تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: همیاری برای خرید سیستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض همیاری برای خرید سیستم

مشاوره برای خرید سیستم بازی .....

--------------------------------------------------------------------------------

با سلام به خدا و رهبر کبیر انقلاب ............

من می خوام یه سیستم بخرم که بازی های جدید از سال 2006 تا 2009 را پشتیبانی کنه .....

می خواستم بدونم چه فاکتور هایی از یک سیستم بیشتر برای بازی مهمه ؟

پردازنده ؟ گرافیک ؟ رم ؟ یا مادربورد ؟

بنظر خودم پردازنده و مادربورد زیاد مهم نیستند .......... رم مهمه و گرافیک ... من قصد خرید رم 3 گیگ و گرافیک سری 8800 یا 8600، 256 مگ را دارم...

بنظر شما مادربورد و پردازنده چی بخرم ؟

AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4000+
    AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4800+
    AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5000+
    AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5200+
    AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core BE-2400
    Intel Core 2 Duo E4500 - 2.2GHz
    Intel Core 2 Duo E6550 - 2.33GHz
    Intel Core 2 Duo E6750 - 2.66GHz

اینا پردازنده های پیشنهادی........ کدوم پردازنده مناسبه ؟ لطفاً مادربورد اون پردازنده را هم معرفی کنید ...

حالا می رسیم به مادربورد ....... من نمیفهمم مادربورد چه ربطی داره به سرعت اجرای بازی ..... میشه یکی لطف کنه تفهیم کنه ؟ اخه من از هرکس می پرسم برای اجرای فلان بازی چه سیستمی لازمه ، فقط درباره رم و گرافیک حرف میزنه.... نه مادربورد و پردازنده .....

بنظرتون رم 2 گیگ با باس 1066 از لحاظ کارایی خیلی با نمونه مشابه با باس 800 فرق میکنه ؟ از لحاظ قیمت که خیلی فرق میکنه...... رم کینگستون شده مثل آّب نبات چوبی ....

DVD رام با کابل ساتا چه فرقی با IDE میکنه ؟ من شیده بودم که حتی کابل های قدیمی 40 تایی IDE می تونن جواب سریعترین DVD رام ها را بدن... پس این ساتا به چه کار میاد ؟

در مورد گرافیک ... برای خرید باید به چه فاکتور هایی توجه کنم ؟ سری 8800 چندین مدل داره ..... قیمت زیر تا 200 تومن چی بخرم ؟

برای مانیتور ..... VIDEO RESPONSE که بر حسب میلی ثانیه بیان میشه چیه ؟ واید با معمولی چه فرقی میکنه ؟ مانیتور 19 اینچ ، تا 250 تومن چی بخرم ؟ ( برای فیلم و بازی ) این مدل SAMSUNG - 19 - 940 BW ، ازش زیاد تعریف می کنن .... این خوبه ؟

در مورد کیس..... می خواستم بدونم به پاور چند وات نیاز دارم... و کیسی که چنان پاوری داشته باشه وجود داره یا نه ؟ باید کیس جدا بخرم و پاور هم جدا ؟ وای چرا قیمت پاور اینقدر فرق میکنه از 50 تومن تا 300000 تومن .... من دهنم باز موند .... لطفا کمک کنید.... پاور 500 وات 250000 تومنی با 30 تومنی چه فرقی داره ؟

راستی این فرم دکمه تشکر نداره ؟ من چه جوری باید تشکر کنم ؟
    Last edited by nima_kiyaniyan; 12-02-2008 at 13:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zartosht 2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

از بابت CPU چيزهاي مشابهي رو شما با هم مقايسه نمي كنيد ولي اگه قصد خريد يك CPU خوب با قابليت اوكلاك بالا رو داريد مي تونيد از سري بلك اديشن هاي AMD استفاده كنيد مخصوصا 5600
    اگه يك رم با باس 800 بگيري خيلي بهتره تا 1066 چون به نسبت كارايي و قيمت ارزش ندارن مي توني از سري بالستيك كروشيال بگيري كه از هر لحاظ خوب هستن و اگه اون رو هم اوركلاك كني از باس 1066 بهتر جواب ميدن در ضمن هيچ وقت كينگ استون رو دست كم نگير
    براي dvd هيچ فرقي نداره ساتا باشه يا IDE فقط از لحاظ اينكه پورتهاي IDE رو روي مادربوردهاي جديد كم كردن و ساتا ها بيشتر شده خواستن كه مشكلي در اين زمينه نباشه وگر نه بافر هاشون رو بيشتر نكردن
    8800GT خيلي بهتره و از فناوري 65 نانو هم استفاده شده و در تست ها هم خوب جواب داده زير 200 تومان 8600GT ماركش EVGA يا پوينت آف ويو باشه خوبه عالي هستن معمولا كيفيت CRT از LCD بهتره يه CRT خوب بخري بهتره تا LCD
    فرق پاور ها فقط تو خروجي واقعي اونهاست اگه گرافيك 8800 بخري بايد يك پاوري بخري كه سوكت 6 پين هم داشته باشه ماركهاي ACBEL,COOLER MASTER,GREEN تاييد شده اي بازار هستن پاور 450 REAL بگير يعني 450 وات خروجي مداوم و به قول گفتني واقعي باشه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اتقاقا مادربرد خیلی هم مهمه
    باید یا چیزه خوب برداری که موقع ارتقا بعدی مجبور به تعویضش نشی
    الان حداقل p35

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از بابت CPU چيزهاي مشابهي رو شما با هم مقايسه نمي كنيد ولي اگه قصد خريد يك CPU خوب با قابليت اوكلاك بالا رو داريد مي تونيد از سري بلك اديشن هاي AMD استفاده كنيد مخصوصا 5600
    اگه يك رم با باس 800 بگيري خيلي بهتره تا 1066 چون به نسبت كارايي و قيمت ارزش ندارن مي توني از سري بالستيك كروشيال بگيري كه از هر لحاظ خوب هستن و اگه اون رو هم اوركلاك كني از باس 1066 بهتر جواب ميدن در ضمن هيچ وقت كينگ استون رو دست كم نگير
    5600 black edition نداریم...
    باس 800 رو اگه اور کنی به 1066 شاید برسه ولی 1066 رو هم اگه اور کنی 800 بهش نمیرسه...!

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

لطفا یک بودجه ای رو تعیین کنید.

نا پردازنده های پیشنهادی........ کدوم پردازنده مناسبه ؟ لطفاً مادربورد اون پردازنده را هم معرفی کنید ...
    intell core 2 6750

حالا می رسیم به مادربورد ....... من نمیفهمم مادربورد چه ربطی داره به سرعت اجرای بازی ..... میشه یکی لطف کنه تفهیم کنه ؟ اخه من از هرکس می پرسم برای اجرای فلان بازی چه سیستمی لازمه ، فقط درباره رم و گرافیک حرف میزنه.... نه مادربورد و پردازنده .....
    تاثیر چندانی در حالت عادی نداره...موقع اورکلاک کردن سیستم تاثیر بسزایی داره.مادربردهای X48و X38 جدید در آینده نزدیک جایگزین مین های X16 خواهند شد.

بنظرتون رم 2 گیگ با باس 1066 از لحاظ کارایی خیلی با نمونه مشابه با باس 800 فرق میکنه ؟ از لحاظ قیمت که خیلی فرق میکنه...... رم کینگستون شده مثل آّب نبات چوبی ....
    1066 پیشنهاد میشه رمهای کینگاستون رمهای مناسبی برای کم بودجه ها هست و دقیمت کم آن دلیل بر مناسب نبود آن نیست.

DVD رام با کابل ساتا چه فرقی با IDE میکنه ؟ من شیده بودم که حتی کابل های قدیمی 40 تایی IDE می تونن جواب سریعترین DVD رام ها را بدن... پس این ساتا به چه کار میاد ؟
    هیچ فرقی ندارن هر حات بخوای میشه و تبدیل به هم دیگه هم داره

در مورد گرافیک ... برای خرید باید به چه فاکتور هایی توجه کنم ؟ سری 8800 چندین مدل داره ..... قیمت زیر تا 200 تومن چی بخرم ؟
    با 200 تومان 3850 اتی رو بگیر که از سری 8600 40در صد قویتره.

در مورد کیس..... می خواستم بدونم به پاور چند وات نیاز دارم... و کیسی که چنان پاوری داشته باشه وجود داره یا نه ؟ باید کیس جدا بخرم و پاور هم جدا ؟ وای چرا قیمت پاور اینقدر فرق میکنه از 50 تومن تا 300000 تومن .... من دهنم باز موند .... لطفا کمک کنید.... پاور 500 وات 250000 تومنی با 30 تومنی چه فرقی داره ؟
    پاور 580 واقعی گرین با قیمت 80 تومن برای مشخصات تقریبی بالا مناسب هست.اون پاور های گران قیمت مخصوص کارتهای سه گانه و 4 گانه هستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من كه خيلي ذوق كردم اين تاپيك رو ديدم بچه ها با چه علاقه اي جواب دادن
    من يه سيستم دارم كه قديمي شده ميخوام بدم برادرم ببره خوابگاه براي برنامه نوسي ازش استفاده كنه
    ميخوام يه سيستم ديگه براي بازي جمع كنم بدون مونيتور
    با بودجه 600 تا 650 تومن البته ميخوام قطعات رو سفارش بدم . اداره با يه شركت قرارداد اقساطي بسته ميخوام خودم بهشون سفارش بدم برام ببندن يا اينكه خودم تك تك بگيرم اسمبل كنم
    البته مادربورد همونطور كه دوستان گفتن گزينه اساسي هست چون اگه بخواي ارتقا بدي با مشكل مواجه ميشي

حالا ميخواستم ببينم برو بچز چه قطعاتي رو پيشنهاد ميكنن كه با اين بودجه بتونم جمع كنم تا اين حسرت بازيهاي خفن رو كه رو دلم مونده رو آب كنم؟؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام :

من می خوام با مانیتور ال سی دی ......... کلا سیستم 900 تومان در بیاد ........

نکته مهمی که من در اینجا متوجه شدم بحث اورکلاک کردنه ... این اور کردن چی هست ؟ خود سیستم انجام میده ؟ یا باید خودم انجام بدم ؟ به نظرتون کار هرکسی هست که مادربورد یا گرافیک یا هر قطعه رو اور کنه ؟

یاسر جان اون پردازنده که پیشنهاد دادی پول خونه منه ! ندارم جانم.... e4500 چطوره ؟
    من آخر نفهمیدم اینتل بگیرم یا amd ؟

برادر زرتشت ... شوخی میکنی ؟ کیفیت crt بیشتر از lcd هست ؟ پس چرا ملت میرن ایتقدر پول میدن lcd میخرن ؟
    من یادمه یک بار رفتم خونه دوستم فیلم ببینم ، lcd داشت .. .. من اصلاً نفهمیدم فیلم دباره چی بود ..چون تمام مدت تو کف کیفیت تصویر lcd بودم . ...

برادر becareful .. ممکنه این آهنگی که در امضات گذاشتی بیشتر معرفی کنی ؟ بنظرم قشنگ باشه ....

یک سوال : بین رم 2 گیگ کینگستون باس 800 و 2 گیگ ژل باس 800 هیچ فرقی نیست ؟

یاسر جان این ati 3850 که گفتی چند مگه ؟ مطمئنی از 8800 قوی تره و قیمت مساوی هم داره ؟

از همیاریتان سپاسگذارم ............

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام
    من كه خيلي ذوق كردم اين تاپيك رو ديدم بچه ها با چه علاقه اي جواب دادن
    من يه سيستم دارم كه قديمي شده ميخوام بدم برادرم ببره خوابگاه براي برنامه نوسي ازش استفاده كنه
    ميخوام يه سيستم ديگه براي بازي جمع كنم بدون مونيتور
    با بودجه 600 تا 650 تومن البته ميخوام قطعات رو سفارش بدم . اداره با يه شركت قرارداد اقساطي بسته ميخوام خودم بهشون سفارش بدم برام ببندن يا اينكه خودم تك تك بگيرم اسمبل كنم
    البته مادربورد همونطور كه دوستان گفتن گزينه اساسي هست چون اگه بخواي ارتقا بدي با مشكل مواجه ميشي

حالا ميخواستم ببينم برو بچز چه قطعاتي رو پيشنهاد ميكنن كه با اين بودجه بتونم جمع كنم تا اين حسرت بازيهاي خفن رو كه رو دلم مونده رو آب كنم؟؟
    ممنون
    یک تایپیک جدید باز کن .

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون پايين گفتم.
    Last edited by امير موسر; 13-02-2008 at 17:11. دليل: تكرار

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یاسر جان این ati 3850 که گفتی چند مگه ؟ مطمئنی از 8800 قوی تره و قیمت مساوی هم داره ؟
    8800 نه ,گفتن از 8600 قويتره.
    برادر زرتشت ... شوخی میکنی ؟ کیفیت crt بیشتر از lcd هست ؟ پس چرا ملت میرن ایتقدر پول میدن lcd میخرن ؟
    من یادمه یک بار رفتم خونه دوستم فیلم ببینم ، lcd داشت .. .. من اصلاً نفهمیدم فیلم دباره چی بود ..چون تمام
    مدت تو کف کیفیت تصویر lcd بودم . ...
    براي ديدن فيلم و اينجور چيزا lcd بهتره.
    ولي crt چون دوتا صفحه داخلي و خارجي داره,براي كارهاي گرافيكي بهتره.همه جزئيات رو نشون ميده.(اگه اشتباه نكنم)
    اين سيستم پيشنهادي منه بدونه lcd:
    cpu: amd x2 5200
    main:giga ma69 s3h
    ram:2*1gig pc 6400 patriot llk
    vga:ati hd 3850
    hdd:250 wd
    .power:green 480a

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •