به نظر شما بهترين و سهلالاستفادهترين گوشى براى SMSبازى چيه؟ منظورم مواردى مثل راحت بودن استفاده از كليدها، در دسترس بودن منوها، و غيره هستش.
◙
به نظر شما بهترين و سهلالاستفادهترين گوشى براى SMSبازى چيه؟ منظورم مواردى مثل راحت بودن استفاده از كليدها، در دسترس بودن منوها، و غيره هستش.
◙
1110 نوکیا بگیر....
شوخی کردم..هر گوشی که داشته باشی بعد از یه مدتی تایپت سریع میشه .....
برا smsبازی نوکیا بگیر. من 7610 دارم . یه گزینه مداد داره که میتونی حالات مختلف رو انتخاب کنی....
چه تاپیکی...............
من انواع مختلف گوشی ها رو داشتم
بهترین گوشی برای این کار فقط گوشیهاییه که پاکت پی سی هستم سیستم عاملشون حداقل ویندوز موبایل 3 باشه
یه موبایل تاچ بگیر.اگه PPC باشه که دیگه بهتر.اگه کیبورد داشته باشه مثل i mate K jam دیگه عالیه
موبایل های تاچ واسه SmS بازی خیلی باحاله.خیلی زود تر از موبایل های عادی میتونی SMS بنویسی.شما بقیه چیزایی که واست مهم هست جز sms رو بگو تا راهنماییت کنیم.
نظر من رو پی 1و اگه ارزونتر بخوای پی 990 هستش
پی 1هم کیبورد خوبی داره هم تاچ هست
که اگه کار باهاش یاد بگیری با قلمش
خیلی سریعتر از گوشی های دیگه میتونی اس ام اس بدی
تمام گوشی های نوکیا از 6630 به این ور همراه با کیبور مخصوص (بلوتوث نیست به پورت پایین گوشی نصب میشه...)![]()
من خودم يه 2600 دارم. پدرم رو درآورده با اين كليدهاى كوچيك و خشكش! منوهاش هم تعريفى نداره... ضمن اينكه كلا سرعت گوشى پايين هست و همين امر سرعت عمل رو از آدم سلب مىكنه.
◙
تایئد میشه در ضمن ppc هم خوبند ولی اگه دلت ppc نمیخواد سری پی از سونی اریکسون و همین طور 9300 و 9500 و ای90 نوکیا برات مناسب باشن
حاجی بگو چقدر بودجه داری بهت بگم چی بخری
فعلا بودجهاى در كار نيست، در مرحلهى تحقيقات هستم!
◙
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)