تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: فایل ساین شده برای گوشیتون می خوایید؟بیایید تو براتون درست کنم

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض فایل ساین شده برای گوشیتون می خوایید؟بیایید تو براتون درست کنم

طبق قولی که داده بودم قرار بود بعد از امتحانام بیام و یه تاپیک جداگانه بزنم و تو این تاپیک هرکسی که نمی تونه یک برنامه رو برای گوشی خودش ساین کنه من براش این کار رو انجام بدم و اون برنامه رو براش آپلود کنم و براش بزارم تا راحت دانلودش کنه و اونو روی گوشی خودش نصب کنه پس من آماده آماده این کار هستم فقط یه نکاتی هست که باید توجه داشته باشید.

1_ بچه هایی هستن که تا الان تو تاپیک (( فایل cer می خوایین؟بیایید تو براتون درست کنم )) درخواست فایل cer رو دادن و من براشون این فایل رو ساختم و یا اینکه از قبل فایل cer و کی گوش خودشونو دارن حالا باید مثل همون فایل زیپ شده ایی که من براشون میزارم فایل cer و کی گوشی خودشونو آپلود کنن و آدرس آپلود شده اونو برای من بزارن من توصیه میکنم همون فایل زیپ شده ایی که من براشون گذاشتم رو دوباره و یا اگه آدرس آپلود شده اونو دارن برام بزارن تا من بتونم فایل cer و کی گوشی رو در اختیار داشته باشم.
    من توصیه میکنم برای آپلود کردن فایل از سایت
    کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کنید.

2_ آدرس برنامه مورد نظرشونو که ساین نشده رو برای من بزارید تا من بتونم این برنامه رو دانلود کنم و براتون ساینش کنم (( چون من همه برنامه ها رو ندارم شما لینک دانلود برنامه رو بزارید برای من خیلی خیلی راحت تره ))

پس کاری که فقط شما باید انجام بدید اینه که 1_ فایل زیپ فایل کی و cer گوشیتونو بزارید . 2_ آدرس یا لینک دانلود برنامه مورد نظرتونو برام بزارید تا من بتونم برنامه مورد نظر شما رو براتون ساین کنم.
    فکر نمی کنم مشگلی وجود داشته باشه هرجایی اگه سوالی داشتید من در خدمت شما هستم پس شروع کنید که من آماده آمادم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    با عرض تشکر از دوستان عزیزم من
    من میخواستم یه فایل cer برای برنامه SmartComGPS.v1.55-s60v3-unsigned_Cracked-SergeyL.sisبرام بسازین .گوشیم N82 و IME گوشیم این:
    358082012894271

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا من ساخت اين فايل هايي كه گفتبن رو بلد نسمتم فقط ميخواستم برنامه ريموت كنترل رو براي n73 داشته باشم سريال گوشيم 357651012924345
    اگه لطف كنيد ممنون ميشم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزيزان من توجه داشته باشيد من فقط در صورتي فايل رو براتون ساين ميكنم كه اولآ فايل cer و كي گوشيتونو برام بزاريد دومآ آدرس برنامه رو برام بزاريد چون من كه همه برنامه ها رو ندارم در اين صورت مي تونم بنامه مورد نظر شما رو دانلود كنم فايل cer و كي گوشي شما رو هم كه دارم حالا ميتونم فايلتون رو ساين كنم.
    من اين تاژيك رو زدم براي كساني كه با ساين كردن مشگل دارن و نمي تونن يك برنامه ساين نشده رو ساين كنن ممنون ميشم كه يكم توجه كنيد به اين موارد

پروفشنال ali_j98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

ممنون میشم این 2 تا برنامه رو برای من ساین کنید

همه فایل هایی که گفتید در فایل زیپ هستش.

کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض فايل cer

ممنون میشم این 2 تا برنامه رو برای من ساین کنید

همه فایل هایی که گفتید در فایل زیپ هستش.

کد:
    سلام عزيز
    فايل cer گوشيتو نذاشتي كه؟چون بدون اون نميشه فايل ها رو ساين كرد اگه فايل cer گوشيتو داري حتمآ اونو هم بذار اگه نداري تو تاپيك فايل cer درخواستتو بده تا هر وقت كه سايت سيمبيان درست شد من برات فايل cer رو هم درست كنم.
    موفق باشي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام لطفا برای من هم فایل CER درست کنید . IMEI : 353964014154785
    نام نرم افزاری که میخوام ساینش کنم : IrRemote-Cracked

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

Sarmast خان مشکل اصلی بچه ها داشتن فایل Cer هست! اگه کسی داشته باشه خودش هم می تونه ساینش کنه (البته باید یکم پی گیری کنه و آموزشش رو بخونه) . من توی Symbiansigned عضو هستم و تا همین ماه پیش فایل Cer داشتم ولی چون مهلتش 6 ماهه هست اعتبارش تموم شده. رفتم یکی دیگه درست کنم دیدم این سایت لعنتی دیگه CER نمی ده!!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

Sarmast خان مشکل اصلی بچه ها داشتن فایل Cer هست! اگه کسی داشته باشه خودش هم می تونه ساینش کنه (البته باید یکم پی گیری کنه و آموزشش رو بخونه) . من توی Symbiansigned عضو هستم و تا همین ماه پیش فایل Cer داشتم ولی چون مهلتش 6 ماهه هست اعتبارش تموم شده. رفتم یکی دیگه درست کنم دیدم این سایت لعنتی دیگه CER نمی ده!!!!!!!
    تایید میشه مشکل اصلی فایل Cer هست . اگه اونو داشتیم که دیگه حل بود. انگار که یه لقمه رو بجویم و از یکی دیگه بخوایم قورتش بده
    Last edited by M@hdi-B; 26-03-2008 at 10:43.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض ......

سلام عزيز
    من وقتي اين تاپيك رو زدم فايل cer ساختن مشگلي نداشت فقط بچه ها از من تقاضا كرده بودن كه من براشون فايل ها رو ساين كنم كه منم بهشون گفتم تاپيك جديدي مي زنم كه هر كسي اگه فايل cer رو داره برنامه ساين نشده هم داره بزاره اينجا و اگه نمي تونه ساين كنه من براش اين كار رو انجام ميدم.
    درباره فايل cer هم باورت نميشه من اين تاپيك رو داشتم ولي خودم فايل Cer رو ندارم. يه زماني خيلي احتياج داشتم ولي الان نه زياد مهم نيست وجودش.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •