سلام دوستان
من یه گوشی k750 دارم با مشخصات زیر:
فریمور:r1ca021
CID49
رجیستر غیر اصل
می خوام یه روشی بگید که رجیسترش بپره به رجیستر اصل کار خونه
سلام دوستان
من یه گوشی k750 دارم با مشخصات زیر:
فریمور:r1ca021
CID49
رجیستر غیر اصل
می خوام یه روشی بگید که رجیسترش بپره به رجیستر اصل کار خونه
همچنین یه روش بی خطر + تمامی پچ ها برای این فریمور + آموزش کامل ریختن پچ هارو برام بذارینفریمور:r1ca021
CID49
رجیستر غیر اصل
بخصوص دو تا پچ:
1- پچ برای افزودن فلایت مود
2- پچ برای فل صفحه کلید(عین نوکیا ها)
با تشکر
Last edited by Arashdn; 08-02-2008 at 09:40.
یه آموزشم برای فلش زدن این گوشی بگین و لینک دانلود تمامی برنامه های مورد نیازو بدید
کلی هم گشتم تمام موارد پیدا شده خیلی شلوغ پلوغ بود
لطفا یکی یه مرتبشو برام بده
ممنون
اگه میخوای ریجستر اصل کنی ببر مغازه بده برای اصل کنند با 2 تومان البته هزار یا هم setool unlock دانلود کنی اون شبیه باکسه بعد با اون انجام بدی حجمش 16mb
بیرون دادم طرف گفت درست شدهاگه میخوای ریجستر اصل کنی ببر مغازه بده برای اصل کنند با 2 تومان البته هزار یا هم setool unlock دانلود کنی اون شبیه باکسه بعد با اون انجام بدی حجمش 16mb
ولی رجیستر گوشی با شماره سریال پشتش یکسان نیست
چیکار کنم؟
می تونی یه لینک برای دانلود بدییا هم setool unlock دانلود کنی اون شبیه باکسه بعد با اون انجام بدی حجمش 16mb
ممنون
این لینکش تو تاپ سونی بود من الان اجازه دانلودم پر شده انشاءالله چند روز دیگه اجازه دانلود میدن هر وقت دادن یوزر و پسوردمو بارت میفرستم شما خودت برو دانلود کن چون حجمش زیاده.راستی نمیشه لینک داد چون عوض میشه و قابلیت resume نداره.یورز پسوردخودمو میدم خودت دانلود کن.فقط کلک بازی در نیاری زیاد دانلود کنی((شوخی کردم)).
مطمئن باش خطری نیستاین لینکش تو تاپ سونی بود من الان اجازه دانلودم پر شده انشاءالله چند روز دیگه اجازه دانلود میدن هر وقت دادن یوزر و پسوردمو بارت میفرستم شما خودت برو دانلود کن چون حجمش زیاده.راستی نمیشه لینک داد چون عوض میشه و قابلیت resume نداره.یورز پسوردخودمو میدم خودت دانلود کن.فقط کلک بازی در نیاری زیاد دانلود کنی((شوخی کردم)).
ممنون
بیخودی زحمت دانلود رو نکشید.برنامه ای که با کابل خود گوشی بتونه گوشی رو آنلاک کنه هنوز نیومده.نیاز به کابل سرویس یا باکس داره.
شما هم ببر پیش همون مغازه بگو اینکه سریال اصلی نیست
پیشش می برم ولی می گه دوباره دادی جای دیگه فلش بزنن که این طور نیستبیخودی زحمت دانلود رو نکشید.برنامه ای که با کابل خود گوشی بتونه گوشی رو آنلاک کنه هنوز نیومده.نیاز به کابل سرویس یا باکس داره.
شما هم ببر پیش همون مغازه بگو اینکه سریال اصلی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)