تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: مشکل با Media Player

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مشکل با Media Player

دوستان سلام
    مشکل من همون جور که معلومه با media palyer هستش من البته این مشکل رو خیلی وقت دارم ولی هر دفعه نمی دونم چه جوری خود به خود رفع میشه
    مشکل من اینه که بعد از نصب ویندوز بعضی از فایل های تصویریم که می خوام توسط media player نگاه کنم به صورت mp3 در میاد صدا میاد ولی تصویر نمیاد بعضی از فایلهای تصویری مثل قبل نشون داده می شه حالا من تقریبا خیلی از ورژنهای media player رو نصب کردم بازم این جوری 10 بار هم ویندوز عوض کردم بازم نشد می خواستم بدونم مشکل من چه جوری رفع میشه
    ممنون

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوستان سلام
    مشکل من همون جور که معلومه با media palyer هستش من البته این مشکل رو خیلی وقت دارم ولی هر دفعه نمی دونم چه جوری خود به خود رفع میشه
    مشکل من اینه که بعد از نصب ویندوز بعضی از فایل های تصویریم که می خوام توسط media player نگاه کنم به صورت mp3 در میاد صدا میاد ولی تصویر نمیاد بعضی از فایلهای تصویری مثل قبل نشون داده می شه حالا من تقریبا خیلی از ورژنهای media player رو نصب کردم بازم این جوری 10 بار هم ویندوز عوض کردم بازم نشد می خواستم بدونم مشکل من چه جوری رفع میشه
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    این مشکل بیشتر به دلیل نبودن یک فایل در مدیا پلیر ویندوز هستش که قادر به پخش تصویر فیلم ها نیست .
    و به مرور زمان که شما از ویندوز استفاده می کنید و به دلیل وصل شدن به اینترنت این فایل در ویندوز جایگزاری شده و مشکل حل می شود .
    در بعضی مواقع با نصب یک فایل کم حجم که در سایت ماکروسافت بدین منظور قرار داده شده مشکل حل می شود که نام فایل tscc که مخفف techsmit scrren capture code می باشد . که البته با اپدیت شدن ویندوز به طور اتوماتیک هم این مشکل حل می شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    mahdi7610 عزیز یک دنیا تشکر می کنم پس بگو چرا هر دفعه خود به خود مشکل حل می شد یعنی من دیگه هیچ کاری نکنم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام joey jordison جانراستش همون طور که گفتم یه فایلی هستش که مربوط به کپچر کردن تصویر فایلهای تصویری می باشه که این فایل توی ویندوز شما وجود نداره که البته به مرور زمان با اپدیت شدن اتوماتیک سیتسم عامل این فایل توی ویندوز بازسازی می شه که البته زمان می بره . ولی بهتره شما از برنامه های دیگه ای مثل nero یا jet audio برای دیدن این فایلها استفاده کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_infernal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehrun ... En nuestra casa

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این مشکل بیشتر به دلیل نبودن یک فایل در مدیا پلیر ویندوز هستش که قادر به پخش تصویر فیلم ها نیست .
    و به مرور زمان که شما از ویندوز استفاده می کنید و به دلیل وصل شدن به اینترنت این فایل در ویندوز جایگزاری شده و مشکل حل می شود .
    در بعضی مواقع با نصب یک فایل کم حجم که در سایت ماکروسافت بدین منظور قرار داده شده مشکل حل می شود که نام فایل tscc که مخفف techsmit scrren capture code می باشد . که البته با اپدیت شدن ویندوز به طور اتوماتیک هم این مشکل حل می شود.
    مهدي عزيز كه همه چيز رو گفت ...

ميمونه يه نكته !
    يه سري از فايلهايي كه با هندي كم (يا هر دوربين ديگه اي) گرفته ميشه داراي يه video codec خاصي هستند ... ميشه اونها رو از داخل سي دي مربوط به اون دوربين (يا سايتش) گرفت و نصب كرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دست همتون درد نکنه البته من با Media Player راحترم تا Nero یا Jet Audio به هر ترتیب کماکان منتظر می مانم تا خود به خود مشکل رفع بشه مثل دفعه های قبل
    ممنون

آخر فروم باز winxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببخشید

برا من یه سوال پیش اومد

ایا موقع دیدن یک کلیپ شده اولش تصویر داشته باشه و نصفه هاش تصویر بره ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید

برا من یه سوال پیش اومد

ایا موقع دیدن یک کلیپ شده اولش تصویر داشته باشه و نصفه هاش تصویر بره ؟
    سلام
    نه برای من تا حالا این اتفاق نیوفتاده

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بعضي از ويدئو ها رو با چند تا codec فشرده مي كنن بعضيا رو هم صداشو با يه codec تصويرشو هم با يه كدك ديگه.حلت هاي مختلف تركيب codec ها مشكلات مختلفي بوجود مياره.
    من يه بار يه فيلم از اينترنت دالود كرده بودم كه دو قسمت بود قسمت اول رو اجرا مي كرد و لي قسمت دوم رو نه.بعد از كلي كنكاش فهميدم بايد اين دوقسمت رو به هم بچسبونم.
    winxp عزيز احتمالا مشكل شما اينه كه يكي فيلم شما رو بد به هم چسبونده!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام مدیا پلیر 11 رو نصب کنم ولی نمیشه
    باید چه آپتودیتی دانلود و نصب کنم تا مشکل حل بشه؟
    ویندوز من
    windows xp media center
    سرویس پک 2 هست

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •