدم این مشکلو داشتن یا از مودمشون بود یا از پرینتر......

حالا این در مورد Error سخت افزاریش شاید این صفحه ماله یه چیز دیگه باشه که اساتید میان و راهنماییت میکنن

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ممنون از جوابتون!
    من فقط ویندوز Vista رو آپدیت می کنم ولی این صفحه آبی هم تو Xp و هم Vista موقع هایپرنت کردن می یاد!

اینم عکسش که گرفتم!:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حله اقا!!!!
    این صفحه همون صفحه ای که در موردش توضیح دادم و اینکه گفتین در هردو ویندوزتون این مشکلو دارین یعنی پیدا کردن قطعه مشکل زا زیاد مشکل نیست!
    ببینید چه قطعه ای رو تازه نصب کردید مثل مودم ،mouse, ، printer , .......

به طور مثال من با مودم Usb همین مشکلو داشتم و وقتی driver جدیدو نصب کردم این مشکل دیگه پیش نیومد

شما برای شروع با وسایل جانبی که به پورت usb متصل اند شروع کنید تک تک انها را از سیستم جدا کنید و هر دفعه سیستمو بدون یکی انها بوت کنید تا قطعه پیدا شود اگر قطعات خارجی نبود و سیستم شما هم لپ تاپه و منم سر رشته ای ندارم اون وقت نوبت بزرگانه که بیان....

تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

واقعا ممنون
    درست شد!! اشکال از یه برنامه ای بود که گوشی رو تبدیل به webcam می کرد!

مرثی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

واقعا ممنون
    درست شد!! اشکال از یه برنامه ای بود که گوشی رو تبدیل به webcam می کرد!

مرثی
    قابل شما رو نداشت در ضمن من که کمکی نکردم خودتون راهشو فهمیدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام
    من نمی دونم چرا گزینه Hipernate رو تو لیست ندارم و به جاش sleep رو دارم تو Power optin هم رفتم ولی درست نشد درایو c امم فضا داره ولی Hipernate نمیشه حتی می خواسم power button رو از تو power optin تنظیم کنم ولی باز هم نشد اول که ویستا رو نصب کردم گزینه اش بود ولی یک بار درایو c رو clean up کردم و فکر کنم پوشه temprory Hipernate رو هم تیک شو زدم که پا کنه! لطفا بگید چکار کنم تا بتونم دوباره سیستم رو Hipernate کنم با تشکر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    من نمی دونم چرا گزینه Hipernate رو تو لیست ندارم و به جاش sleep رو دارم تو Power optin هم رفتم ولی درست نشد درایو c امم فضا داره ولی Hipernate نمیشه حتی می خواسم power button رو از تو power optin تنظیم کنم ولی باز هم نشد اول که ویستا رو نصب کردم گزینه اش بود ولی یک بار درایو c رو clean up کردم و فکر کنم پوشه temprory Hipernate رو هم تیک شو زدم که پا کنه! لطفا بگید چکار کنم تا بتونم دوباره سیستم رو Hipernate کنم با تشکر.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت Moosa_27's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

13

من وقتی hibernate می کنم کامپیوتر خاموش میشه ولی به محض اینکه یه کلید کیبوردو بزنم دوباره روشن میشه. چیکار کنم که مثل آدم خاموش شه و فقط با دکمه power دوباره روشن شه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه modernamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من وقتی hibernate می کنم کامپیوتر خاموش میشه ولی به محض اینکه یه کلید کیبوردو بزنم دوباره روشن میشه. چیکار کنم که مثل آدم خاموش شه و فقط با دکمه power دوباره روشن شه؟
    مطمئنید که توی حالت hibernate می رید، این حالتی که شما می رید حالت Sleep هستش نه هایبرنیت.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •