طبق قولی که داده بودم قرار بود بعد از امتحانام بیام و یه تاپیک جداگانه بزنم و تو این تاپیک هرکسی که نمی تونه یک برنامه رو برای گوشی خودش ساین کنه من براش این کار رو انجام بدم و اون برنامه رو براش آپلود کنم و براش بزارم تا راحت دانلودش کنه و اونو روی گوشی خودش نصب کنه پس من آماده آماده این کار هستم فقط یه نکاتی هست که باید توجه داشته باشید.
1_ بچه هایی هستن که تا الان تو تاپیک (( فایل cer می خوایین؟بیایید تو براتون درست کنم )) درخواست فایل cer رو دادن و من براشون این فایل رو ساختم و یا اینکه از قبل فایل cer و کی گوش خودشونو دارن حالا باید مثل همون فایل زیپ شده ایی که من براشون میزارم فایل cer و کی گوشی خودشونو آپلود کنن و آدرس آپلود شده اونو برای من بزارن من توصیه میکنم همون فایل زیپ شده ایی که من براشون گذاشتم رو دوباره و یا اگه آدرس آپلود شده اونو دارن برام بزارن تا من بتونم فایل cer و کی گوشی رو در اختیار داشته باشم.
من توصیه میکنم برای آپلود کردن فایل از سایت
کد:
کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2_ آدرس برنامه مورد نظرشونو که ساین نشده رو برای من بزارید تا من بتونم این برنامه رو دانلود کنم و براتون ساینش کنم (( چون من همه برنامه ها رو ندارم شما لینک دانلود برنامه رو بزارید برای من خیلی خیلی راحت تره ))
پس کاری که فقط شما باید انجام بدید اینه که 1_ فایل زیپ فایل کی و cer گوشیتونو بزارید . 2_ آدرس یا لینک دانلود برنامه مورد نظرتونو برام بزارید تا من بتونم برنامه مورد نظر شما رو براتون ساین کنم.
فکر نمی کنم مشگلی وجود داشته باشه هرجایی اگه سوالی داشتید من در خدمت شما هستم پس شروع کنید که من آماده آمادم.