تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشكل عجيب من با ماوس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض مشكل عجيب من با ماوس

سلام
    يكي از اقوام مدتي بود ماوس كامپيوترش كار نمي كرد. من ماوس خودم رو براش بردم و وقتي اونو به كامپيوتر وصل كرديم كار كرد ولي ماوس خودش كار نمي كرد يعني اصلا نمشناخت و حتي در device manager هم ليست نمي شد. گفتم اشكال از ماوس اونه ولي ماوس خودش روي كامپيوتر من كار مي كرد و ميشناخت. فقط مشكل با اون ماوس بود. اگر ايراد از درگاه usb باشه ماوس خودم رو هم نبايد بشناسه ، اگر ايراد از ماوس باشه كامپيوتر من اونو ميشناسه. به نظر شما ايراد از چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بعضی از ماوس ها درایو های مخصوص به خودشون رو دارند. این درایو ها معمولا از سایت کمپانی سازنده ماوسها
    قابل دانلود کردن هستند. البته اگر ماوس خریداری شده از کمپانی های معروف و خوب باشند میتونید به آسانی
    درایو مورد نظرتون رو دانلود کنید و مشکلتون رو حل کنید.

من هم یک ماوس دارم به اسم2020 Creative Fatal1TY . این ماوسم بر روی کامپیوتر قدیمیم که حدود 6 سال پیش
    خریده بودم و فقط رمش رو ارتقا دادم کار نمیکرد اما بر روی لپ تاپم که 6 ماه میشه که خریدم راحت کار میکرد. منم
    رفتم و درایوش که در داخل یک سی دی بود و اون سی دی رو در هنگام خرید در پاکتش میشه پیدا کرد بر روی
    کامپیوتر قدیمی نصب کردم و ماوس کار کرد.

البته درایوش رو میشد از سایتش هم دانلود کرد اما چون من خودم سی دی اون رو داشتم این کارو نکردم.

شما هم امتحان کنید اسم و مدل ماوستون رو در اینترنت جستجو کنید و درایوش رو نصب کنید شاید درست بشه.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

کاملا درسته مشکل می تونه از درایور موس شما باشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    از شما دوستان كه اظهار لطف كرده و جواب داديد سپاسگذارم. من اينكار رو كردم يعني درايور ماوس رو كه مال خودش بود نصب كردم ولي مشكل حل نشد. من كه گيج شدم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام . می تونید یک مبدل ps/2 به usb بگیرید و از usb استفاده کنید . در این صورت دیگه مشکلی نخواهید داشت .

احتمال داره که درایو موس شما با یکی از قطعات شما confligt داشته باشه یعنی هر دو قطعه از یک IRQ استفاده می کنند که در این صورت یکی از قطعات کار نخواهد کرد .
    Last edited by mahdi7610; 07-02-2008 at 19:25.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

می بخشید دوبار ارسال شد
    Last edited by mahdi7610; 07-02-2008 at 19:25.

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام منم احتمال میدم موش وراره {خنده یاهویی(ف ر پ ب) } شما با همون چیزایی که مهدی عزیز گفتن گفتنش دوباره لزومی نداره مشکل داشته باشه راه حلشونم منطقی به نظر میاد
    امتحان کنید
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام و متشكرم از اظهار لطفتون. ولي وقتي در device manager ليست نميشه چطوري بفهمم كه با چي conflict داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام و متشكرم از اظهار لطفتون. ولي وقتي در device manager ليست نميشه چطوري بفهمم كه با چي conflict داره؟
    سلام alamna عزیز

من فقط احتمال دادم همچین اتفاقی افتاده باشه .
    توی run بنویس msinfo32 تا پنجره system information باز بشه توی قسمت Hardware Resources و زیر منوی IRQ شما می تونید IRQ های اختصاص داده شده به قطعات را مشاهده کنید .
    توی اون قسمت ببینید IRQ اختصاص داده شده به موس با کدوم قطعه دیگه یکی هستش .

در ضمن شما نگفتید این موس شما USB هستش یا PS/2 ؟
    در ضمن اگر موس شما PS/2 باشه باید ابتدا سیستم را به طور کامل خاموش کنید و بعد موس را به کیس متصل کنید چون اگر موس شما PS/2 باشه بعد از روشن شدن سیستم موس شناخته نمی شود . حتما باید قبل از وصل کردن سیستم خاموش باشد .

اگر هم موس شما PS/2 هستش بهتره از یک مبدل برای استفاده از USB استفاده کنید .
    چون درایو موس شما احتمالا با سیستم عامل نصبی هم خوانی نداره . شاید یه سیستم عامل دیگه روی سیستم نصب کنید مشکل برطرف بشه .( البته این هم فقط یه احتمال بود گفتم شاید درست بشه )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام مهدي جان.باز هم شرمنده كرديد. ماوس Usb هست. در ضمن اين كار رو امتحان ميكنم. انشاال.. درست بشه. باز هم ازت ممنونم.
    Last edited by alamna; 09-02-2008 at 10:55.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •