آیا راهی به غیر از استفاده از کامپونت برای کنترل فیلم در فلش وجود داره؟
لطفا اگه هست یه نمونه بذارین
آیا راهی به غیر از استفاده از کامپونت برای کنترل فیلم در فلش وجود داره؟
لطفا اگه هست یه نمونه بذارین
اولا تا وقتی یک کامپوننت خوب جواب میده دلیلی نداره که خودمون بخواهیم یک کنترل بنویسیم
ولی اگر دوست دارین که بنویسید از این طریق عمل کنید:
شما دو پارامتر برای کار دارید :1-تمام فریم ها 2-فریم جاری(فریمی که الان در حال اجراست)
با این دو تا یک کنترل بنویسید .
مثلا یک seekBar درست کنید که در هنگام پخش فیلم به جلو و عقب برود و کاربر بتواند فیلم را جلو
و عقب ببرد.
دگمه های play و stop هم که دستوراش راحته .
ممنون از اینکه جواب دادی ولی من با سویش کار می کنم به همین دلیل از کامپونت نمی خوام استفاده کنم
2 تا سوال دیگه!
اول اینکه اگه بخوایم فیلم در یک پوشه ی دلخواه لود بشه باید چه کار کنیم؟
ودوم اینکه اگه بخوایم با فشردن یک دکمه فقط "خود فیلم" فول اسکرین بشه و کاری به بقیه اجزا نداشته باشه باید چه کنیم؟
Last edited by JMK1362; 10-02-2008 at 19:47.
سلام دوسته من
اگه از فایل ها و کامپوننت های آماده استفاده بشه دیگه یاد گیری فلش به چه دردی می خوره ؟اولا تا وقتی یک کامپوننت خوب جواب میده دلیلی نداره که خودمون بخواهیم یک کنترل بنویسیم
اگه منظورتون اینه که فلش مورد نظر رو از داخل یه پوشه لود کنی باید قبل از نام فایل فلش نام فولدر مورد نظر رو به اضافه / قرار بدین . و اگه می خواین داخل یه فایل فلش دیگه نمایش داده بشه باید فایل خودتونو در یه Symbol لود کنی.اول اینکه اگه بخوایم فیلم در یک پوشه ی دلخواه لود بشه باید چه کار کنیم؟
برای این کار باید فیلمی رو که نمایش داده میشه جدا از فایل مورد نظر قرار داد یعنی اونو با دستور Load Movie به داخل فایل فلش فراخانی کنید .ودوم اینکه اگه بخوایم با فشردن یک دکمه فقط "خود فیلم" فول اسکرین بشه و کاری به بقیه اجزا نداشته باشه باید چه کنیم؟
موفق باشی
از جوابتون ممنونم
من میخوام یک فایل swf رو داخل فایل اصلیم لود کنم طوری که اون فایل swf داخل یک پوشه ی دلخواه باشه و اینکه با فشردن یک دکمه در فایل اصلیم اون فایل فول اسکرین اجرا بشه
اگه لطف کنید و یک نمونه بذارین واقعا ممنون می شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)