تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: در خواست برنامه تو مایه های رمز گذاری روی سی دی بیاید داخل می فهمین

Banned 4Ever baba barghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض در خواست برنامه تو مایه های رمز گذاری روی سی دی بیاید داخل می فهمین

سلام دوستان
    من با crypt cd به جايي نرسيدم ولي يه فكر توپ به مغزم خطور كرد لونم اينه كه مگه نمی شه روی اتوران رمز گذاشت؟؟؟؟خب ما یه کاری می کنیم که فولدر که فایل ها توشه مخفی رایتش کنیم ولی فایل داخل فولدر مخفی نباشه حالا نکته ی مهم اینه که آیا اگر اون طرف شو هیدن فایل رو بزنه تو سی دی نشون می ده؟اگر آره که بی خیال شین اگر نه باید یه کار دیگه کرد اونم اینه که اونجایی که باید آدرس جاری رو بزنید رو تو سی دی از بین ببرید حالا من این برنامه رو درخواست می کنم که جایی که آدرس می زنی تو سی دی رو حذف کنه و اگز جواب سوالم منفی بود یعنی با شو هیدن فایل فولدر نشون نده نمی دونم فهمیدین چی می گم یا نه؟خودمم گیج شدم

ممنون
    بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه McLarenF1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

سلام دوست من ،
    آخرش ما نفهميديم اين آموزش بود يا درخواست نرم افزار ؟!؟!؟
    در هر حال ببين عزيز ، تا جايي كه من ميدونم يك برنامه فشرده سازي خيلي قوي براي اين كار وجود داره ، يعني همين كاري كه ميگيد فولدر هاي درون سي دي مخفي بشن و ...
    اما خدا وكيلي اسمش رو نميدونم ، من يك سي دي دارم كه دقيقا همين ترفند شما رو درونش به كار بردن و به ظاهر هيچ فايلي جز يك فايل اتوران درونش نيست ( حتي وقتي قابليت نمايش فايلهاي Hidden هم در ويندوز فعاله ) ، اما وقتي روي نصب برنامه هاي درون سي دي كه لينكشون در اتوران داده شده كليك ميكنم ميره و فايل نصب برنامه رو اجرا ميكنه !!!
    اين شايد زياد مهم نباشه و بگيد خوب با ISO Buster برو ببين توش چيه ديگه !!! اما نكته جالبش همينه كه وقتي با ISO Buster درونش رو ديدم فقط يك فايل TRACK وجود داشت و اين به قدري برام سوال شده بود كه هنوز هم نتونستم جواب معقولي براش پيدا كنم !!!
    اميدوارم دوستان اگر كسي در اين مورد اطلاعات داره بگه كه ما رو از اين عدم درك موضوع در بياره !!!
    ممنون ...

پروفشنال saman_uv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

چرا به نتیجه نرسیدی ؟

داره خودمونی میشه mohammad nasimafza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من این برنامه که mclaren معرفی کرده رو میدونم چه جوری کار میکنه...من با اتوران همانطور که valizade گفت اینکارو کردم...به زودی هم آموزششو میذارم...

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

13

valizadeh4 براي يك موضع چند تا تاپيك و پست ميدي ؟؟
    در صورت تكرار اي دي شما بسته خواهد شد !
    تمام نظم انجمن ها رو داري بهم ميزني !!!!

Banned 4Ever baba barghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان از همه ممنون
    اول جواب مک لارن جان رو بدم ممنون از پاسختون من همینو می خوام ولی تا حالا ندیدم همین جوری این به فکرم اومد ممنون که بحث رو واضح کردید
    سلام محمد جان
    ممنون از پاسختون اگر ممکنه زورتر آموزشش رو بزارید چون من تا 3شنبه سی دی رو باید آماده کنم ممنون عزیزم
    در مورد آقا سینا صاحب سایت باید بگم من یادم نمیاد تاپیک تکراری زده باشم ولی قبلی که به شما بگم سعی می کنم قوانین رو رعایت کنم چرا ولی الان نه ولی خلاصه اگر خطایی چه الان و چه قبلا سر زده می بخشید هر چی باشه شما صاحب سایت هستید

ممنون از همه
    بای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •