بازی برای MOTO امیدوارم که قدیمی و تکراری نباشن در ضمن خوشحال میشم که با هم این تاپیک رو ببریم جلو
PASS : first knight
نوع بازی رو که می خواهید هم بگید؟
چه بازیهائی رو دوست دارید؟
بازی برای MOTO امیدوارم که قدیمی و تکراری نباشن در ضمن خوشحال میشم که با هم این تاپیک رو ببریم جلو
PASS : first knight
Last edited by first knight; 07-02-2008 at 23:23.
سلام دوست عزیز اتفاقا من خیلی خوشم میاد از همچین تاپیکی من که مشتاقانه منتظرم در ضمن اگه کسی اموزش نصب بازی رو داره(به صورت کامل و صحیح) بزاره که بچه ها استفاده کنن
سلام
به نظر من اندازه صفحه بازي مورد نظر رو هم بگذازي عالي ميشه
و اگه بتوني يك عكس يا screenshot از بازي بگذاري خيلي خوب ميشه
اکثر بازیها سایزشون 176*220 در ضمن سعی میکنم برای هر بازی عکسش رو هم پیدا کنم
از نظرهاتون ممنون
روشinstall کردن بازی در گوشیهای MOTO دارای card slot(دارای حافظه متحرک) مثلslvr l7 و ... :
اول فایلهای jar و jad از بازی مورد نظر رو copy کرده و در فلدری به نام kjava موجود در memory card انتقال بدید (paste کنید)و بعد از نصب memory card در گوشی وارد menu بشید و بعد وارد games&apps و بعدگزینه install new رو انتخاب کنید وسپس فایل jar از بازی (برنامه) مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد install کرده و برای سوال continue... گزینه yes رو بزنید و بعد از اتمام run کنید
Last edited by first knight; 08-02-2008 at 17:43.
دوست عزیز این روش در مورد همه گوشیها صدق میکنه پس تنها تو l7 نیست(عنوان پست رو عوض کن)
Last edited by first knight; 08-02-2008 at 22:53.
ازت ممنونم که اینرو گفتی دوست عزیز ولی باید اینرو هم بگم که در مورد گوشیهایی که CARD SLOT دارن این قضیه صدق میکنه نه همه بازم مرسی
[URL=http://rapidshare.com/files/90217794/bombtek_retail.rar.html]![]()
Last edited by first knight; 08-02-2008 at 23:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)